İnstagram Takip
-
isteğim şey takipçi satın almak değil
tek taraflı olarak bir hesap maksimum kaç kişiyi takip edebilir.
takip atmada zaman ve adet oalrak belli bir sınır varmı
ve şu hesabı takip edenleri et şeklinde ben gösterdiğimde seriye bağlayacak bir sistem varmı
-
@tolgasen bi konuda yazmıştı konuyu bulamadım toplamda 7000 kişiyi takip edebilir bunun içine takip istegi gönderip bekleyenlerde dahil
-
TBT müritlerinden birine ait. Nick aklıma gelmedi mesajlarımda vardır bakar düzenlerim postu.
https://www.socifly.com/instafly.html
Profesyonellik istiyorsan kullanabileceğin en iyi program.
Kaç kişiyi takip edersin olayınada ben kendime bir sistem yarattım. Farklı instagram hesaplarında profili gizleyip bir hesabın profili gizli olmayan hesaplarını takil ettiriyorum. Bir hesabta bir günde 500 kişiyi takip ediyor. 2 gün takipe etme olayı yapmayıp paylaşım yapıyorum. 3. gün tekrar 500 sonra 2 gün ara. Bu şekild takip ettiğim sayı 1500 olunca 2 3 gün bekliyorum gene. Sonra tüm takip ettiklerimi zamanlama yapıp geri çekiyorum.
Şuan yeni başladım bu şekilde. 2 3 aya görürüm bakalım yararlı olacak mı diye. Ama hani bu ameleliği hakkıyla yapan program müridinki. Daha onlarca özelliği var. Reklam gibi oldu ama hoşuma gittiğinden ve hak ettiğinden öneriyorum.
Ekleme : kesinlikle gizli profilleri takip etme seçeneğini tikleyip yapman gerek. İstek göndermene rağmen ret etmeyen ve istek sayısıyla ego tatmin eden kişiler çok fazla. İnstagram da bu hesabın kitlenmesine neden oluyor sanırım.
kadirozdemir tarafından 28/Eyl/16 19:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Güzel konu, bana da lazımdı. Uygulamayı inceleyeceğim. Bonus olarak takipçi satışı yapan varsa da pm çakarsa sevinirim :)
Edit yukarıdaki uygulama linkini ve uygulamayı kurcaladım. @tolgasen arkadaşımız hazırlayan ekibin içindeymiş. Tbt fiyatı verebilirse denemek ve duruma göre kısa veya uzun süreli satın almak isterim. Diğer uygulamaları da inceledim, hepsine de ihtiyacım var :d
noname tarafından 28/Eyl/16 19:59 tarihinde düzenlenmiştir -
evet noname sen açmışsın sanırım konuyu.
aramalarda gördüm şimdi.
belki ürün pazarlama için filan bu muridin yazdığı uygulama işe yarayabilir.
fakat bu benim geçenlerde farkettiğim birşeydi.
şöyleki türkiyede anime hakkında oldukça ilgili ve bilgili bir abla beni takibe aldı anlam veremedim. ne alaka diye. sonradan abla hoşumada gitmeye başladı. profiline baktım takip ediyor belki 15 bin kişi
bunu da takip eden 5 bin kadar insan var
bu gün bir baktıp takip ettiği kişi sayısı 80 lerde :)
orda uyandım olaya. şimdi birşey pazarlayan yada bunu para ile yaptırıcak biri değil. o yüzden merak ettim ücretisz bir yolu varsa biraz biraz ölyle yavaştan kitle yapalım diye
hoş gör gibi suratım var abla gibi güzel değiliz :)
ama yinede şirin patates görmek isterseniz gelin . üstelik davet bekletmem
https://www.instagram.com/sezersoycann/
-
Normal bir script ile takipçi kasılabilir. TArayıcıdan da takipçi kasılıyor artık zaten.... Bi sunucu alın Tarayıcıya da bi script yazın. 10 gün sonra 5k takipçiniz olur..
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Normal bir script ile takipçi kasılabilir. TArayıcıdan da takipçi kasılıyor artık zaten.... Bi sunucu alın Tarayıcıya da bi script yazın. 10 gün sonra 5k takipçiniz olur..
Varmı hocam öyle script gerekirse satın alalım ?
-
o kadar abartmaaya gerek yok benim için ama tabi bir fiat alayım:)
-
Atlas bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Varmı hocam öyle script gerekirse satın alalım ?
Hocam vallaha boş zamanım olursa yazarım 1 tane atarım buraya
http://www.nebigarci.net/nega-instagram-araclari-eklentisi
Bu adam varmış ama ne olur ne biter bilmiyorm hiç satın almadım hiç de kullanmadım
-
@tolgasen in uygulamada meaela fotolarında #haydar yazanları begen ya da yorum at zaman aralıgı koy gibi şeyler var ya da lokasyon seçenlerin fotolarını begen yorum at spam riski olursa bekle vb... Çok iyi tooldur çok mümin bir müridimizdir.
-
öneren, tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim. :)
önce sorularına geleyim hocam;
takip atmada toplamda 7500 limitin var. Bir hesap 7500den fazla kişiyi takip edemez. Bu 7500'e gizli profiller dahildir. Örneğin 7500 kişiye takip isteği gönderdiniz ve kimse kabul etmedi bekliyor hazırda. Takip etme limitiniz biter ve takip ettiğiniz kişi sayısı 0 görünür. :)
24 saatte ise takip edebilme limitiniz 1800 - 2200 arasıdır. Tabi bu hesabınızın durumuna göre değişmektedir.Bu söylediğim limitler InstaFly için geçerlidir. Çünkü yazmış olduğumuz InstaFly web üzerinden çalışmaz. Eğer web üzerinden script kodlarıyla vs. takip işlemi yaptıracaksan limit çok çok aşırı az. Saatte 20 yada 30 kişiyi takip edebilirsiniz maksimum ve sürekli takip işlemi yaparsanız hesabınız kapanır.
Seriye bağlayacak sistem: InstaFly. :) Tam aradığın ilaç. Şuanda tahribat üzerinde dahi aktif kullanan 10 - 12 kişi kadar var.
Ekstra sorular varsa cevaplandırabilirim.