İnternet Arada Bir Gidiyor
-
beyler komsudan 8 mbite kadar net çektik bizim eve binalar yanyana 3 katlı.. ortak kullanıyoruz modem ve swich onda.. adma soruyom yok usta 24 saat acık duruyo modem kapatmıyoruz hiç diyo... genelde saat 11:30 dan sonra gidiyo öğlen 1 e doğru geliyo hergün oluyo bu bazen gidiyo 1 saat sonra geliyo net...
gittiği zaman ağ bağlantılarımda sınırlı bağlantı veya bağlantı yok uyarısı çıkıyor. ama yerel ağ bağlantısı bağlı diyor.. nasıl iş anlamadım kablolardamı bi sorun var acaba ama bağlandı gözüküyor...
-
bendede oluor o problem
-
bnde wireless ile bağlanırken bazen sadce modem arayüzüne bağlanabiliyorum nete giremiyorum
aynı anda bağlı olan masaüstü (bnmki laptop) bilgisayar sağlam oluyor ama..
-
öle hata verince modemi resetle gitsin hocam
-
ayni sorun bendede var acaba bir prorgram varmi bunu düzeltebilcek modemi resetlemeden?
-
swich kullanıyorsanız böyle bir hata olmaması lazım sen gidip sormuşsun adama ama doğru söylediğinden emin olabilirmiyiz bilemiyorum gece yarısı kapatıp öğlen gibi aylak tiplerin uyanma saatine denk gelen açılma süreside cabası felandır heralde.
hee sorarsan komşudan ne çekelim diye otuzbir çekin? şaka lan şaka.
komşudan wireless şifresini isteyin öğle bağlanın öbür türlü kan davasına kadar döner olay ben sana söylüyeyim. (sözüm komşularıma; benden wireless isterseniz kafanızı kırarım o bana zor yetiyor ulen)
-
kesin hizmetler deki "dns istemcisi" hizmeti kapalıdır. Onu otomatik çalışacak şekilde ayarlarsan sorununun çözüleceğini düşünüyorum...
-
Aynı sorun son 1 haftadır bende de vardı ve çoğu kişide de halen var. Son 2 gündür düzgün bir şekilde bağlantı. Ben müşteri hizmetlerini aradım, bu sorun türkiye genelinde var dedi. Sorunun sizde olacağını sanmıyorum.
-
o problem bende 2 haftadır var türk telekomu aradım böyle böyle sürekli kopmalar oluyo dedim kadın bana aynı aralıklarlamı kopuyo dedi bende yok bazen 5 dakka kopmadığı oluyo diyince bi tuaf oldu karı da :D
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
o problem bende 2 haftadır var türk telekomu aradım böyle böyle sürekli kopmalar oluyo dedim kadın bana aynı aralıklarlamı kopuyo dedi bende yok bazen 5 dakka kopmadığı oluyo diyince bi tuaf oldu karı da :D
-----------------------------zuahahhaha :)
-
Peki nasil bir ayar cekmemiz gerekiyor?