folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İntel-Amd Kapışmasında Kimi Seçicez???

İntel-Amd Kapışmasında Kimi Seçicez???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek
    intel bu sefer amd yi geçmiş diyolar. dual core duo kod adı: conroe. overclocklu amd ye %40 fark atmıştı testlerde tomshardware den baktım. 965 yada 975 chipsetlerde çalışacak 1066 fsb entry lerde 2 mb üst modellerde 4 mb cache olacak. bugün ayder bilgisayar bildiğim kadarıyla ilk kez satışa çıkartacakmış. sizin duyumlarınız nedir??? ingilizcem çok sağlam olmadığı için fazla anlayamadım konuyu. fiyat olarak bi alman sitesinden 3,0 modeli için 1316 usd fiyat aldım 1,8im tükiyede 210+kdv ile çıkacak diye biliyorum 300 küsur usd de 2,2 nin fiyatı olacakmış. yorumlarınızı yazar bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Intel yattığı yerden amdnin eline veriyor.Amdde inteli geçeceğim diye kastırıp duruyor.Amdnin 10 fanlı işlemcisi çıkar yakında piyasaya :))

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek
    ne olursa olsun uyuz oldum 3 ay önce 200 usd werip işlemci aldık şimdi 70 usd ye alıyolar bunlarda piyasaya girince hiç bi değeri kalmıcak.tabi işlemcinin yanısıra bi de anakart:@

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek
    bu arada conroe ya amd mutlaka yanıt werecektir. peki çıkartmayı düşündükleri nedir ??? tanıtımı falan warmı konu hakkında bilgisi olan???

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bu ara temelli berbat oldu zaten eskiden bir p3 ümüz p4 ümüz vardı şimdi yok 64 bit yok çift çekirdek yok hyper-threading yok conroe vsvsvs 2-3 sene sonrada bilmem kaç çekirdekli işlemciler çıkar..

Edited:Amd conroe ya cevap vermek için büyük ihtimalle kış aylarını bekliyordur nedense :))

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek
    bunun sorumlusu bence intel. amd ye bak adam bi sokete nerdeyse bütün modellerini sığdıracak. zaten lga 775 ler benim gözümde büyük fiyasko çünkü amd yi ısınmakla suçluyoduk lga 775 lere sağlam power+fan takmazsan gawur dötü gibi yanıyo. haliyle çok sıkıntı warmış. hangi pc ci arkadaşımla konuştuysam servise sürekli geliyomuş lga 775 sahipleri. intel core duo da bu sorunu da aşıyo testlerde 24-25 C çalışmış üstelik 65w çekiyomuş. 531j ler 100 ün üzerinde çekiyo

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ben zaten niye sağlam power+fan takayım ki babalar gibi stabil işlemci dururken gidip bir 20-30$ daha verip hayvan gibi fanları takayım.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    özellikler artıkça eski pc yii akrabalara verin a.q. çoluk çocuk pc öğrensin :)))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek
    ne kopartırsam kar diip ikinci elcilere satıyom =)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    İntelin 500 dolarlik islemcisine AMD nin 200 dolar+Overclock islemcisi ile erisirsiniz performans olarakta gecersiniz...Herdaim AMD...İNtel piyasaci...AMD kullanici dostu....AMD den sasmayiz biz...tarikat olarakta AMD ciyiz zaten. )

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Kimseyi baltalayamalım dostluk kazansın :P
Toplam Hit: 3709 Toplam Mesaj: 18