İngilizce Klavye Nereden Alabilirm?
-
Logitech'in yakışıklı modellerinden kablosuz ingilizce klavye arıyorum ama hepsi TR dizilim. Bulabileceğim bir yer var mı ebay'den başka ki orada $70 klavyeye $120 da kargoya istiyor...
-
-
aramanın gücüne inanıyoruz hocam arama sonucunda çıkanlar ya klavye değil ya da ipad klavyesi
-
logitech'in teknik servisini yada tr sayfasında iletişim kısmında neresi yazıyorsa ara, ingilizce klavyeyi nerden bulabilirim diye sorarsan yardımcı olurlar
-
İngilizce klavyeli laptop var mı burada bende alıcağım bir laptop.
-
Ercan bunu yazdı
logitech'in teknik servisini yada tr sayfasında iletişim kısmında neresi yazıyorsa ara, ingilizce klavyeyi nerden bulabilirim diye sorarsan yardımcı olurlar
hocam teşekkürler bakarım bir
DevilRullz bunu yazdıİngilizce klavyeli laptop var mı burada bende alıcağım bir laptop.
Ben de onu bulamam diye harici klavye arıyorum hem laptopu sadece ben kullanmıyorum o yüzden o Türkçe kalsın diye düşündüm
-
buradan gönderebilirim fakat 15-17 gün sürebilir
-
AQ partili ve/veya fetocu degilsen ve Subat 26 ya kadar bekleyebilirsen, TR ye gelirken sana bir tane getireyim.
Aslinda buradan da gonderebilirim ama posta sorun oluyor birde koli pahali.
-
@scarletbeard
@sniperscope
Logitech K800 fiyatına bakabilir misiniz hocam vaktiniz varsa?
Şimdiden teşekkürler. -
Logitech G110 klavye kullanıyorum. Türkçesi üretilmiyor sanırsam. Vatandan almıştım. İngilizce klavye.
edit: Diğer G serisi klavyeler de ingilizcedir muhtemelen.
Castaway tarafından 06/Ara/12 16:46 tarihinde düzenlenmiştir -
offff burada satis fiyati 150 tl falanmis.