İngilizce Filmler Lazım...
-
simpsons scotch bob felan izle hocam bence.
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam :) Ful ing mi? ing Konuşması ve ing alt yazılı mı?
-
enes bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------Hocam :) Ful ing mi? ing Konuşması ve ing alt yazılı mı?
-----------------------------ha orasını solemeyı unuttum :D. Altyazılı izle hocam türkce altyazılı olarak cnbc'e de yayınlanıyor eger cekıosa cnbce sizde:) tavsiye ederim.
her çarşamba 20.30'da cnbcede.arkadaşların dedigi gibi altyazılı şeyleri izleyerek başla önce türkce altyazı sonra ingilizce.Tabi gramerin varmı bılmıyorum.
birde önce kelime ezberlemeye başla bence.Misal geçen biyerde gördüm "filled" dolu,dolmuş anlamındaymıs :D yeni duydum.
-
Alt yazılı filmleri izliyorum zaten amacım alt yazısıda Full ing olsun :) Gramerim var az çok
-
enes bunu yazdı:
Alt yazılı filmleri izliyorum zaten amacım alt yazısıda Full ing olsun :) Gramerim var az çok
-----------------------------divxplanette var hocam ing altyazıları cogu filmin.
-
tmm yukarda saçmaladığımı fark ettim :)) şimdi şu dediğim filmler yardımcı olur
ice age 1-2-3 ü indir git divxplanetten de eng alt yazı indir. :)
madagaskar
sonra lost dizisi .. çok basit cümle kuruolar ..
olm aklıma geldikce yazıcam kardeş :D bana sorarsan hepsini bi tr altyazı izle sonra eng alt yazı sonrada full eng izle iice kulağın alışsın replikleri de aklnda olmuş olur.
-
tamam :D
-
kardeşim en güzeli ingilizce kitaplar oku daha iyi öğreniyosun aksan ve telaffuz içinde filmde izle ama kelime için filan kitap oku derim. akmarda kitapçılarda oxfordun level 4 hikaye kitapları var 5 tl bişe onlarla başlayabilirsin ;)
-
dostum şöyle yapabilirsin. divx altyazılı filmleri indir. Altyazı klasörünü sil ingilizce olarak izle :D
-
hakanai3 bunu yazdı:
kardeşim en güzeli ingilizce kitaplar oku daha iyi öğreniyosun aksan ve telaffuz içinde filmde izle ama kelime için filan kitap oku derim. akmarda kitapçılarda oxfordun level 4 hikaye kitapları var 5 tl bişe onlarla başlayabilirsin ;)
-----------------------------Lwl 4 Çok yüksek Artı 2 tane kitabını aldım zaten okuyorum :)
@CEO
Bende o filmlerden indirmeye çalışıyorum