İnsan Ölürken Ne Hisseder
-
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------
Noneyim bunu yazdı:
denemeden nasıl öğrenebilirsin
Bilim. Yer çekimini görebiliyonmu ? , belki üstten basınç var
-----------------------------atmosfer basıncı .d
-
zumsuk bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
en rahatı şudur budur diyenleri anlamıyorum. denediniz mi ? konuşmayın.
-----------------------------kafana elma düşmeden yer çekimini anlayamaz mısın ? Adam bunu bulmuş, araştırmalar yapılmış görülmüş
Bu işin matematiği, fiziği vardır.Gerekli tespitler yapılmış, denenmiştir.mythbusters vardı.İzlediysen ordan az çok fikir sahibi olabilirsin.
-----------------------------ölümden bahsediyoruz burada. Ruhun bedenden ayrılması. Ruhu bendenden ayırmadan ruhu bedenden ayıramazsın. Ama elmayı kafana düşürmeden yere düşürebilirsin.
-
muhammedonur bunu yazdı:
bigpower bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
denemeden nasıl öğrenebilirsin
Bilim. Yer çekimini görebiliyonmu ? , belki üstten basınç var
-----------------------------belki değil üstten basınç zaten var :D
hocam bilmiorum ama çok güldüm iyi bi cvp olmuş gibi:D -
muhammedonur bunu yazdı:
belki değil üstten basınç zaten var :D,
Harbi varmı :D
olduğunu biliyorum zaten ordaki amaç yer çekimini yok sayıp o dengeyi basıncın kurduğu söylemekti.Yani sanıldığından daha fazla basınç.. -
içip içip post atıyosunuz ben suçlu oluyorum amk :| ayık kafayla bi okuyun yazdıklarımı.
-
Noneyim bunu yazdı:
ölümden bahsediyoruz burada. Ruhun bedenden ayrılması. Ruhu bendenden ayırmadan ruhu bedenden ayıramazsın. Ama elmayı kafana düşürmeden yere düşürebilirsin.
-----------------------------bilim adamları zaten ruhlar üstüne bir araştırma yapmıyorlar.Ciğerlerin parçalanması üstüne araştırma yapıyorlar , kan basıncı zart zurt..
Sen ciğersizde yaşayabilirsen bunada bilim dilinde mucize diyor.Bİlmem kaç metreden atladığında, yere düğünce ilk olarak ciğerlerin basınçtan patlar vs.. Bunun gibi araştırmalar yapıyorlar.
--
IronEagle bunu yazdı:
Çok Severim O Programı Kraldır Gece Tam Uyku Vaktimde Açardım Onu Yatarken İzlerdim.
Adamlar Bütün Bilim dünyasının İcatlarını Ve Türlerini Geyik Temasıyla Testediyorlar.
Acayip Tavsiye Ederim
-----------------------------aynen on numara program :D yanlış bildiğim şeylerin doğrularını öğrendim.Cidden yararlı. -
hocam olayı ruhu bedenden ayırmak olarak inceliycem dersen bişi dememde, biyolojik olarak ölme kavramını bilim inceler (:
-
bigpower bunu yazdı:
muhammedonur bunu yazdı: ----------------------------- belki değil üstten basınç zaten var :D, ----------------------------- Harbi varmı :D olduğunu biliyorum zaten ordaki amaç yer çekimini yok sayıp o dengeyi basıncın kurduğu söylemekti.Yani sanıldığından daha fazla basınç..
-----------------------------yani gökyüzünün en tepesine çıkarsam aşağı düşmem ? :)
-
bugün tvde gördügüm haber:
''Medine Memi'nin (16) cesedi 2 metrelik bir çukurda elleri bağlı ve oturur vaziyette bulunmuş, Malatya Adli Tıp Morgu'na gönderilmişti. Burada yapılan ilk otopsinin ardından mikroskobik dediğimiz inceleme de tamamlandı. Çıkan sonuç ürpertici. Çünkü elimizdeki verilere göre, vücudunda ciddi darp izine rastlanmayan, kanında uyuşturucu veya zehirli bir madde bulunmayan genç kız elleri bağlı, canlı ve bilinci açıkken gömüldü. Zira genç kızın mide ve ciğerlerinde yoğun toprak olduğu belirlendi.''
http://www.korhaber.com/medine-memi-diri-diri-topraga-gomulmus.php
bunu okurken sanki ben yaşıyor muşum gibi oldum. düşünsenize üzerinize artık nefes alacak duruma gelecek kadar dökülen topraklar nefesi tutmak isteyip ama tutamak bundan dolayı topragı yutmak burnuna cekmek korkunç bir olay... arkadaşın dedigi gibi bize buradan kolay görünür ama asılı yaşayan kişi bilir...
Allah kimseye böyle acı olay yaşatmasın...
-
Noneyim bunu yazdı:
bigpower bunu yazdı:
muhammedonur bunu yazdı: ----------------------------- belki değil üstten basınç zaten var :D, ----------------------------- Harbi varmı :D olduğunu biliyorum zaten ordaki amaç yer çekimini yok sayıp o dengeyi basıncın kurduğu söylemekti.Yani sanıldığından daha fazla basınç..
-----------------------------yani gökyüzünün en tepesine çıkarsam aşağı düşmem ? :)
----------------------------N'alaka Gökyüzünün En üst tepesi Uzayda Boşluk Oluyor zaten Orda düşme Kavramı Yokter.