İngilizce Kursu İçin Öneri İstiyorum...
-
bu yaz ingilizce öğrenmeyi kafaya koydum.iyi seviyede ingilizce öğrenmek istiyorum.ankarada oturuyorum.öğrendiğimde alacağım serfitika nın da kaliteli bir serfitika olmasını istiyorum.yani yurtdışındada geçerliliği olmalı.
bu konuyla ilgili fikri olan yada ingilizce bilen arkadaşlar öncelik ankara olmak üzere bana kurs önerebilirmisiniz.(tahmini ücretleriyle birlikte).
-
eğer amerikan kültür varsa oraya git ben gecen yaz gittim memnundum :)
-
eğer amerikan kültür varsa oraya git ben gecen yaz gittim memnundum :)
-
gitme !
-
hocam ankara için inan fiyat bilgim yok ama ben şahsen 1,5 yıl boyunca deullcom un kayseri şubesinden eğitim almıştım bir seviyeden sonra derslere ara ara amerikalı yada ingiliz hocalar geliyordu arada onlarla muhabbet etmeye çalışıyorduk çok olumlu etkileri oldu benim açımdan şahsen...
o hocalar bizim gayret göstermemiz konusunda oldukça etkiliydi... üstelik sadece bu da değil onlarla sohbet edip anlaşmaya başladığın zaman daha güzel gelmeye başlıyor ingilizce insana. mesela benim 2 ingilizce hocam ingilizdi ve çıkıyorlardı... bir gün camiye falan götürmemi istediler gezdirdik falan bir türbeyede gittik... sonra laf türbelerden açıldı hemen tac mahal muhabbeti döndü... bende sordum steve senin için böyle birşey yaptırsa istermiydin dedim... kız ne gerek bu kadar şa şaya onun yerine bir hastane yaptırsın fakirlere faydalı olsun dediği an dumur olmuştum zira öyle bir cevabı bir ingilizden beklemiyordum açıkçası. :D
-
amerikan kültür çok iyi fakat pahalı galiba.
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------
gitme !
-----------------------------neden?
-
seviyen nedir?
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
seviyen nedir?
-----------------------------düşük seviye diyelim.hiç bilmiyor değilim.
-
ben amerikan kültüre gidiyorum.fiyatları öyle çok uçuk değil.isim yapmış diğer kurslara göre baya ucuz hatta.ben memnunum baya.tavsiye ederim.yurtdışında geçerli sertifika felan alman içinde sınavlara girmen gerekiyor.onun içinde seviyenin advanced olması lazım.bu eğitimi 2 ayda verdiğini söyleyen kurslar var ama nasıldır bilmiyorum.belki çok daha iyidirler :)
-
ben gecen yaz amerikan kültüre gittm 1+1 kur(B2)* yani 2 aycivarı 850 tl odedm B2 :Upper İntermediate