folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilizce Kursu

İngilizce Kursu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Selamlar ahali. malumunuz üzere üni'nin son senesinde az dersim var. bende ingilizce kursuna yazılayım dedim. dün arkadaşımla birçok yeri dolaştık öncelikle oturduğumuz semtte ki kurslara baktık. (izmir- buca) burada british culture adında bir şirket kafama baya yattı fiyat olarak 2,1 çektiler 2+1 kur için. daha önce hiç gitmediğim için ing. kursuna bana çok veya az olarka birşey ifade etmedi. her neyse şirinyerde felanda baktığım kurslar oldu ama kült kitap ezber öğren tarzında geldiler bana kaldı ki sosyal aktiviteleri bile yoktu. haftalık konuşma kulüpleri ek dersleri olmayanları eledim kafamda 2 yer kaldı şimdi.

Biri dediğim gibi bucada ki british culture diğeri ise American Life adında alsancakta. American Life'ın ilgi ve alakası sınıfları vs hoşuma gitti. nasıl ders işleneceği nelere önem verilceğine en ince ayrıntısına kadar anlatıldı. hatta o çakçiki kurslardan bile az bir fiyat çekti 1880 lira 2+1 kurs için 3+1 içinse 2308 lira fiyat çektiler. dediğim gibi daha önce gitmediğim fiyata yorum yapamıyorum.

Fiyat aslında pekte önemli değil benim için. yeter ki lisede ki gibi bir bokuma yaramayan ingilizce dersi görmeyeyim. daha önce bu kurumlardan kurs alan varsa bilgilendirme yapabilirse çok sevinirim. şimdiden teşekkürler :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam bu kurslar kendilerine güveniyorsa diyeceksin ki bir dersinize girip görebilir miyim .. 

y.dışındaki dil kursunda böyle bir imkan var, yani adamlarla konuştuğumda diyorlar ki buyrun gelin ücretsiz olarak derslere katılın ondan sonra karar verin.. çünkü adamlar kalitelerinden emin. senin o gideceğin yerler böyle bir teklif ediyor mu? etmiyorsa sen teklif ettiğinde ne diyecekler? ona göre kararını verirsin. yok olmaz v.s. diyenden zaten uzaklaş..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

hocam bu kurslar kendilerine güveniyorsa diyeceksin ki bir dersinize girip görebilir miyim .. 

y.dışındaki dil kursunda böyle bir imkan var, yani adamlarla konuştuğumda diyorlar ki buyrun gelin ücretsiz olarak derslere katılın ondan sonra karar verin.. çünkü adamlar kalitelerinden emin. senin o gideceğin yerler böyle bir teklif ediyor mu? etmiyorsa sen teklif ettiğinde ne diyecekler? ona göre kararını verirsin. yok olmaz v.s. diyenden zaten uzaklaş..

İstanbuldakikurslarda diyor ama 1 dersle bişey anlayamazsın , hatta bazı kurslar 2 hafta gelin beğenmezseniz sadece o 2 haftanın parasını ödeyin diyorlar 

İngilizce için en ödemlisi öğretme garantisi vermesi , bazı kurslar  öğrenemezsen o kuru bedava tekrar edebilirisn diyorlar ( derse devamlılık şartıyla )

Varsa paran özel ders alacaksın kısa zamanda yoğun dersle halledeceksin , veya 3-+4 kişi beraber özel ders alacaksınız yoğun ve en önemlisi konuşturmaya yönelik olacak , yoksa graneri öğrenip konuşamayınca 2-3 ay sontra o gramerde gidiyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

İstanbuldakikurslarda diyor ama 1 dersle bişey anlayamazsın , hatta bazı kurslar 2 hafta gelin beğenmezseniz sadece o 2 haftanın parasını ödeyin diyorlar 

İngilizce için en ödemlisi öğretme garantisi vermesi , bazı kurslar  öğrenemezsen o kuru bedava tekrar edebilirisn diyorlar ( derse devamlılık şartıyla )

Varsa paran özel ders alacaksın kısa zamanda yoğun dersle halledeceksin , veya 3-+4 kişi beraber özel ders alacaksınız yoğun ve en önemlisi konuşturmaya yönelik olacak , yoksa graneri öğrenip konuşamayınca 2-3 ay sontra o gramerde gidiyor

kursların ne sunduklarını ne kadar sunduklarını bilmiyorum ama deneme zamanı var. 1 ders dediğin 1 saat/40 dk mı yoksa 1 günlük programı mı işliyor? 2 hafta kursa gelmek sanırm 2 gün ya da 2 ders gelin demektir. Yoksa full zamanlı kurslar için 2 hafta kimse sürmez. Mesela burda intensive kurslar 1 ay sürüyor, adama 2 hafta sunamazsın :)

o dediğin kuru ücretsiz verme olayı güzel duymuştum daha önce.. ona da dikkat edilebilir.

türkiye, avrupadaki dil konusundaki en beceriksiz ülke. burdaki adamlar bir kaç yılda ingilizceyi iyi öğrenirken biz ilkokuldan beri gördüğümüz halde dil yeteneklerimiz milletçe ortada. çünkü hala ezberci sistem ile işliyor dersler ve gramer ile boğuluyor insanlar. Gramer bilmek ile konuşmak çok farklı şeyler hocam. İstediğin kadar gramer bil hatta en iyisin bil, ama konuşma olayı çok farklı bir olay. Maalesef eğitim sistemimiz tamamen gramer öğretmeye dayalı olduğu için ve bunlar pratikleşmediği için unutuluyor haliyle hiç bir katkısı olmuyor.

Benim bildiğim  bazı ingilizce kursları konuşmaya yönelik kurslar. Bunların yararı daha çabuk olabilir. Aslında maddi imkan ve zaman varsa en iyisi anadili ingilizce olan bir ülkede dil kursuna gitmek. Genelde öğrencilerin tercih ettiği yer ucuz olduğu için Malta'dır. Dil konusuna meraklı olan arkadaşlar malta ya gidebilir yaz tatilinde mesela. Orada yaşanılacak 3 ay, türkiyede aldığın 10 yıllık ingilizce eğitimden 10 kat daha faydalıdır. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    student bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

kursların ne sunduklarını ne kadar sunduklarını bilmiyorum ama deneme zamanı var. 1 ders dediğin 1 saat/40 dk mı yoksa 1 günlük programı mı işliyor? 2 hafta kursa gelmek sanırm 2 gün ya da 2 ders gelin demektir. Yoksa full zamanlı kurslar için 2 hafta kimse sürmez. Mesela burda intensive kurslar 1 ay sürüyor, adama 2 hafta sunamazsın :)

o dediğin kuru ücretsiz verme olayı güzel duymuştum daha önce.. ona da dikkat edilebilir.

türkiye, avrupadaki dil konusundaki en beceriksiz ülke. burdaki adamlar bir kaç yılda ingilizceyi iyi öğrenirken biz ilkokuldan beri gördüğümüz halde dil yeteneklerimiz milletçe ortada. çünkü hala ezberci sistem ile işliyor dersler ve gramer ile boğuluyor insanlar. Gramer bilmek ile konuşmak çok farklı şeyler hocam. İstediğin kadar gramer bil hatta en iyisin bil, ama konuşma olayı çok farklı bir olay. Maalesef eğitim sistemimiz tamamen gramer öğretmeye dayalı olduğu için ve bunlar pratikleşmediği için unutuluyor haliyle hiç bir katkısı olmuyor.

Benim bildiğim  bazı ingilizce kursları konuşmaya yönelik kurslar. Bunların yararı daha çabuk olabilir. Aslında maddi imkan ve zaman varsa en iyisi anadili ingilizce olan bir ülkede dil kursuna gitmek. Genelde öğrencilerin tercih ettiği yer ucuz olduğu için Malta'dır. Dil konusuna meraklı olan arkadaşlar malta ya gidebilir yaz tatilinde mesela. Orada yaşanılacak 3 ay, türkiyede aldığın 10 yıllık ingilizce eğitimden 10 kat daha faydalıdır. 

hocam öncelikle zaman sıkıntım yok kısa zamanda öğrenicem diyede bi çabam yok vakit değerlendirmesi olucak benim için. @unbalanced' ın dediğine katılıyorum. american life'ta bunu söylediler zaten. ilk olarak profil oluştururken ne amaçlı öğrendiğini soruyolar bende günlük konuşmada akıcı ve rahat bi şekilde konuşabilmek olduğunu söyledim. bu yüzden sosyal aktivitesi olmayan kursları eledim. bu dediğim iki kursunda konuşma kulüpleri hafta için more english adı altında dersleri etkinlikleri oluyo katılma şartı sadece bu zamanlarda tabiki ingilizce kullanmak.  benim asıl amacım gideceğim kurumun bana birşeyler katabilcek bir yer olması. o yüzden tecrübeli insanların yorumlarınıda merak ediyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

bi up olsun görmeyenler için.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Hocam TEOL 'ü de deneyebilirsin. Alsancakta. Orada Eğitim Danışmanı olarak çalışan Seval Hanım var (müdürün adı da Seval sanırım!). Arkadaşınız İlker'in tavsiyesi üzerine sizden bilgi almak için geldim dersin.

RockZs tarafından 18/Eki/14 22:12 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Ben bu kursları ucuz sanardım ya 2 küsür çok fazla hele ki hiçbirşey bilmeyen ben için oturup evde duolingo kasayım en iyisi :(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

bende senn gibi araştırdım kafamda amerikan kültür derneği vardı turkcell çalışanına indirimde vardı gitmemiştim. bana  2+1 de  2800 tl ye kadar indiler peşinde.  sonra amerikan life gittim kadın çok ilgilendi 2+1 için 1880 mi 1850 mi fiyat çekti. sonra ingiliz kültür derneğine  gittim kafamda sadece fiyat alıp çıkacaktım. Çalışanada dedim sadece fiyat alcağız sizi yormuyayım deidm herşeyi biliyorum dedim. Amerikan kültüre gittiniz mi dedi evet dedim peki dedi kız ısrarla anlatmak istedi bende yok dedim =)

Neyse inigliz kültüre yazıldım amerikan kültürle eğitimleri aynı. Aslında amerikan life yazılcaktım fakat amerikan life yıllar önce amerikan kültürmüş yeni yapılanma ile onlarla yollarını ayırmışlar 4-5 ay kadar olmuş kurulalı ve bazı sertifikaları yok diye duydum. Milli eğitim bakanlı değiller sanırım emin değilim. Benim tercihimde ingiliz kültürden yana oldu. Kitapları eğitimi filan herşeyi amerikan kültürle aynı. Kursum başlamadı geçen derse kulube gittim arkadaşımla hoca çok ilgiliydi 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

götün yiyorsa otur evde öğren bi aşamaya kadar.bu kurslar başlangıç seviyesindekiler için para tuzağı.sana internetten öğrenebilieceğin şeyleri anlatacaklar sende para vereceksin.seviye ilerledikçe internetin yetersiz kaldığı alanlar olacak mesela konuşma.o zmn gideceksin bu kursa kayıt yapacaksın

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

Kardeş, kursa katılan kızlar güzelse bide tavlama garantiliyse kursta ne öğretildiğine bakılmaksızın o paraya belki düşünülebilir.

Onun haricinde ingilizce öğrenmek istiyorum diyorsan üç beş yabancı dizi indir(IMDB puanı yüksek olucak) Türkçe altyazılı başla bi süre sonrada İngilizce altyazılı izlemeye başlarsın. Arada birde ingilizce fıkralar kısa yazılar felan okursun.

... çokta yüksek değil ama yds den 82.5 almamı bu şekilde açıklarım.

valar morghulis ...
Toplam Hit: 2018 Toplam Mesaj: 21