Intel® Celeron® M Processor ULV 353 (512K Cache, 900 Mhz, 400 Mhz FSB)
-
elimde bu işlemciye sahip bir sistem var.. daha önce uzerinde millenium serisi bir işletim sistemi vardı. hatta windows millenium vardı (: ama artık yok (:
şimdi bu işlemci üzerinde hangi işletim sistemlerini çalıştırabilirim.
Amacım şu torrent den dosya indiriyorum falan, sürekli laptop acık kalacağına bu sistemi kullanim 7/24 acık kalsın hem seed etmiş olurum hemde download yapmış olurum diye düşünüyorum haliylede bu sistem üzerinde çalışacak bir os'a ihtiyacım var ve bu işletim sisteminde koşturabileceğim bir torrent programına..
hangilerini kurabilirim ?
-
Linux filan olur heralde hacım.
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------Linux filan olur heralde hacım.
-----------------------------bir kaç sürümünü denedim olmadı hacı..
-
Windows XP Starter Edition kur hocam olur heralde.
-
kur 98'i hocam nostalji yaparsın :D
şaka bi yana xp'yi kaldırır. kurulumdan sonra birkaç ayardan sonra kullanabilirsin
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------kur 98'i hocam nostalji yaparsın :D
şaka bi yana xp'yi kaldırır. kurulumdan sonra birkaç ayardan sonra kullanabilirsin
-----------------------------xpyi bir deneyim hacım umarım yüklenir. çoğu işletim sistemi üretim teknolojisi nedeni ile işlemci tarafından desteklenmiyor..
-
hocam xp nin bazı özelliklerinin kaldırılmış hali var. o işini görür. grafik olarak klasik windows teması kullan. gereksiz bileşenleri kaldır. ondan sonra sorunsuz kullanabilirsin.
-
şuan işlemciye baktım da sanırım başlıktakinden farklı elimdeki işlemci tam olarak şu http://www.cpu-world.com/CPUs/Celeron/Intel-Celeron%202000%20-%20RK80531RC041128%20(BX80531P200G128).html
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------şuan işlemciye baktım da sanırım başlıktakinden farklı elimdeki işlemci tam olarak şu http://www.cpu-world.com/CPUs/Celeron/Intel-Celeron%202000%20-%20RK80531RC041128%20(BX80531P200G128).html
-----------------------------Bu daha iyi gibi gözüküyo başlıktakinden.
-
xp home
-
kardeşimin bilgisayarı p3 512 keş bellek,733 mhz, fsb msb bilmiyom,512 de sd ram var, win xp pro canavar gibi çalışıyo ama başka şeyler kurmazsan :)
Sadece tek iş için kullanacaksan xp pro gibim bişey kur,en temel yani ne lazım olacaksa sadece onları kur başka bişey yükleme o zaman iş görür.
Çünkü sen de bilirsin program kurdukça ağırlaşmaya başlıyo makina,ama en temel düzeyde kalırsa bi sorun olacağını sanmam...