İnsanliga Yararli Proje? [Ne Olabilir]
-
şu devr-i daim makinasını irlandılılardan önce bi piyasaya çıkarsaydık Allahın izniyle :)
-
insanların yeryüzünü terkedip denizaltında veya yeraltında yaşaması ve yeryüzünün tekrar doğal dokusunu kazanması için fırsat vermek
-
bence petrolun ucuzlaması lasım:D petrol artınca herseye zam gelıyo yaw
-
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------cinsel isteği gideren hap :)
-----------------------------
Bu hap ====>şap:)) -
suyu %70 tasarruf eden cesmeler olabilir insanlık yok oluyor cünkü
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Özellikle kırsal kesimlerde prezervatif dağıtılabilir ya da aile planlalaması ile ilgili bir çalışma yürütülebilir.
Katılıyorum.Ayrıca her doğan bir insan için 10 adet ağaç dikiip 50 yıllık masrafları da ödenmeli ona göre çocuk yapcan.Her tarafı ağaçlandırmak.Radyasyonu azaltıcı her şey.Teknolojinin de gelişmesiyle pislikler o kadar çoğaldı ki(ozon delinmesi,bilgisayar başında çok oturup bel boyun ağrısı gibi gibi) benim boyumu aştı.Teknolojinin bilinçlli kullanılması öğretilmeli herkese.Dünya nasıl yaşanılır hale getirilebilir tüm
dünya ele ele beyin beyine verip bunu düşünmeli.Savaş yerine tamamen araştırmalara kaynak ayırılmalı.Dünya sömürülmemeli.Başka dünya yok bu dünya hepimizin:)
-
doğum kontrol hapları aslında tam olarak neyi kontrol ediyo?
-
tüm elektrikli , teknolojik silahlaarı bozan bir bomba projesi düşünüyorum, atıldığı zaman tüm elektronik aletler bozulsun taş devrini yaşayalım o zaman eli mahkum herkes yeniden kılıçlarla savaşır oklarla yaylarla gürzlerle kalkanlarla atlarla o zman yeniden dünyaya huzur getirebilir ve dünyaya yeniden hakim olabilirz kabul edelim teknoloji çağını yakalayamadık teknoloji çağının adi bir pazarıyız.
Her şey Türk için Türk tarafından Türk e göre felsefesiyle bunu düşünüyorum...
-
küresel ısınmanın etkilerini anlatan bi site açalım! hem türk gençliğinin duyarlılğı göz önüne girecek hemde %1 bile olsa suyumuzu kurtarırız belki...
-
yerebakan bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------Özellikle kırsal kesimlerde prezervatif dağıtılabilir ya da aile planlalaması ile ilgili bir çalışma yürütülebilir.
Katılıyorum.Ayrıca her doğan bir insan için 10 adet ağaç dikiip 50 yıllık masrafları da ödenmeli ona göre çocuk yapcan.Her tarafı ağaçlandırmak.Radyasyonu azaltıcı her şey.Teknolojinin de gelişmesiyle pislikler o kadar çoğaldı ki(ozon delinmesi,bilgisayar başında çok oturup bel boyun ağrısı gibi gibi) benim boyumu aştı.Teknolojinin bilinçlli kullanılması öğretilmeli herkese.Dünya nasıl yaşanılır hale getirilebilir tüm
dünya ele ele beyin beyine verip bunu düşünmeli.Savaş yerine tamamen araştırmalara kaynak ayırılmalı.Dünya sömürülmemeli.Başka dünya yok bu dünya hepimizin:)
-----------------------------sen ağaç deyince aklıma şey geldi,
Tahribat.Com olarak buluşupta bi yere(ağaç dikme alanı gibi bişi ? tema filan ?) ağaç diksek nasıl olur ??