

İnsanın Kuyruğumu Olur Demeyin ;)
-
çok garip bi durum, radrasyonamı ne mağruz kalmışlar nolmuş aq :D
-
sanki bagırsak fazla gelmişte dısarı taşmış gıbı bi görüntü oluşmuş:S
-
midem bulandı ne hikmetse
-
aaııghhh o ne ya :S
şükürler olsun halimize
-
Evrimini tamamlamadan dogmus :D
-
Kuyruk zaten eski insanlarda varmış sanırım ama zamanla insanların körelen organlarına katılmış örn. Apandist. gibi..
-
Bağırsaklarda kör bağırsak denen bişey vardır.Anüse gelmeden sağ sapınca oralarda bi yerlerdedir.BAzı anomalilerde bu kısım vücut dışına doğru uzar ve epitel dokuyla kaplanarak böyle bir gelişim gösterir.Normalde ameliyatla alınır.Ama ne hikmetse bu dallamalar aldırmamış.Sonradan mı çıkmış acaba.
-
göbek bağı yanlış yerde çıkmış büyük ihtimal :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Evrimini tamamlamadan dogmus :D
-----------------------------Tamamen katılıyorum ilk 2 resim çok gerçekçi görünmesede son resim inandırdı beni.
Midem bulandı yav :S -
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
Kuyruk zaten eski insanlarda varmış sanırım ama zamanla insanların körelen organlarına katılmış.---------------------------
Biz böyle bişey görmedik.Körelen organ genlerden babayı silinir.Silebilen varsa denesin.Mesela ben doğduğumda kulaklarıma pamuk tıkasalar.Duyuyo olsam bile bu duyum körelir doğru ama çocuğum olduğu zaman o çocukta duyma bozukluğumu olacak tabikide hayır.Tabi ben kulağıma konan pamuğu nasıl oluyoda büyüyünceye kadar fark edemiyorum çok ilginç.
-
bunlar anormal ler heralde yada yanlış ilişki sonucu tirilyarda bir olur kanımca