folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilizce Öğrenmek İstiyorum!

İngilizce Öğrenmek İstiyorum!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar daha lisede ve üniversitede hazılrık gördüm yani genel oalrak bir alt yapı var ama iki hazırlıktanda zarzor geçtim.

şimdi bunu halletmek istiyorum.

internetten interaktif şekidle dil öğreten siteler varmış bana tavsiye edebileceğiniz böyle bir site.

yine söyleyebileceğiniz bir iki kitap

ve birde eğitim cd si filan vamrı.

kısacası bana yol gösterecek olan ve bu yollarla ingilizce öğrenmiş birisini arıyorum şunu şunu şöle şöle yap öğren diyebilecek birisini

öncelikle interaktif bir eğitim sitesi arıyorum varmı referans verebileceğiniz birşeyler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

http://www.videodershane.com/ingilizce.htm

Hocam ücretsiz ama ing ile ilgili hiç bişey bilmiyosan yada belli başlı kuralları bilmiyosan buradan başlangıç yapabilirsin görsel şekilde anlatıyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

bol bol ing. altyazılı dizi izle derim sonraları da altyazısız izlersin.

ingilizce öğrenmene yardımcı olur ama tabikide bi eğitim seti gibi değil

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    madrew bunu yazdı:
    -----------------------------

bol bol ing. altyazılı dizi izle derim sonraları da altyazısız izlersin.

ingilizce öğrenmene yardımcı olur ama tabikide bi eğitim seti gibi değil

evet ama genede belli başlı bi temelin olması gerekir eğer varsa alt yazılı diziler sayesinde(Bkz: e2,CNBC-e,TNT) yabancıların aksanını daha iyi öğrenirsin çünkü onlar heceleye heceleye söylemiyolar çoğu kelime yuvarlanıyor başlarda hiç yoktan aradan bi kaç kelime seçebiliyon.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

http://ingilizceokulu.com/

bu siteye bakarmısınız aylık 39 ytlye sizce öğretebilirmi iyi birşeye benziyoöru

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı:

http://ingilizceokulu.com/

bu siteye bakarmısınız aylık 39 ytlye sizce öğretebilirmi iyi birşeye benziyoöru

Hocam siteye baktımda çok kaliteli ve profesyonelce hazırlanmış.

Nasıl öğreneceksiniz yazan yere baktım içeriğide çok güzel gözüküyor.Bana kalırsa değer.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    ewt bende ordan incelediğim kadarı ile bana katkısı olacak gibi me geliyor duruma göre bu  yıl babadan harçlığıma zam almak yerine aylık 39 ytl yi onun ödemesini isteyebilirim oldukça mantıklı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Kurslar ve vidyolu anlatımlar bir nebze olsun yardımcı olabilirler fakat gerçek anlamda dil öğrenmek için pratik olması gerekiyor. Kursta gramer öğretirler, aynı dilin argosu yine o dilin kendi memleketinde öğrenilir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

hocam öncelikle benim sana önerim ingilizceyi öğrenilmesi gereken birşey gibi düşünmekten vazgeç sonrasında yine benim önerim www.livemocha.com bu internet sitesine bir bakıver... burası bir tür network ama amaç burada dil öğrenmek ve öğretmek... orada ki insanlarda senin gibi dil öğrenmek için giriyorlar siteye birde bu sitede bir çok dile ait dersler var... üye olup ücretsiz olarak o dersleri yapabilir ve daha sonra ilgili egzersizleri çözebilirsiniz...

sistemde egzersiz yaptıkça yada yabancılarla pratik yaptıkça dil açısından mocha points topluyorsunuz ve bu puanlar sizin bu işi ne kadar ciddiye aldığınızı gösteriyor...

ne kadar çok puan o kadar ciddiyet o durumda diğer insanlarda sizinle konuşmak için daha hevesli oluyor...

Ben şahsen bir sürü yabancı arkadaş edindim bu site sayesinde ve şuan çoğuyla internet üzerinden halen görüşüyorum ingilizce olarak yakın zamanda bazıları ziyaret etmeyi planlıyorlar bile...

Şimdiden kolay gelsin başarılar...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    msn e ingiliz hatun ekle 1 aya kalmaz sökersin ingilizceyi
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/270873413/Daylight.txt

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2569 Toplam Mesaj: 15