İngilizce Bilen Arkdaşlar?
-
bence istanbula gel git beyazıtta kapalı çarşıya gir bi dükkana çalışmak için ( tercihen yaz aylarında ) yazın sonunda ana dilin gibi konuşursun..
bunun yanında almanca, rusça, fransızca ( bazen çince, japonca ) bedavadan üstelik aylık sabit bi maaş alarak öğrenebilirsin xD
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------bence istanbula gel git beyazıtta kapalı çarşıya gir bi dükkana çalışmak için ( tercihen yaz aylarında ) yazın sonunda ana dilin gibi konuşursun..
bunun yanında almanca, rusça, fransızca ( bazen çince, japonca ) bedavadan üstelik aylık sabit bi maaş alarak öğrenebilirsin xD
-----------------------------o ne demek la nasi oluo o iş tşak mı geçiyon:D
-
yok hacı ne tşak ı 10 yaşnda veled ler orda çalışıyolar senden benden iyi ingilizce konuşuyolar almanca bile bilenleri var +Türkçeyi iyi konuşamazken xS
edit: yaw şöle diim oraya turist çok gidiyo ordan çözüyolar (:
-
South park izle kardeş. hem küfür ufkunu genişletiyo hem de ingilizceyi öğreniyosun. ben şakır şakır deil ama idare eder şekilde konuşur , anlarım. tamamen filmlere borçluyum bunu. ve biraz da şarkılara.
-
sana sadece facebook pokerde yabancılarla kavga et diyorum başkada birşey demiyorum ama tanışma fln olmucak direk laf atıcan küfür fln da edicen arada benim öle gelişti şu an ingilizcem çok iyi durumda sanada tavsiye ederim...
-
Sen grammer'i bilmezsen / Ya nice okumaktır..
-
valla ben kursa gıdıyordum ve hala gıdıyorum
-
Murat Kurt - English Grammer Today (Mk Publications) 25 YTL ---Temelden anlatmaya baslamis ancak hic yoktan okulda falan ingilizcenin ne demek oldugunu bilenlere yonelik.Cok derinlemesine incelememis ki guzel olanda bu , dil bilgisi calismiyorum :)
Yusuf Buz - English Granner(Inter Mediate -Advanced) 12.Baski -15 YTL -Buda yine temelde az da olsa ingilizce bilenlere yonelik.Yani my name is compi , i'm compi , Can i help you ...gibi basitcikleri bilenler icin guzel kitap.
Birde ingilizce-ingilizce sozluk alin. Apple=elma gibi ogrenmeyin.Apple=apple gibi ogrenin.Yani ingilizce dusunun.Ben sozluk aldim bitane oldukca guzel birsey 60 ytl , cok pahali sozlukler.
-
1-) ingilizce kitap okunur
2-) filmler altyazısız veya ingilizce altyazılı izlenir (altyazısız tercih sebebidir)
3-) arkadaşlık sitesi olarak polyglot'u önerebilirim google'a yazın cıkar mektup arkadaşı fln olayı işte -
İngiltereye gitsem yolumu bulcak , kaybolmayacak kadar İngilizce bilirim :)
Almanyaya gitsem yolumuda bulacak evimede gelecek kadar Almancada Bilirim :)
nasıl öğrendim dersen..
ingilizce zaten okul mokul ayakları,amcam kabataş mezunu saolsun vura vura öğretti :)
almancayıda yegenler sayesinde çözdük..