folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnsanliga Yararli Proje? [Ne Olabilir]

İnsanliga Yararli Proje? [Ne Olabilir]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

şu devr-i daim makinasını irlandılılardan önce bi piyasaya çıkarsaydık Allahın izniyle :)

Ayrıca çok şekersin :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek

insanların yeryüzünü terkedip denizaltında veya yeraltında yaşaması ve yeryüzünün tekrar doğal dokusunu kazanması için fırsat vermek

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gLaXoMan
    gLaXoMan's avatar
    Erkek

bence petrolun ucuzlaması lasım:D petrol artınca herseye zam gelıyo yaw

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek

sorry_13 bunu yazdı:
    -----------------------------

cinsel isteği gideren hap :)

Bu hap ====>şap:))

-_-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EscDewil
    EscDewil's avatar
    Erkek

suyu %70 tasarruf eden cesmeler olabilir insanlık yok oluyor cünkü

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:

Özellikle kırsal kesimlerde prezervatif dağıtılabilir ya da aile planlalaması ile ilgili bir çalışma yürütülebilir.

Katılıyorum.Ayrıca her doğan bir insan için 10 adet ağaç dikiip 50 yıllık masrafları da ödenmeli ona göre çocuk yapcan.Her tarafı ağaçlandırmak.Radyasyonu azaltıcı her şey.

Teknolojinin de gelişmesiyle pislikler o kadar çoğaldı ki(ozon delinmesi,bilgisayar başında çok oturup bel boyun ağrısı gibi gibi) benim boyumu aştı.Teknolojinin bilinçlli kullanılması öğretilmeli herkese.Dünya nasıl yaşanılır hale getirilebilir tüm

dünya ele ele beyin beyine verip bunu düşünmeli.Savaş yerine tamamen araştırmalara kaynak ayırılmalı.Dünya sömürülmemeli.Başka dünya yok bu dünya hepimizin:)

-_-
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

doğum kontrol hapları aslında tam olarak neyi kontrol ediyo?

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

tüm elektrikli , teknolojik silahlaarı bozan bir bomba projesi düşünüyorum, atıldığı zaman tüm elektronik aletler bozulsun taş devrini yaşayalım o zaman eli mahkum herkes yeniden kılıçlarla savaşır oklarla yaylarla gürzlerle kalkanlarla atlarla o zman yeniden dünyaya huzur getirebilir ve dünyaya yeniden hakim olabilirz kabul edelim teknoloji çağını yakalayamadık teknoloji çağının adi bir pazarıyız.

Her şey Türk için Türk tarafından Türk e göre felsefesiyle bunu düşünüyorum...

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djtyk
    djtyk's avatar
    Erkek

küresel ısınmanın etkilerini anlatan bi site açalım! hem türk gençliğinin duyarlılğı göz önüne girecek hemde %1 bile olsa suyumuzu kurtarırız belki...

gururluysaN tbt yi tbt liysen gurur unutacan!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

yerebakan bunu yazdı:

Swool bunu yazdı:

Özellikle kırsal kesimlerde prezervatif dağıtılabilir ya da aile planlalaması ile ilgili bir çalışma yürütülebilir.

Katılıyorum.Ayrıca her doğan bir insan için 10 adet ağaç dikiip 50 yıllık masrafları da ödenmeli ona göre çocuk yapcan.Her tarafı ağaçlandırmak.Radyasyonu azaltıcı her şey.

Teknolojinin de gelişmesiyle pislikler o kadar çoğaldı ki(ozon delinmesi,bilgisayar başında çok oturup bel boyun ağrısı gibi gibi) benim boyumu aştı.Teknolojinin bilinçlli kullanılması öğretilmeli herkese.Dünya nasıl yaşanılır hale getirilebilir tüm

dünya ele ele beyin beyine verip bunu düşünmeli.Savaş yerine tamamen araştırmalara kaynak ayırılmalı.Dünya sömürülmemeli.Başka dünya yok bu dünya hepimizin:)

sen ağaç deyince aklıma şey geldi,

Tahribat.Com olarak buluşupta bi yere(ağaç dikme alanı gibi bişi ? tema filan ?) ağaç diksek nasıl olur ??

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 5997 Toplam Mesaj: 34