İngilizce Ceviri İstek
-
Processing - Contact us for the latest updates.
bunu cevirdim ama buna ne cevapvereceiğim yazarsanız
dealextremeden ürün aldımda
-
"En son güncellemeler için bizimle iletişime geçin" gibi bişey diyo ;)
-
Onu bende bılıyorum ne yazacagım cevap olarak onu ıstıyorum :=)
-
Haha :) görmemişim öyle yazdığını pardon :) 'ok' yaz gönder :D
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
hocam dealextremeden ürün almıştım ürün takip kısmına baktım diğer ürünlerim çıkmış ama bu üründe parantez içindeki yazı yazıyor (Processing - Contact us for the latest updates.) bu yazıya karşılık onlara ne cevap yazayım hocamsaygılar
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------Ok Yaz Gönder.Süper Bir yorum :)
-
........ numaralı ürün şimdiye kadar elime ulaşmadı ürün ne zaman elime ulaşacak gerekli bilgiyi tarafıma bildirilmesini rica ederim
-
........ numaralı ürün şimdiye kadar elime ulaşmadı ürün ne zaman elime ulaşacak gerekli bilgiyi tarafıma bildirilmesini rica ederim
hocam yukarıdaki cümleyi ingilizceye çevirirseniz sevinirim
-
Hi ;
"BlaBlaBla..." my product didn't arrive me , ur product when can it come me ? I want u to give the knowledge
Good already worksBlabla ürünüm bana ulaşmadı , ürününüz bana ne zaman gelicek ? ben bu konu hakkında bilgi istiyorum iyi çalışmalar :)
-
Sahir bunu yazdı:
-----------------------------Hi ;
"BlaBlaBla..." my product didn't arrive me , ur product when can it come me ? I want u to give the knowledge
Good already worksBlabla ürünüm bana ulaşmadı , ürününüz bana ne zaman gelicek ? ben bu konu hakkında bilgi istiyorum iyi çalışmalar :)
-----------------------------hocam teşekkürler ama ben bunu hemençevirde çevirdiğimde değişik çıkıyor sorun olumu
-
Onlar kalıplaşmış çeviriyor dostum o yüzden devrik cümle oluyor güvenirsen yolla ben sadece yardım etmek istedim :)