Internet Cafe Devir Almak.
-
2 yıldan fazladır düzenli olarak nerdeyse hergün internet cafedeyim daha gece sabahladım cafede herneyse
Pc ler nasıl hangi ildesin bulunduğun yerde oyun piyasası nasıl cafede oyunlarda ping kaç biri indirme yapınca hemen ping uçuyor mu ... bunlar hep önemlidir
Bulunduğun yerde oyun oynanmıyorsa hiç boşver bana sorarsan bilgisayarında bulunması gereken oyunlar lol cs go dota 2 wolfteam bunlar yeter bence en azından bizim burdaki cafelerde aranan oyunlar bunlar
Oyunlara sürekli güncelleme geliyor onları hiç kaçırmaman lazım sürekli geldiği gibi yapman lazım yapmazsan müşteri gider
Müşteri ile iletişim arandaki samimiyet çok önemli pc ler her ne kadar kötü olsada üstteki oyunları açıp oynatabiliyorsa yeterdir gerisi samimiyet
Masa düzenide önemli çok bitişik olmaması gerek az boşluk olması lazım birde eski tip cafe tarzı aralarında tahta falan olmayacak
Klavye fare masanın üstünde olması lazım alttan açılır şekilde değil
Lavabosu var mı sigara içip sohbet edebilecekleri ufakta olsa bir alanı var mı bunlarda önemli
Cafenin içini bilmiyorum fakat oyuna yönelik cafe açacaksan bunları öneririm ek olarak bir kaç oyun posteri alıp cafeye astın mı tamamdır
Sorun olursa yazarsın :) düzenli internet cafe müşterisiyim
-
il neresi
-
Selamün Aleyküm Müritler.
Herkes kendi kısmetiyle işe başlar. 6 yıldır Bu işi yapıyorum. Hiç bir zaman işimden soğumadım. Hep güncelledim hep değiştirdim hep format attım.
Ama korkmadım. Ticaret bu risk ister.
Gel Gelelim Kuru Fasulyenin Faydalarına. Etrafımda internet cafe yok.
Renkli Cıktı - Fotokopi - Fax - CD - Film mp3 - Format - Bilgisayar Sarf Malzemeleri - Oyun Nakit Paraları - Hepsini yapıyorum. Çok şükür ayda bir 10 Bin Bırakıyor.
İnternet Saati 2.5 TL. Mekan izmir Bilgisayar sayısı 20 + 1İnternet Cafe açma diyenler hayatınızda hiç mi internet cafeye gitmediniz ? Hanginiz evde bilgisayarla büyüdünüz ?
TeLeVoLe tarafından 14/Kas/16 13:19 tarihinde düzenlenmiştir
Aç kardeşim kısmetin varsa sende bu işe istekliysen yap kardeşim. -
TeLeVoLe bunu yazdı
Herkes kendi kısmetiyle işe başlar. 6 yıldır Bu işi yapıyorum. Hiç bir zaman işimden soğumadım. Hep güncelledim hep değiştirdim hep format attım.
Renkli Cıktı - Fotokopi - Fax - CD - Film mp3 - Format - Bilgisayar Sarf Malzemeleri - Oyun Nakit Paraları - Hepsini yapıyorum. Çok şükür ayda bir 10 Bin Bırakıyor.
İnternet Saati 2.5 TL. Mekan izmir Bilgisayar sayısı 20 + 1Maş :) hocam pcler nasil senin ?? burdakiler tas gibi pc saati 1 tl de ondan sordum
-
TheAvenqer bunu yazdıTeLeVoLe bunu yazdı
İnternet Saati 2.5 TL. Mekan izmir Bilgisayar sayısı 20 + 1Maş :) hocam pcler nasil senin ?? burdakiler tas gibi pc saati 1 tl de ondan sordum
Bilgisayarlarım o kadar yeni sayılmaz ama hor kullanılan bilgsayarlardan değil :) İçeri çoçuk almıyorum :) zaten tüm işler ayak üstü çıktı fotokopi fax.
standart bilgisayar özellikleri neyse benim internet cafede o.
Bazı kafelerde 3 saat 1tl üstüne Halk günüde yapıyorlar :)) ne diyim hocam allah dahada artırsın. -
İnternet cafe kötü fikir
İnternet + cafe iyi fikir
-
Yer önemli. Bakırköy'deki çoğu kafe iş yapamayıp kapandı. Bir kısmıda PlayStation olarak devam ediyor.
2009 sonrası akıllı telefonların herkesin cebine girmesi öldürücü darbe yaptı internet kafelere.
Ha lise, askeriye vs gibi yakın bi yerde olursa hala iş yaparsın. Tabi yan işlerde gerekli. Korsan dvd, tost, içecek, fax ve fotokopi, format, teknik servis vs.
https://youtube.com/watch?v=kG52xRH6dYo
mkyb tarafından 14/Kas/16 14:16 tarihinde düzenlenmiştir -
TheAvenqer bunu yazdı
2 yıldan fazladır düzenli olarak nerdeyse hergün internet cafedeyim daha gece sabahladım cafede herneyse
Pc ler nasıl hangi ildesin bulunduğun yerde oyun piyasası nasıl cafede oyunlarda ping kaç biri indirme yapınca hemen ping uçuyor mu ... bunlar hep önemlidir
Bulunduğun yerde oyun oynanmıyorsa hiç boşver bana sorarsan bilgisayarında bulunması gereken oyunlar lol cs go dota 2 wolfteam bunlar yeter bence en azından bizim burdaki cafelerde aranan oyunlar bunlar
Oyunlara sürekli güncelleme geliyor onları hiç kaçırmaman lazım sürekli geldiği gibi yapman lazım yapmazsan müşteri gider
Müşteri ile iletişim arandaki samimiyet çok önemli pc ler her ne kadar kötü olsada üstteki oyunları açıp oynatabiliyorsa yeterdir gerisi samimiyet
Masa düzenide önemli çok bitişik olmaması gerek az boşluk olması lazım birde eski tip cafe tarzı aralarında tahta falan olmayacak
Klavye fare masanın üstünde olması lazım alttan açılır şekilde değil
Lavabosu var mı sigara içip sohbet edebilecekleri ufakta olsa bir alanı var mı bunlarda önemli
Cafenin içini bilmiyorum fakat oyuna yönelik cafe açacaksan bunları öneririm ek olarak bir kaç oyun posteri alıp cafeye astın mı tamamdır
Sorun olursa yazarsın :) düzenli internet cafe müşterisiyim
Üstad onerilerin için teşekkürler. Gaziantep merkez işyeri biraz bakımsız kalmış ,Müşteri si var ama sadece biraz derleyip toplamak lazım gibi
-
glaurung bunu yazdı
il neresi
Gaziantep
-
TeLeVoLe bunu yazdı
İnternet Saati 2.5 TL. Mekan izmir Bilgisayar sayısı 20 + 1İnternet Cafe açma diyenler hayatınızda hiç mi internet cafeye gitmediniz ? Hanginiz evde bilgisayarla büyüdünüz ?
Aç kardeşim kısmetin varsa sende bu işe istekliysen yap kardeşim.Eyvallah üstad önerin için, boş durmaktansa bu işi yapmak gibi bir niyetim var. Kısmet artık biraz araştırıp karar vereceğim.