folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Intel® Celeron® M Processor ULV 353 (512K Cache, 900 Mhz, 400 Mhz FSB)

Intel® Celeron® M Processor ULV 353 (512K Cache, 900 Mhz, 400 Mhz FSB)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

elimde bu işlemciye sahip bir sistem var.. daha önce uzerinde millenium serisi bir işletim sistemi vardı. hatta windows millenium vardı (: ama artık yok (: 

şimdi bu işlemci üzerinde hangi işletim sistemlerini çalıştırabilirim. 

Amacım şu torrent den dosya indiriyorum falan, sürekli laptop acık kalacağına bu sistemi kullanim 7/24 acık kalsın hem seed etmiş olurum hemde download yapmış olurum diye düşünüyorum haliylede bu sistem üzerinde çalışacak bir os'a ihtiyacım var ve bu işletim sisteminde koşturabileceğim bir torrent programına..  

hangilerini kurabilirim ?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Linux filan olur heralde hacım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

skyvalet bunu yazdı:
    -----------------------------

Linux filan olur heralde hacım.

bir kaç sürümünü denedim olmadı hacı.. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Windows XP Starter Edition kur hocam olur heralde.

http://www.netbooks.ph/forums/viewtopic.php?f=69&t=520

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

kur 98'i hocam nostalji yaparsın :D

şaka bi yana xp'yi kaldırır. kurulumdan sonra birkaç ayardan sonra kullanabilirsin

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:

kur 98'i hocam nostalji yaparsın :D

şaka bi yana xp'yi kaldırır. kurulumdan sonra birkaç ayardan sonra kullanabilirsin

xpyi bir deneyim hacım umarım yüklenir. çoğu işletim sistemi üretim teknolojisi nedeni ile işlemci tarafından desteklenmiyor.. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

hocam xp nin bazı özelliklerinin kaldırılmış hali var. o işini görür. grafik olarak klasik windows teması kullan. gereksiz bileşenleri kaldır. ondan sonra sorunsuz kullanabilirsin.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

şuan işlemciye baktım da sanırım başlıktakinden farklı elimdeki işlemci tam olarak şu http://www.cpu-world.com/CPUs/Celeron/Intel-Celeron%202000%20-%20RK80531RC041128%20(BX80531P200G128).html

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:

şuan işlemciye baktım da sanırım başlıktakinden farklı elimdeki işlemci tam olarak şu http://www.cpu-world.com/CPUs/Celeron/Intel-Celeron%202000%20-%20RK80531RC041128%20(BX80531P200G128).html

Bu daha iyi gibi gözüküyo başlıktakinden.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    xp home
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

kardeşimin bilgisayarı p3 512 keş bellek,733 mhz, fsb msb bilmiyom,512 de sd ram var, win xp pro canavar gibi çalışıyo ama başka şeyler kurmazsan :)

Sadece tek iş için kullanacaksan xp pro gibim bişey kur,en temel yani ne lazım olacaksa sadece onları kur başka bişey yükleme o zaman iş görür.

Çünkü sen de bilirsin program kurdukça ağırlaşmaya başlıyo makina,ama en temel düzeyde kalırsa bi sorun olacağını sanmam...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 2000 Toplam Mesaj: 17