İntel-Amd Kapışmasında Kimi Seçicez???
-
intel bu sefer amd yi geçmiş diyolar. dual core duo kod adı: conroe. overclocklu amd ye %40 fark atmıştı testlerde tomshardware den baktım. 965 yada 975 chipsetlerde çalışacak 1066 fsb entry lerde 2 mb üst modellerde 4 mb cache olacak. bugün ayder bilgisayar bildiğim kadarıyla ilk kez satışa çıkartacakmış. sizin duyumlarınız nedir??? ingilizcem çok sağlam olmadığı için fazla anlayamadım konuyu. fiyat olarak bi alman sitesinden 3,0 modeli için 1316 usd fiyat aldım 1,8im tükiyede 210+kdv ile çıkacak diye biliyorum 300 küsur usd de 2,2 nin fiyatı olacakmış. yorumlarınızı yazar bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
-
Intel yattığı yerden amdnin eline veriyor.Amdde inteli geçeceğim diye kastırıp duruyor.Amdnin 10 fanlı işlemcisi çıkar yakında piyasaya :))
-
ne olursa olsun uyuz oldum 3 ay önce 200 usd werip işlemci aldık şimdi 70 usd ye alıyolar bunlarda piyasaya girince hiç bi değeri kalmıcak.tabi işlemcinin yanısıra bi de anakart:@
-
bu arada conroe ya amd mutlaka yanıt werecektir. peki çıkartmayı düşündükleri nedir ??? tanıtımı falan warmı konu hakkında bilgisi olan???
-
Bu ara temelli berbat oldu zaten eskiden bir p3 ümüz p4 ümüz vardı şimdi yok 64 bit yok çift çekirdek yok hyper-threading yok conroe vsvsvs 2-3 sene sonrada bilmem kaç çekirdekli işlemciler çıkar..
Edited:Amd conroe ya cevap vermek için büyük ihtimalle kış aylarını bekliyordur nedense :)) -
bunun sorumlusu bence intel. amd ye bak adam bi sokete nerdeyse bütün modellerini sığdıracak. zaten lga 775 ler benim gözümde büyük fiyasko çünkü amd yi ısınmakla suçluyoduk lga 775 lere sağlam power+fan takmazsan gawur dötü gibi yanıyo. haliyle çok sıkıntı warmış. hangi pc ci arkadaşımla konuştuysam servise sürekli geliyomuş lga 775 sahipleri. intel core duo da bu sorunu da aşıyo testlerde 24-25 C çalışmış üstelik 65w çekiyomuş. 531j ler 100 ün üzerinde çekiyo
-
Ben zaten niye sağlam power+fan takayım ki babalar gibi stabil işlemci dururken gidip bir 20-30$ daha verip hayvan gibi fanları takayım.
-
özellikler artıkça eski pc yii akrabalara verin a.q. çoluk çocuk pc öğrensin :)))
-
ne kopartırsam kar diip ikinci elcilere satıyom =)
-
İntelin 500 dolarlik islemcisine AMD nin 200 dolar+Overclock islemcisi ile erisirsiniz performans olarakta gecersiniz...Herdaim AMD...İNtel piyasaci...AMD kullanici dostu....AMD den sasmayiz biz...tarikat olarakta AMD ciyiz zaten. )
-
Kimseyi baltalayamalım dostluk kazansın :P
Toplam Hit: 3709 Toplam Mesaj: 18