Ingilizce Ogrenmek İcin Tavsiyeleriniz
-
Sayin muritler...
Ana dilim Turkce disinda o kadar iyi Yunanca biliyorum. Fakat Ingilizcem cok cok zayif. Baslangic seviyesinde bile olmadigini dusunuyorum.
Okudugum documentation lari cat-pat (kod varsa) cakiyorum... Ama pek anlamiyorum... Bazen boyle ENG sarkilarda basit cumleleri anliytorum sadece. O kadar
Bir ara ogrenmek istedim lakin isten gucten de vaktim olmadi.
Onerebileceginiz e-booklar v.s varmi ?
Birde nasil bir yol takip etmeliyim. Bircok kitap indirdim. Lakin sadece is cekimlerle olmuyor. Bazen takiliyorum ve sorunun cevabini alamiyorum. Mesela hangi zamanin ENG de ne zaman kullanilmasi gerektigi gibi.
Sizce 0 dan baslayarak ( 0 dan dediysem apple,orange, gibi degil tabi... ) hangi yolu izlemeliyim...
Lutfen livemocha v.s tarzi siteler onermeyiniz. Site uzerinden degil de yaza cize ogrenmek istiyorum kafamda kalmiyor.
Bildiginiz iyi bir egitim seti v.s olabilir
Veya takildigimda bana yardimci olabilecek arkadaslar var midir ? Bende isterseniz Yunanca'da yardimci olurum
Ha unutmadan gunde en fazla yarim saatim kaliyor...
Tecrubeli arkadaslardan cvp bekliyorum... ENG ogrenmem sart oldu...
-
hocam daylight setini 70 cd'yide izle garantilidir, ama bitirince tekrar izlemeye başla, ve geceleride küçük türkçe ing sözlük 3-5 kelime bak geç ben öyle öğrendim.
-
Hocam yunanca bildiğine göre dil öğrenmenin yollarını biliyosundur. 2. dili öğrendikten sonra 3. dil herzaman kolay olur diyolar nekadar doğru bilmiyorum. Genelde yapılan yanlış direk gramer öğrenmekle yapılıyor. Gramerden önce öğrenmen gereken baya bişey var öncelikle ;
1- Nauns
2- Article
3- pronouns
4- adjectives
5- Adverbs
6- too enough, so, such
7- Comparision
8- quantifiers
9- preposition
Bunları öğrenmelisin daha sonra gramere geçebilrsin Present simle, present continuous, past, future falan filan.
Benim conditionalda sıkıntım var 3. ve mix conditionala çalışıcam onun dışında istediğini sorabilirsin.
-
Zeytun-i bunu yazdı
hocam daylight setini 70 cd'yide izle garantilidir, ama bitirince tekrar izlemeye başla, ve geceleride küçük türkçe ing sözlük 3-5 kelime bak geç ben öyle öğrendim.
Gonderirler mi ki o seti Yunanistan'a ?
http://www.hepsiburada.com/liste/daylight-genel-ingilizce-egitim-seti-70-vcd-1-kitap/productDetails.aspx?productId=kdaylight001&categoryId=214164&SKU=KDAYLIGHT001
-
manhyak bunu yazdı
Hocam yunanca bildiğine göre dil öğrenmenin yollarını biliyosundur. 2. dili öğrendikten sonra 3. dil herzaman kolay olur diyolar nekadar doğru bilmiyorum. Genelde yapılan yanlış direk gramer öğrenmekle yapılıyor. Gramerden önce öğrenmen gereken baya bişey var öncelikle ;
1- Nauns
2- Article
3- pronouns
4- adjectives
5- Adverbs
6- too enough, so, such
7- Comparision
8- quantifiers
9- preposition
Bunları öğrenmelisin daha sonra gramere geçebilrsin Present simle, present continuous, past, future falan filan.
Benim conditionalda sıkıntım var 3. ve mix conditionala çalışıcam onun dışında istediğini sorabilirsin.
Hacim iste biryerden tutmam gerekli...
Ilk nerden baslamaliyim... Alistirmalar falan nerede bulacam. Yok alistirma buluyorumda amk cozumleri yok. Cevaplarini kontrol edemiyom...
nouns demissin ilk olarak ( ουσιαστικά ) dir Yunanca'da yani isimler. Eng de de ayni anlammi ifade ederler iste. ENG de de ayni anlamimi tasirlar... Bunlari sormam gerekiyor bazen...
Birde 6 yil Arapca yapmistim.. Kafa allak bullak.. :(
-
dhmm bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
http://www.hepsiburada.com/liste/daylight-genel-ingilizce-egitim-seti-70-vcd-1-kitap/productDetails.aspx?productId=kdaylight001&categoryId=214164&SKU=KDAYLIGHT001
Hocam ben netten indirdim gerisini bilmem korsan takılıyoruz :) torrentten çekeceksin.
-
Hocam ingilizce windows kur, ingilizce programlar kullan, Filmleri ingilizce altyazılarla izle (evet biraz film zewkini öldürür ama lazım oldukça durdurup bakabilirsin anlamlara)
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam ingilizce windows kur, ingilizce programlar kullan, Filmleri ingilizce altyazılarla izle (evet biraz film zewkini öldürür ama lazım oldukça durdurup bakabilirsin anlamlara)
Hacim hepsi Ingilice ama is gelen musterilerle konusmaya geldiginde Hello !!! How are you !!! I'm fine thank you !!! O kadar... tabi dogru yazdiysam
Ha sorarsan Documentation diye MSND dekilerin ne demek istedigni anliyorum...
Benim istedigim iletisim saglayabilmek... Mail atmistim belcikaya amk ingilizcenin :(
-
Zeytun-i bunu yazdıdhmm bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Hocam ben netten indirdim gerisini bilmem korsan takılıyoruz :) torrentten çekeceksin.
Hacim at bana pm de veya uluorta torrent linkin varsa. Saglam. 70 cd bu :) indirip fos cikmasin :)
-
Hocam bence e-bookla falan uğraşma ben sana bi kitap öneriyim git onu al veya e-bookunu bul bitir kitabı. Interenette 50 tane kaynak bulursun kafan karışır
English gramer Hüseyin uraz.
Ayrıca buda bizim üniversitenin ingilizce okulunun önerdiği faydalı linkler.
Level 1 den başla
http://www.ius.edu.ba/Default.aspx?PageContentID=1541&tabid=70
manhyak tarafından 01/Kas/12 20:13 tarihinde düzenlenmiştir -
manhyak bunu yazdı
Hocam bence e-bookla falan uğraşma ben sana bi kitap öneriyim git onu al veya e-bookunu bul bitir kitabı. Interenette 50 tane kaynak bulursun kafan karışır
English gramer Hüseyin uraz.
Ayrıca buda bizim üniversitenin engilizce okulunun önerdiği faydalı linkler.
http://www.ius.edu.ba/Default.aspx?PageContentID=1541&tabid=70
O kitap pdf olarak varmi elinde ?