Inndir.Com Scripti
-
Arkadaşlar sitede aramaya çalıştım fakat beceremedim. Bana inndir.com un scripti lazım. Kullanmayacağım fakat elimde olan farklı bir script ile karşılaştırma yapacağım. Eğer sizinde önerdiğiniz güzel ve güvenli download scriptleri varsa yayınlayabilirmisiniz.
Cevaplar için Teşekkür ederim
-
Dostum bu arada bi şey sormak istiyorum script dediğin nedir???
Lütfen beni aydınlatırmısın bu konuda????
-
yani bi tür sistemi
-
volsoft bunu yazdı:
yani bi tür sistemi
Vallahi baya bi güzel anlattın yaaa çözdüm işi :))))ya kanka sana zahmet olmazsa biraz açarmısın???? yani nasıl bi tür sistemi????
-
volsoft bunu yazdı:
yani bi tür sistemi
kardeşim senin ağzından laf paraynan mı çıkıyor:) -
Dostum bunlar Sitedir. Siteler Belirli Diller ile yazılır. www.popscript.com gibi siteler bahseddiğim scriptleri yapar ve dağıtırlar. İşte inndir.com bunlardan birisi fakat bana onun sistemi yani bi şekilde kaynak kodları lazım.
Anladın ?
-
volsoft bunu yazdı:
Dostum bunlar Sitedir. Siteler Belirli Diller ile yazılır. www.popscript.com gibi siteler bahseddiğim scriptleri yapar ve dağıtırlar. İşte inndir.com bunlardan birisi fakat bana onun sistemi yani bi şekilde kaynak kodları lazım.
Anladın ?
yani bu script dediğin şey sitenini görünüşümü???yani bi nevi iskeleti oluyo????
eğer öyleyse sen inndir.com'un scriptini alarak aslında o sitenin dizanynından kopyalamış oluyosun yani???
-
Aynen dediğin gibi dostum
-
volsoft bunu yazdı:
Aynen dediğin gibi dostum
eywallah
saolasın dostum yardımların için..!
-
ben inndir.com u türkler yaptı zannediodum
-
olması lazdımdı upload ederim.