İnsanlığın Gizli Kökeni Ve Galaktik İnsan
-
u235 bunu yazdıSection bunu yazdı
Artık cümle içinde galaktik kelimesi geçince karşımdakinin ağzına kürekle vurasım geliyor.
-
Kaynak kim ümraniye sapığı mı ?
-
bu kitabın yazarı kimdi ya,adamın habertürke çıktığını biliyorumdaa ismini hatırlamıyorum.
-
umit bunu yazdıu235 bunu yazdıSection bunu yazdı
Artık cümle içinde galaktik kelimesi geçince karşımdakinin ağzına kürekle vurasım geliyor.
-
eski dinler popülatiresini kaybettikçe böyle yeni kıvılcımlar arıyorlar, bi 100yıla yeni bi din çıkar zaten, adamlar dna kodluyor allah staylası atıyor, bu genetik mühendise islamı mı anlatacaksın hristiyanlığımı ikisi de doyurmaz
-
Salusa reis mesaj attı demin astralden, sarhoş kafayla yollamış bu galaktik insan dalgasını itibar etmeyin diyor.
-
-
hocam yanılmıyorsam haberturk tv'de böyle bir programda anlatım olmuştu ismini unuttum bir prof. diyordu ki; 7 nesil ademden bahsediyordu kuran-ı kerimden ayetler , tevrattan v.s kaynaklar ile videosunu bulabilseydim koyardım zaman kaybı yok böyle bilgilerin bence irdelenmesi lazım sonuçta düşüncelerin sınırını zorlamasak ot geldik ot gideceğiz hesabına geleceğiz.
-
çizik. merak uyandırıyor ama bu saate değil
-
ne önemi varki, bizim milletimiz ihlas nas felak ve fatiha ile toplam 4 sure ile omur boyu namazını kılarak orucunu tutan ibadetini yapan bi millet.. 4 surenin ötesini geçen imamlar haric bi vatandas görmek nasip olmadı malesef :) aksini kimse idda etmesin :)
böyle konularla düzenimiz bozulmasın ortamlar gerilmesin arkadaşlar .. çizik :)