INTEL > AMD :):) Gerçeğinin Kıssadan Hissesi..
-
-
fotoğraf çektirmeyi ne kdar çok seviyorsun flaş patlatmaya gelmez senin yanında hemen atlarsın.ayrıcana söylemeden edemiyeceğim bu fotojenik olmuş.
-
ilk resim güzel de 3. resimde sıçmışsın. tipe bak allam ya
-
renegadealien görmesin:))
-
HUNTURK bunu yazdı:
renegadealien görmesin:))
lan tam ben dıcektım bak sımdı geldı aklıma, :):) renegade de anlar geyık oldugunu zaten :):)dur bi sorıyım :):)
şaka bı yana AMD makıne topladım lan .. yemınımı bozdum yani :) gerçi kendıme toplamadım ne de olsa ordan yırttık :)
-
Şimdi Olay İtabari ile!!!!
1... 1 Adet Amd Kutusu bulan arkadaşımızında Amd Kullandığını Tesbit edebiliriz...
2... Amd Athlon 64'lerin artık ısınma problemini aşıp, ISINMAMA problemlerinin olduğunu, bundan dolayı artık fanların bile arada sırada calıştığını bilmeyen kalmadı sanırım...
3... KINIYORUM!!!
-
abü geyik bi yana harbi hayatımda 2. kez AMD makine topladım. Çünkü bu aralar pentium piyasası karısık dalgalı Pentium D ler filan ciddi ciddi 2 ay daha AMD toplayabılırım :):)
bu arada pek kullanmasakta amd cilere saygımız sonsuz :)
The Doğuhan a.k.a. jiX: Hee unutmadan la ben üşenmeden gecenın bı yarısı elıme kamerayı alıp annemın buzfdolabını 20 dakıka mesgul ettımsabaha karşı ddüüt düütt öttü no-frost. kafa da ıyı gıtarın sapını avızeye carptım 2 ampul kırdım o foto ıcın. ama cezama razıyım hakım bey. adalet yerını bulsun
Renegade: cezan bundan böyle müebbet AMD kullanmak olsun..
-
:D :D :D yakar şerefsizim...
-
bu adam bana AMD muhabbetı yapınca işlemcimi + anakartımı satıp amd alasım gelıyo en ıyısı ben log out oluyum bu gunluk :):) yoksa yakacam bu bılgısayarı
-
LadyRenegade bunu yazdı:
ßey'imi sinirlendirmeyin ulen yakarım inteli filam ;b
Romayı Yaktı Şerefsizim İntel Vız Gelir : )
-
doğuhan ben senin tipiniiiiiiiiiiiii ... :)))