folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnsanlığın Bittiği Yer

İnsanlığın Bittiği Yer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ölen cocuklar, ölenleri izleyenler cocuklar

yahudi cocuk filistin kini ile buyuyor

filistinli cocuk yahudi kini ile buyuyor

onlar buyudugunde ayni kini cocuklarina asiliyor

sonu gelmeyen kan gölü

bogulanlar yine cocuklar...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek
    lanetlenmiş 1kavmin yaptıklarını gelip burda savunuyorsunuz.yasadığınız yer duvarlarla örülcek elektrik yok su yok,israil istediği zaman gelcek vurcak tutuklucak sen karşılık verince terörist olcaksın.insaf bee

paramparça aşklar ve köpekler..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    RevengeX bunu yazdı:
    -----------------------------

Aceba Hamas da BombaLadığı yerLeri izLeyip Fotoğrafını videosunu Çekiyor mudur? BunLarı yaparken ağLıyor mudur GüLüyor mudur ?

Siz yoruLmayın :)

Evet bombaLadığı yerLerinin videosunu-fotosunu çekiyordur,Yaparkende aLdığı hazLa güLüyordur.İkiside aynısını yaparken neden birisi haber oLup diğeri oLmuyor Şaşırıyorum ?

Birde Hamas Bomba atacağı yerdeki insanLarı Yetişkin-Çocuk diye ayırıyor mudur? Hiç sanmıyorum Çünkü savaş bu haLiyLe İsraiL'de ayırmıyor.. Buna göre Yukarıda söyLediğim gibi neden birisi haber oLup diğer oLmuyor :)

Eaueahuah :D

Dalgamı geçiyorsun ya ? $akamısın yoksa ? :D

Hamasın attıgı için 5 kilo TNT bulunan dandik füzelerle , İsrailin attığı 500 kiloluk bombalar birmi hocam ? :D:D

Hey Allahım hey... (:

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    anlaşılan şu ki; israilin başındakiler ne kadar filistinli öldürürsek seçimlerde o kadar yüksek oy alırız mantığındalar.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Metanet bunu yazdı:
    RevengeX bunu yazdı:

Aceba Hamas da BombaLadığı yerLeri izLeyip Fotoğrafını videosunu Çekiyor mudur? BunLarı yaparken ağLıyor mudur GüLüyor mudur ?

Siz yoruLmayın :)

Evet bombaLadığı yerLerinin videosunu-fotosunu çekiyordur,Yaparkende aLdığı hazLa güLüyordur.İkiside aynısını yaparken neden birisi haber oLup diğeri oLmuyor Şaşırıyorum ?

Birde Hamas Bomba atacağı yerdeki insanLarı Yetişkin-Çocuk diye ayırıyor mudur? Hiç sanmıyorum Çünkü savaş bu haLiyLe İsraiL'de ayırmıyor.. Buna göre Yukarıda söyLediğim gibi neden birisi haber oLup diğer oLmuyor :)

Eaueahuah :D

Dalgamı geçiyorsun ya ? $akamısın yoksa ? :D

Hamasın attıgı için 5 kilo TNT bulunan dandik füzelerle , İsrailin attığı 500 kiloluk bombalar birmi hocam ? :D:D

Hey Allahım hey... (:

Bak bak tebere bak :D Hacı ozaman bi Laf var yiemicein y.... aLtına yatmıcaksın anLadın mı ?

Hangi G.tüne güvenion da saLdırıon ozaman madem adamın siLahLarı senden daha güçLü?

ŞöyLe saçma saçma şeyLerLe geLme bana ayrıcada eet daLga geçiorm noLucak amaç ne yani sormandaki ?

KonuyLa aLakasız ama merak ettiğim bi şey var;

İnsanLarın espri yapması veya yapmaya çaLışması(bkz:Yukarı) maL oLmadığının bir göstergesi midir ? Yoksa maL oLdukLarını beLLi etmemek için yapıLan bişey midir?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Bize ne İsrailli atılan bombayı alkışlıyosa.Saçma sapan bi konu kararımca.İsrailli alkışlasa nolur filistinli alkışlasa nolur.Sonuçta 2 devlette birbirine düşman mı ? Düşman.O zaman kimseyi ilgilendirmez.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek
    nuggets54 bunu yazdı:
    Bize ne İsrailli atılan bombayı alkışlıyosa.Saçma sapan bi konu kararımca.İsrailli alkışlasa nolur filistinli alkışlasa nolur.Sonuçta 2 devlette birbirine düşman mı ? Düşman.O zaman kimseyi ilgilendirmez.
    bizi niye ilgilendirmesin? orada yardıma ihtiyac insanlar varken sen vurdum durmaz davranamazsın.kurtuluş savası sırasında afganistan pakistandan bize yardım gelmedimi?onlar bize ne deselerdi nolurdu?cankkale savasında tüm müslümanlar dil,ırk.. ayrımı yapmadan savaşmadımı?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    bitti işte ne olcak

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

ozoglan bunu yazdı:
    nuggets54 bunu yazdı:
    bizi niye ilgilendirmesin? orada yardıma ihtiyac insanlar varken sen vurdum durmaz davranamazsın.kurtuluş savası sırasında afganistan pakistandan bize yardım gelmedimi?onlar bize ne deselerdi nolurdu?cankkale savasında tüm müslümanlar dil,ırk.. ayrımı yapmadan savaşmadımı?

Haklısın savaştılar..Wikipedia ya filistin bayrağının nerden geldiğine bi bak bakalım ;) Sonra savaştılar de.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek
    nuggets54 bunu yazdı:

ozoglan bunu yazdı:
    nuggets54 bunu yazdı:

Haklısın savaştılar..Wikipedia ya filistin bayrağının nerden geldiğine bi bak bakalım ;) Sonra savaştılar de.

isyan etmelerinin sebebi ingilizlerin fransızların dalaverelerle kandırması,sonucunda ne oldu israil bölgeye yerleşti.kendi ettiklerinin cezasını cektiler.eger bizde siz bize böle yaptınız diyip yüz cevirirsek bizde daha cok dalaverelere geliriz.söle diim o topraklarda hiristiyanlar olsaydı dünya sessiz kalırmıydı,örnek verirsek gürcistanın işgalinde dünyanın ayağa kalkması.nie 1.5milyar mülüman toplanıp tepki koyamıoz,araplar bile sessiz kalıo sebebide yahudilerin bunları 1sekilde kandırması.ayrıca filistinliler bize destek oldu demedim,afganistan pakistan dedim

Toplam Hit: 9269 Toplam Mesaj: 32