İnsaat Muh. Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    s.a yeni mezunum 5 ay belediyede calistim yeni kanalizasyon hatti yapiminda... Bi tanidik araciliyla istanbul cekmekoye gidiyorum. kendisi proje firmasinda muhasebeci kalicak yer var. dun evlendim :) esim ogretmen. ayri ayriyiz baska sehirlerde o bi sikinti Suanlik anladim kadari ile orda santiye sefiligi yapicam... Bina yikim islemlerindede ins muh. imza vs lazimmis Nelere dikkat edeyim. Tavsiye tecrubelere ihtiyacim var muridler.

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle hayırlı olsun , maaş başlangıç olarak ihtiyaçlarını karşılıyordur umarım , istanbul kira konusunda kötü kalacak yerin olması da iyi olmuş , 3 yıl sabit bir yerde çalışırsan eşini yanina aldırabiliyorsun 

sana tavsiyem firma sağlamsa ve maaş uygunsa 3 yıl kadar sık dişini aldır yanına. Arkadaşımın kız arkadaşı şırnakta öğretmenlik yapıyor nicki lazım degil müride diyorum ki sabit bir yerde çalista evlenince yanina aldır 3 ayda bi iş değiştiriyo.

Uzak olmak çok kötü. 

imza olaylarında ise malesef bilgisizim. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

Yardımcı olmayı çok isterim müdür, fakat önce bi anlamam lazım içeriği.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Hocam öncelikle hayırlı olsun , maaş başlangıç olarak ihtiyaçlarını karşılıyordur umarım , istanbul kira konusunda kötü kalacak yerin olması da iyi olmuş , 3 yıl sabit bir yerde çalışırsan eşini yanina aldırabiliyorsun 

sana tavsiyem firma sağlamsa ve maaş uygunsa 3 yıl kadar sık dişini aldır yanına. Arkadaşımın kız arkadaşı şırnakta öğretmenlik yapıyor nicki lazım degil müride diyorum ki sabit bir yerde çalista evlenince yanina aldır 3 ayda bi iş değiştiriyo.

Uzak olmak çok kötü. 

imza olaylarında ise malesef bilgisizim. 

3 yil yaparlarsa calismicam hanimin yanina gidicem kpss calisicam mecbur sagolasin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Mukavim_ bunu yazdı

hocam kisacasi istanbula gidiyorum ins muhendisiyim. tecrube olarak nelere dikkat etmeliyim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı
    Mukavim_ bunu yazdı

hocam kisacasi istanbula gidiyorum ins muhendisiyim. tecrube olarak nelere dikkat etmeliyim

ev arkadasim insaat muhendisi senin gibi oda 5~6 ay oldu mezun olali ,suan sanriye sefi istanbulda

bir suru arkadasi gelip gidiyor muhabbetlerimiz ardından sunu diyeyim hel istanbulda santiye ortami cok orosbu bir ortam ustundekilere surekli eyvallah cekme hakkini dile getirmesini bil ,altindakilerede pek fazla acıma, herke z isini yapacak

piradomim tarafından 21/Oca/15 13:37 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Her önüne gelen kağıda imza atma inşaatta şantiye şefi olarak çalışacaksan odaya bildireceksin ve bu işin fenni mesuluyet ve iş güvenlği sorumlulukları vardır unutma. Çok dikkatli davranarak imza at hatta mümkünse atma bütün sorumlulukları sana kitleyebilirler he ona uygun maaş alıyosundur teknik donanım bilgin vardır bişey diyemem ama tutup 3-5 bin tl ye her onune gelen kağıda imza atarsan birine bişey oldumu ilk sana soracaklarını aklında bulundur.

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Olmazsa olmasınız iş güvenliği olsun. Bu konuda ceze yemek çok kolay diploma haklarınız geçici süre ile elinizden alınabilir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Yeni mezun olarak seni direk santiye sefi yaptiklarina gore sana sahada kil tuy ama zaman/emek isteyen isler disinda is yaptirmazlar hocam.

Seni kagit uzerinde gostermek icin almislar, muhtemelen orda patronun bir tane formeni vardir isleri yuruten. O hatta sana dis gecirmeye calisip, egosunu sivazlamaya calisacaktir. Bu noktada -muhtemelen- mecbursan disini sikacaksin ya da sikerim isinizi deyip ayrilacaksin zira ayni sekilde ustanin formenin akil sir ermez islerine atarlanip isi birakan arkadasim var.

Aman deyim, is guvenligine ekstra dikkat et zira oradaki adamin ayagina civi batsa mesul sensin, hele ciddi bir durum olursa sirket de cekilir aradan kalirsin bir basina.

Yani insallah ben yanilirim, yukarda yazdigim sekilde olmaz, seni mutlu eden bir iste calisirsin ama genel deneyim/bilgim bu yonde.

Kolayliklar

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

şantiye şefi olmak için 3-5 kuruşa talim etmek için mi mühendis oldun

paralı birini bulup illerde ilçelerde inşaat için 3-5 kro ekip kurup inşaat yapıp veya projede daireleri satıp mesleğini icra etsen daha iyi değil mi

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    onumde dugun yapmak var. para lazim... bazen cok icim karariro... ne yapacami kestiremiyorum bilmiyorum. sonun iyi olur insallah .tavsiyeler icin sagolun

Toplam Hit: 1233 Toplam Mesaj: 15