İNT HIZI

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Ya arkadaslar gercekten merak ediyorumda 256 kbhs(bölemiydi:) adsl var.Ama oyun,film vs. 10 saatten assagı inmiyor. indirmek 750 mb 10 saat denk geliyo galiba.Bunu hızlandırmanın bi yöntemi varmı.Yani en azından %10-%20 lik gibi internet hızını yada download hızını diyim artırmanın yolu varmı ?

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    head_hunter
    head_hunter's avatar
    Erkek
    Tabiki war flash get i yükle

ÜRKEKLİĞE YER YOK YÜREĞİMİZDE KORKUYA ELVEDA BİN CANIM OLSA BİN KEZ WERİRİM YOLUNA!!! www.pcturkey.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Yok abi hızlandırmıyo onlar hikaye yaow.

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

kivanchh bunu yazdı:

Yok abi hızlandırmıyo onlar hikaye yaow.

Kim demiş hızlandırmıyor.O programlar bant genişliğini yükseltiyor. Yaklaşık 2 sene önce chip dergisinin bir testini söylemek istiyorum.

Internet Explorer ın yükleme programı, internetten bir dosyayı 22 saatte indirmiş, getright ise sade 2 saat 20 dk. Bu chip dergisinin sonuçları. Zaten kullanan arkadaşlar hızı fark eder.O programlar sadece bant genişliğini yükseltiyorlar

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bant genişliğini yükseltemez....Flash get kullanıyorum iexplorerden %50 hızlı download ediyor...neden ...dosyayı parçalayarak indirdiği için çok hızlı iniyor...flash get kullan...casus-spy falan var flash gette diyenlere aldırma...geç...flash geti kullan.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Şahsen Download Accelerator Plus kullanıyorum memnunum

gaipten görüntüler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek
    bende download accelerator kullanıyorum, harbiden ii indiriyor yalnız bu flash get ile kıyaslarsak hangisi daha iyidir acep, ikisini de kullanıp yorum yapacak olan var mı ?

bir imzam bile yok
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    flash get...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

hoca flashget sadedir iyidir..

hızlandırmaay gelince: bant genişliğini falan yükseltmez tabiiki computer wolfun dediği gibi parçalar halinde indirir yani 1 socket yerine 5-6 socket açarsın yavaşlama olduğunda tüm işlem etkilenmez yada bi hata olduğunda devam edersin filan zaten explorerın download şeysi çok bokdan

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

Cezerye +1 hojam download accerelator Dap çok temiz bi program özellikle mp3 leri ve videolarda  önizleme war flashget e ben kıl kapıorum şahsen çok sade dap şahane:D

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek

hepinize cok tesekkür ediyorum.Ama 30 parcaya bölen programda 10 parcaya bölen programda saniyede 25 kbhs veri alışından(baska bisiy indirmez isen)yukarı cıkamıyor.Bunun aksini kimse iddaa edemez çünkü ben yıllardır bütün hepsini kullandım download accelerator,flashget vb. hepsini hepsi aynı .Bana int hızını kesinle artırabilecek bisiy söyleyebilirmisiniz.

HEPİNİZE COK TESEKKÜR EDERİM yine ilgilendiginiz icin

Toplam Hit: 3270 Toplam Mesaj: 22