folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilizce Bilen Arkdaşlar?

İngilizce Bilen Arkdaşlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

bence istanbula gel git beyazıtta kapalı çarşıya gir bi dükkana çalışmak için ( tercihen yaz aylarında ) yazın sonunda ana dilin gibi konuşursun..

bunun yanında  almanca, rusça, fransızca ( bazen çince, japonca ) bedavadan üstelik aylık sabit bi maaş alarak öğrenebilirsin xD

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:
    -----------------------------

bence istanbula gel git beyazıtta kapalı çarşıya gir bi dükkana çalışmak için ( tercihen yaz aylarında ) yazın sonunda ana dilin gibi konuşursun..

bunun yanında  almanca, rusça, fransızca ( bazen çince, japonca ) bedavadan üstelik aylık sabit bi maaş alarak öğrenebilirsin xD

-----------------------------

o ne demek la nasi oluo o iş tşak mı geçiyon:D

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

yok hacı ne tşak ı 10 yaşnda veled ler orda çalışıyolar senden benden iyi ingilizce konuşuyolar almanca bile bilenleri var +Türkçeyi iyi konuşamazken xS

edit: yaw şöle diim oraya turist çok gidiyo ordan çözüyolar (:

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek
    South park izle kardeş. hem küfür ufkunu genişletiyo hem de ingilizceyi öğreniyosun. ben şakır şakır deil ama idare eder şekilde konuşur , anlarım. tamamen filmlere borçluyum bunu. ve biraz da şarkılara. 
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Recoba_20
    Recoba_20's avatar
    Erkek
    sana sadece facebook pokerde yabancılarla kavga et diyorum başkada birşey demiyorum ama tanışma fln olmucak direk laf atıcan küfür fln da edicen arada benim öle gelişti şu an ingilizcem çok iyi durumda sanada tavsiye ederim...

**D-A-Ç-K-A** ----- **L-İ-S-E**
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Sen grammer'i bilmezsen / Ya nice okumaktır..

Çekil,Önümden Çekil...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByKuTsaL
    ByKuTsaL's avatar
    Erkek
    valla ben kursa gıdıyordum ve hala gıdıyorum

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır...!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Murat Kurt - English Grammer Today (Mk Publications) 25 YTL  ---Temelden anlatmaya baslamis ancak hic yoktan okulda falan ingilizcenin ne demek oldugunu bilenlere yonelik.Cok derinlemesine incelememis ki guzel olanda bu , dil bilgisi calismiyorum :)

Yusuf Buz - English Granner(Inter Mediate -Advanced) 12.Baski   -15 YTL -Buda yine temelde az da olsa ingilizce  bilenlere yonelik.Yani  my name is compi , i'm compi , Can i help you ...gibi basitcikleri bilenler icin guzel kitap.

Birde ingilizce-ingilizce sozluk alin. Apple=elma gibi ogrenmeyin.Apple=apple gibi ogrenin.Yani ingilizce dusunun.Ben sozluk aldim bitane oldukca guzel birsey 60 ytl , cok pahali sozlukler.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

1-) ingilizce kitap okunur
    2-) filmler altyazısız veya ingilizce altyazılı izlenir (altyazısız tercih sebebidir)
    3-) arkadaşlık sitesi olarak polyglot'u önerebilirim google'a yazın cıkar mektup arkadaşı fln olayı işte

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

İngiltereye gitsem yolumu bulcak , kaybolmayacak kadar İngilizce bilirim :)

Almanyaya gitsem yolumuda bulacak evimede gelecek kadar Almancada Bilirim :)

nasıl öğrendim dersen..

ingilizce zaten okul mokul ayakları,amcam kabataş mezunu saolsun vura vura öğretti :)

almancayıda yegenler sayesinde çözdük..

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 3034 Toplam Mesaj: 21