İnternet - Modem Sorunu
-
Ya arkadaşlar benim internet çok takılıyo. Bilgisayara yüz kere format attım. şu anda performansı yüksek biçimde deep freeze yüklü. Bazen çok hızlı download yapıyo bazen çok yavaş. Modemden mi anlamadım. Bişeyi açmak için bazen yüz kere tıklıyom üstüne. Msn de sürekli bağlantı kesiliyo falan. yeniden bağlanıyom. Rapidshare den dosya indirirken falan takılıyo. Modemimin markası Aycom. sizce neden olabilir böle bişi. Yardımlarınız için teşekkürler.
-
buyuk ihtimalle bolgesel baglantılarda asırı yukleme vardır..
-
hacı olur böyle şeyler acemiysen sana öneri türk telekomu arama en çok bu aramalardan para yiyior adamlar
-
---
-
şimdi kardeş senin bulundugun bolgede internete baglananlar fazlaysa ve cook yogunsa normal olarak download yavas olur artı download yaparken karsı tarafın sunucusu yogun bu sebepten yavasolabilir..artı dprizz varsa formatları bosuna atıyo sayılırsın..
-
-
http://speedtest.ttnet.net.tr/ edit:düzgün link:) buradan bak
-
Bugünde benim net 3 kere gitti. 1 saat sürdü son gittiğinde aq.Dahada ne olacağı belli değil.Allaha emanet bağlanıyoruz.Telekomun aq!
-
---
-
---
-
modemine lamerin biri girmiş ve internetini kullanio olabilir o kullanırken sen kullanamzsın,bu da bi ihtimal modeminin sifresini bul fabrika cikis sifresi bugun verilmisti konu,sifresini degiştir dene bakalım.
Toplam Hit: 4201 Toplam Mesaj: 20