İnsan Niye Arabanın Arkasına Numarasını Yazarki
-
Modifiyeci45 le birlikte motorsikletle evden çarşıya gidiyorduk birde ne görelim ahanda bu araba :) hemen bastık arkasından bir elimde direksiyon bir elimde telefon çektim çözünürlüğü ayarlayamadım ondan biraz kötü çıkmış :)
Ticari olsa anlayacamda araba hususi :)
-
Belkide benimde cep telefonum var diye haykırmak istemiştir.
O hat arabadan daha pahalıdır şimdi o arabadan.
Daha iyi hava atar adam..
-
lazım oluyo araba numarası bazen şöleki arabyı park ettin dükkana mal geldi ama malları indiremiyo arabada numara olsa aranır konuşulur haber verilir adam gelirçeker arabsını ama benm bildiğim ön cama yazılıyodu bu nie arkaya yazmş anlamadım
ha bu numara hatalıysam ara numarasıysa bilemiyeceğim .l
-
Arkadaş mantıklı açıkladı eet :| grey :|
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------lazım oluyo araba numarası bazen şöleki arabyı park ettin dükkana mal geldi ama malları indiremiyo arabada numara olsa aranır konuşulur haber verilir adam gelirçeker arabsını ama benm bildiğim ön cama yazılıyodu bu nie arkaya yazmş anlamadım
-----------------------------valla arkadaş çok iyi açıkladı
eminmki bu yorumu bir erkek 30 yorum sonra veriridi :P
-
plakaya dikkat çekelim 45 :D
adamın o mantıkla o numarayı koyduğuna inanasım gelmiyor :D
-
iyide arabayı cok sakat bi yere çektıysen arabanın ön camına içeri yada dışarı ufak bı kağıda numara yazarsın yada kartvizit bırakırsın. Arkasında ne işi var
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------lazım oluyo araba numarası bazen şöleki arabyı park ettin dükkana mal geldi ama malları indiremiyo arabada numara olsa aranır konuşulur haber verilir adam gelirçeker arabsını ama benm bildiğim ön cama yazılıyodu bu nie arkaya yazmş anlamadım
-----------------------------valla arkadaş çok iyi açıkladı
eminmki bu yorumu bir erkek 30 yorum sonra veriridi :P
-----------------------------yok canım ben şimdi derdim :) bu arada bu plaka bi yerden tanıdık geliyo :P
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------Hadi onu geçtik insan cama yapıştırır çıkarabilir enazından adam bide yanlara falan izola bant gibi bişiyle şekil yapmış:D
-
Daha iyi ya. Trafikte bi hatasını gördüğün zaman kulaklarını çınlatacağına arayıp söver rahatlarsın :)
-
aklıma kamyon arkası yazılarından enteresan olan birisi geldi:)
-araman için illa hata yapmam mı lazım