İngiltereden Alışveriş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar akraba gelirken go pro getirecek inşallahta londradan.şimdi adam daha fiyatlara bakamadı malum biraz orta yaş sınıfında anlamaz pek.Bana bir site önerinde ingiltere fiyatları ortaya çıksın go pro hd hero 2 motorsports edition modeli oalacak ama çünkü motorda kullanacağım.ben sadece e baydan baktım başka neler var argostan bakayım dedim ama çıkmadı

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

amazon.com ? 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

amerikan değil mi ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

http://www.amazon.com/GoPro-HD-HERO2-Motorsports-Edition/dp/B005WY3TMA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1342207270&sr=8-1&keywords=go+pro+hd+hero+2

amazonda bu 

ebaya bu 

http://www.ebay.com/ctg/GoPro-HD-HERO2-Motorsports-Edition-Camcorder-Silver-/111062398?_refkw=go+pro+hd+hero+2&_pcatid=804&_pcategid=11724&_dmpt=Camcorders_Professional_Video_Cameras 

sanırım bu ikisi aynı ama arasında 25 dolar fark var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

amazon.co.uk

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hocam naptn http://www.amazon.co.uk/GoPro-Motorsports-Hero2-Action-Camera/dp/B005WY3TMA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1342207927&sr=8-1

269 sterlin diyor 743 tl

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

ingiltere pahalıdır.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

direk ebaydan al adresine geliyor ben o sekilde satis dahi yapiyordum sitede bilen arkadaslar var. en saglami ebay. baktin begenmedi geri gonder baktin olmadi satisi iptal et parani geri alirsin daha saglam daha ucuz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

scarletbeard bunu yazdı:
    -----------------------------

direk ebaydan al adresine geliyor ben o sekilde satis dahi yapiyordum sitede bilen arkadaslar var. en saglami ebay. baktin begenmedi geri gonder baktin olmadi satisi iptal et parani geri alirsin daha saglam daha ucuz

-----------------------------

ne kadara kadar limitimiz var hocam ebayda gümrükte sorun çıkmaması için?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

Peki hazır konusu açılmışken oraya gittiğimde alışveriş yapmamım uygun olacağı amazon tarzı teknoloji siteleri ve ya teknoloji marketleri konusunda bilgisi olan var mı ? 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Hocam şunu alırsan eğer bi 3.20 gösterelim açılsın kamera :)

istanbuldaysan :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 1626 Toplam Mesaj: 12