İngilizce Bilen Var Mı Çok Acil Hocalar
-
İngilizce Çevirmem gereken bir yazı var Yardımcı olan olursa çok sevinirim..
"Bizim web portalımız Güvenlik haberleri yayınlayan ve Teknolojik gündemi duyuran bir portaldır. Bunu sitenin her yerinden anlayabilirsiniz. Sitemizin içeriğindeki "Hacked" ibarelerini kaldırıyoruz. Ve kategori isimlerindeki "Hacked" yazılarınıda kaldırıp. Artık içeriğimizi düzeltip LayeredTech serverinde ve güvencesiyle Sadece "Güvenlik Haberleri" yayınlayacağız."
-
ı know but not enogh mine for paragraph o_O
-
Çevrilecek metin bu mu? Eğer buysa; hocam hadi İngilizce'yi bilmiyorsun bari Türkçe'sini doğru düzgün yaz. Yok eğer bu değilse ; nerde metin? :D
-
Türkçe metin acemice olmuş, ingilizce olanı düşünemiyorum
-
güvenlik haberleri yayınlayacaksınız fakat ingilizce bilmiyorsunuz.bu nasıl bir çelişki .....
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
Çevrilecek metin bu mu? Eğer buysa; hocam hadi İngilizce'yi bilmiyorsun bari Türkçe'sini doğru düzgün yaz. Yok eğer bu değilse ; nerde metin? :D
Stigmata Türkçe Metin bu kadar. Bunu yazan benim; Fakat Tahribat tanıtımı ve bir çok konu gerekçe gösterilerek Sitem olan hackbulten.com Layeredtech'e şikayet edilmiş. Sizden birşey rica ettim Yapmıyorsanız yapmıyorum diyin Uzatacak bir durum yok. Türkçe mi İngilizcemi eleştirin diye açmadım bu konuyu. -
totalvoltage bunu yazdı:
-----------------------------güvenlik haberleri yayınlayacaksınız fakat ingilizce bilmiyorsunuz.bu nasıl bir çelişki .....
Zaten 2 yıldır Güvenlik haberi yayınlıyoruz. Ve Üstesinden Senin düşündüğünden de iyi geliyoruz. Eğer mantık yürütseydiniz bu atacağım maili layeredtech'in ANLAMAMASI için attığımı anlardınız.Çünkü : Sitem hack haberleri yayınlayan bir site ve dolayısıyla İLLEGAL bir site. Diyecek bir kelimem olmadığı için SÖZ KALABALIĞINA GETİRDİM. Güvenlik haberi değil Hack haberi yayınlıyoruz.
Adama hack sitesiyiz sitemizi açın mı deseydim ? Saçmaladım durdum işte.
Sağolun beyler Gerek kalmadı Hallederim ben daha sonra. Konu silinirse sevinirim.
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------sizi gidi güvenlikçi hekırlar sizi :D
sdfklşslmfslşmf :D:D
-----------------------------Anlayan ne de güzel anlıyor ? dimi bulutbey :)
-
Adam asabi çıktı :D
-
StigmatA bunu yazdı:
Adam asabi çıktı :D
-----------------------------Asabiyle felan alakası yok. Benim sitem kapalı canım burnumda 2 yıl emek etmişim gelsin ibnenin biri kapatsın bide gelip senin türkçe ingilizce kavganı mı çekeyim zaten nasıl yazdıgımı bile bilmiyorum onu
-
"Bizim web portalımız Güvenlik haberleri yayınlayan ve Teknolojik gündemi duyuran bir portaldır. Bunu sitenin her yerinden anlayabilirsiniz. Sitemizin içeriğindeki "Hacked" ibarelerini kaldırıyoruz. Ve kategori isimlerindeki "Hacked" yazılarınıda kaldırıp. Artık içeriğimizi düzeltip LayeredTech serverinde ve güvencesiyle Sadece "Güvenlik Haberleri" yayınlayacağız."
______________________________________Our web portal is about Security News and Tecnologicals.You may understand it if you look of all about to our site.
We cleaned this 'Hacked' words.We repair our site's contents and we broadcast ' Security News' in LayeredTech servers under reassurance.
Al la elimden geldiğince bişiler yapmaya çalıştım işini görür herhalde :)