İnsan Gücüyle Çalışan Araba
-
insan gücüyle çalışan araba yeni birşey değil ki.. bkz: flinstones. tee çockken den beri vardı :|
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------
Yokuş performansı nedirki bu aracın? Ondan hiç bahsetmemiş...
yokuş performansı olduğunu sanmıyorum, aynı hızla gidip daha çabuk şarz etmesi (efor sarfetmesi) gerekiyordur,,,
bu arada rahat 60-70 yapıyor gibi bisiklet kadarda kötü değil... oturduğun yerden bastır dur :D heleki 4 kişiyle bu araçda çok eğlenceli ve hızlı olur :D -
benzin parası vermicem diye rezil olmanın manası yok
-
tahref156 bunu yazdı:
rebellisch bunu yazdı:
Türkiyede bisiklete bile yol vermiyorlar bunla en fazla bi kaç saat yaşarsınız yola çıksanız :)
-----------------------------:)) Sesli güldüm :D '' merak ettiğim birşey var direksiyon yoktu gördüğüm kadarıyla peki nasıl yön veriyor arabaya. ''
o tuttuğu direksiyon gibi şeyi sağa sola yatırıyor. freni de ileri ya da geri yatırarak yapıyor.araç güzel. begendim ben açıkcası
-
zaten bütün arabalar insan gücüyle çalışmıyor mu neticede kontağı çeviren insan gücü :)
-
kararti bunu yazdı:
zaten bütün arabalar insan gücüyle çalışmıyor mu neticede kontağı çeviren insan gücü :)
-----------------------------yakıtsız bir araç bu. UYGUN başlık bulamadım... O yüzden kısaca böyle yazdım.
Alıntı Yapmayarak, Kafama göre Youtube'daki gördüğüm videoyu PAYLAŞTIM.
normal araçda kontağı çevirirsin, yaparsın ayarları basarsın gider, arabayı hareket ettirmek için kürek çekmezsin...
Bu tamamiyle insan gücüyle Çalışan YAKITSIZ bir araçtır. -
ayrıca adamlar öyle bir yapmışlarki şu aleti, bisiklete harcadığın eforla, buna harcasan daha çok yol katedersin...
iddaa ediyorumki bisikletin arkasına bir zımbırtı koysalar 4 kişiyi en fazla 500 metre taşırım...
Bu araçla 4 kişi rahat 10-20 km yol götürürüm :D :D :D -
bu adam bizi 70lere götürecek
-
Bu Araç Sanırsam Ya Kurmalı Yada Manyetörlü Kollar ile Manyeto ile Şarj Ediyor Sonrasinda Motor Çalışıyor Güclü Araç Yandaki Adam da Biniyor Performans Kaybetmiyor Cok Dik Olmasa da Yokuşa Cıkar Şişane Yokuşuna Rahatlıkla Çıkar
-
yaw bu milletin işi derdi yokmu onca insanlıgın sorunları varken gitmiş ne yapmıs