İNT HIZI
-
Ya arkadaslar gercekten merak ediyorumda 256 kbhs(bölemiydi:) adsl var.Ama oyun,film vs. 10 saatten assagı inmiyor. indirmek 750 mb 10 saat denk geliyo galiba.Bunu hızlandırmanın bi yöntemi varmı.Yani en azından %10-%20 lik gibi internet hızını yada download hızını diyim artırmanın yolu varmı ?
-
Tabiki war flash get i yükle
-
Yok abi hızlandırmıyo onlar hikaye yaow.
-
kivanchh bunu yazdı:
Yok abi hızlandırmıyo onlar hikaye yaow.
Kim demiş hızlandırmıyor.O programlar bant genişliğini yükseltiyor. Yaklaşık 2 sene önce chip dergisinin bir testini söylemek istiyorum.Internet Explorer ın yükleme programı, internetten bir dosyayı 22 saatte indirmiş, getright ise sade 2 saat 20 dk. Bu chip dergisinin sonuçları. Zaten kullanan arkadaşlar hızı fark eder.O programlar sadece bant genişliğini yükseltiyorlar
-
bant genişliğini yükseltemez....Flash get kullanıyorum iexplorerden %50 hızlı download ediyor...neden ...dosyayı parçalayarak indirdiği için çok hızlı iniyor...flash get kullan...casus-spy falan var flash gette diyenlere aldırma...geç...flash geti kullan.
-
Şahsen Download Accelerator Plus kullanıyorum memnunum
-
bende download accelerator kullanıyorum, harbiden ii indiriyor yalnız bu flash get ile kıyaslarsak hangisi daha iyidir acep, ikisini de kullanıp yorum yapacak olan var mı ?
-
flash get...
-
hoca flashget sadedir iyidir..
hızlandırmaay gelince: bant genişliğini falan yükseltmez tabiiki computer wolfun dediği gibi parçalar halinde indirir yani 1 socket yerine 5-6 socket açarsın yavaşlama olduğunda tüm işlem etkilenmez yada bi hata olduğunda devam edersin filan zaten explorerın download şeysi çok bokdan
-
Cezerye +1 hojam download accerelator Dap çok temiz bi program özellikle mp3 leri ve videolarda önizleme war flashget e ben kıl kapıorum şahsen çok sade dap şahane:D
-
hepinize cok tesekkür ediyorum.Ama 30 parcaya bölen programda 10 parcaya bölen programda saniyede 25 kbhs veri alışından(baska bisiy indirmez isen)yukarı cıkamıyor.Bunun aksini kimse iddaa edemez çünkü ben yıllardır bütün hepsini kullandım download accelerator,flashget vb. hepsini hepsi aynı .Bana int hızını kesinle artırabilecek bisiy söyleyebilirmisiniz.
HEPİNİZE COK TESEKKÜR EDERİM yine ilgilendiginiz icin