folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilizce Öğrenme

İngilizce Öğrenme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Bu Nisan Ayında İngilizce Öğrenmek İçin Kursa gitmek İstiyorum Sorularım olucak

-Ordan Ögreneceğim İngilizce İle Normal İngiliz İnsanlarla Sorunsuz Konuşabilirmiyim ?

-bazı kurslarda Amerika Gibi Bazı Yerlerde Eğitim veya Kurs Sonrası Götürüyorlardı 1 Hafta Falan O durumu Bilen varmı ?

-Ve Çok güzel Öğrenmem için Kaç Ay Lazım Ve Ücreti Ne Kadardır. 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

1- Hayır.

2- Bilmiyorum.

3- min 2 max 5 ayda öğrenirsin. ücret yer yer değişir.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

up

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Aylardır araştırıyorum :)

1- Soru %80 Hayır çünkü burada öğrettikleri dil Dil değil sadece gramlere ağırlık veriyorlar Konuşmak için pratik lazım bunun içinde yabancılar lazım...

2-O durum her kursta yok belirli kurslarda var onlarıda Şimdilik sadece EF kursu İle English Time ı biliyorum oda max. 2 hafta bir süreç..(Ama EF kursu Komple YurtDışında Eğitim Veriyor Türkiyede Şubesi yok)

3-Normal Öğrenmek İstiyorsan Gramer Felan Yaklaşık bir yıl Ücretide Max. 4 Bin TL...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

1 - ) ingilizce altyazı ingilizce dublaj filmleri izleyerek mümkün

2 - ) ben bilmiyorum, tavsiye de etmem.

3 - ) günde 2 film hakkıyla izlersen, bunun yanında da ingilizce bir kitaptan 10 sayfa okursan (hakkını vererek) yaza kadar, yani aşağı yukarı haziranda rehberlik yapacak kapasiteye erişirsin, ondan sonrası bol bol kelime haznesini geliştirme

düzenle ücret; bir sözlük - 25-30 tl, rapid pre (film indirmek içün)..

kardeş ben böyle böyle ingilizce ve arapça öğrendim ve şu an bir inşaat firmasına araplar için aracılık yapıyorum.. sadece kararlı olman yeterli bir de ilgin alakan isteiğin olacak, yaparken zevk alacaksın ki film izlerken vs bu zevki alıyorsun..

yıkılma sakın !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:
    -----------------------------

Aylardır araştırıyorum :)

1- Soru %80 Hayır çünkü burada öğrettikleri dil Dil değil sadece gramlere ağırlık veriyorlar Konuşmak için pratik lazım bunun içinde yabancılar lazım...

2-O durum her kursta yok belirli kurslarda var onlarıda Şimdilik sadece EF kursu İle English Time ı biliyorum oda max. 2 hafta bir süreç..(Ama EF kursu Komple YurtDışında Eğitim Veriyor Türkiyede Şubesi yok)

3-Normal Öğrenmek İstiyorsan Gramer Felan Yaklaşık bir yıl Ücretide Max. 4 Bin TL...

Hacı Antalyada Amerikan Kültür Derneği Var Bizim Arkadaş Gitmiş.

İlk Hafta İngilizceni Ölçüyorlar Önce

türkçe Konuşup Öğreten Hoca Giriyor 1.5-2 Ay sonunda

Sadece İngilizce Konuşan Bir Hoca Geliyor,Bu Hoşuma Gitti

5-6 Aylık Bir İngilizce Sonunda Amerikaya Gidip 1-2 Hafta Pratik Yapmak Çok İyi Olur

Bazı Kurslar bunu Yapıyor.

4 Bin Ytl Verdiğimizde Konuştugumuz İngilizcenin Hakkını Verebiliyormuyuz ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

IronEagle bunu yazdı:

enes bunu yazdı:

5-6 Aylık Bir İngilizce Sonunda Amerikaya Gidip 1-2 Hafta Pratik Yapmak Çok İyi Olur

işte O tamamen sana bağlı amerikan kültür derneği kursunada gittik biz hatta Tbt den arkadaşla gittik onların kursları fazla beğenmedik arkadaşın sölediği sistemi bize hiç sölemediler artı yurt Dışıyla Bir Bağlantıları dahi yokmuş :|

5-6 aylık bir ingilizce öğrenimini tamamladıktan sora seni yurtdışına çıkarıyorlar Ama ne kadar pratik bilgi yaparsın bilmiyorum...

4 bin tl vereceğin kursa göre değişiriz bizim şimdi hoşumuza giden EF Dil Okulları İle Now English Time Oldu EF de yurt Dışında Eğitim Veriyor Bire Bir Orda Öğreniyosun İngilizceyi...English Time da ise Sana Eğitimi iyi öğretiyorlar Kur Kur Atlıyorsun Atlayamadığın Kuru Sana Ücretsiz Tekrar Öğretiyorlar :) Paran Boşa Gitmiyor Yani...Artı Örenimi Bitirdikten Sora Verdiğiin 4 Bin tl dahilinde Seni Yurt Dışına Çıkarıyorlar Yani Ayrı cret Vermeden :) Bir Tek Bildiğim Kadarıyla Vize İşlemi Sana Ait...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

IronEagle bunu yazdı:

enes bunu yazdı:

işte O tamamen sana bağlı amerikan kültür derneği kursunada gittik biz hatta Tbt den arkadaşla gittik onların kursları fazla beğenmedik arkadaşın sölediği sistemi bize hiç sölemediler artı yurt Dışıyla Bir Bağlantıları dahi yokmuş :|

5-6 aylık bir ingilizce öğrenimini tamamladıktan sora seni yurtdışına çıkarıyorlar Ama ne kadar pratik bilgi yaparsın bilmiyorum...

4 bin tl vereceğin kursa göre değişiriz bizim şimdi hoşumuza giden EF Dil Okulları İle Now English Time Oldu EF de yurt Dışında Eğitim Veriyor Bire Bir Orda Öğreniyosun İngilizceyi...English Time da ise Sana Eğitimi iyi öğretiyorlar Kur Kur Atlıyorsun Atlayamadığın Kuru Sana Ücretsiz Tekrar Öğretiyorlar :) Paran Boşa Gitmiyor Yani...Artı Örenimi Bitirdikten Sora Verdiğiin 4 Bin tl dahilinde Seni Yurt Dışına Çıkarıyorlar Yani Ayrı cret Vermeden :) Bir Tek Bildiğim Kadarıyla Vize İşlemi Sana Ait...

hacı peki yurtdışına çıkmada yaş sorun olurmu

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hipnozla 3 haftada ogretiyorlarmis guzel bir paraya ama pek inandirici gelmedi

la liberte ne meurt jamais.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

amerikan kültür dernekleri de öğretiyo diyorlar nediyonuz ağalar

tahribat.com a can feda
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

amerikan kültür dernekleri de öğretiyo diyorlar nediyonuz ağalar

Evet Hacı Antalyadada Kursları Var Çok İyi Öğretiyor Diyorlar Ama Benim İstediğim

4-5 Aylık Bir Öğrenimden Sonra 2-3 Hafta Amerikaya Gidip Orda Kendimi Test Etmek Araştırdım

Amerikan Kültür Derneği

Washington'da 2 hafta boyunca

gezi

konaklama

yicek içicek

herşey dahil $900 2 haftanın 3 gününde eğitim veriyorlar. gerisinde amerikada dolaşıyorsun

Toplam Hit: 1811 Toplam Mesaj: 13