Internet Cafe Devir Almak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

2 yıldan fazladır düzenli olarak nerdeyse hergün internet cafedeyim daha gece sabahladım cafede herneyse

Pc ler nasıl hangi ildesin bulunduğun yerde oyun piyasası nasıl cafede oyunlarda ping kaç biri indirme yapınca hemen ping uçuyor mu ... bunlar hep önemlidir

Bulunduğun yerde oyun oynanmıyorsa hiç boşver bana sorarsan bilgisayarında bulunması gereken oyunlar lol cs go dota 2 wolfteam bunlar yeter bence en azından bizim burdaki cafelerde aranan oyunlar bunlar

Oyunlara sürekli güncelleme geliyor onları hiç kaçırmaman lazım sürekli geldiği gibi yapman lazım yapmazsan müşteri gider

Müşteri ile iletişim arandaki samimiyet çok önemli pc ler her ne kadar kötü olsada üstteki oyunları açıp oynatabiliyorsa yeterdir gerisi samimiyet

Masa düzenide önemli çok bitişik olmaması gerek az boşluk olması lazım birde eski tip cafe tarzı aralarında tahta falan olmayacak 

Klavye fare masanın üstünde olması lazım alttan açılır şekilde değil

Lavabosu var mı sigara içip sohbet edebilecekleri ufakta olsa bir alanı var mı bunlarda önemli

Cafenin içini bilmiyorum fakat oyuna yönelik cafe açacaksan bunları öneririm ek olarak bir kaç oyun posteri alıp cafeye astın mı tamamdır

Sorun olursa yazarsın :) düzenli internet cafe müşterisiyim 

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

il neresi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeLeVoLe
    TeLeVoLe's avatar
    Erkek

Selamün Aleyküm Müritler.
    Herkes kendi kısmetiyle işe başlar. 6 yıldır Bu işi yapıyorum. Hiç bir zaman işimden soğumadım. Hep güncelledim hep değiştirdim hep format attım.
    Ama korkmadım. Ticaret bu risk ister. 

Gel Gelelim Kuru Fasulyenin Faydalarına.  Etrafımda internet cafe yok. 
    Renkli Cıktı - Fotokopi - Fax - CD - Film mp3 - Format - Bilgisayar Sarf Malzemeleri - Oyun Nakit Paraları  - Hepsini yapıyorum. Çok şükür ayda bir 10 Bin Bırakıyor.

İnternet Saati 2.5 TL. Mekan izmir Bilgisayar sayısı 20 + 1

İnternet Cafe açma diyenler hayatınızda hiç mi internet cafeye gitmediniz ? Hanginiz evde bilgisayarla büyüdünüz ? 
    Aç kardeşim kısmetin varsa sende bu işe istekliysen yap kardeşim. 

TeLeVoLe tarafından 14/Kas/16 13:19 tarihinde düzenlenmiştir

Mahallenin Tavuk Hırsizı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    TeLeVoLe bunu yazdı

Herkes kendi kısmetiyle işe başlar. 6 yıldır Bu işi yapıyorum. Hiç bir zaman işimden soğumadım. Hep güncelledim hep değiştirdim hep format attım.

Renkli Cıktı - Fotokopi - Fax - CD - Film mp3 - Format - Bilgisayar Sarf Malzemeleri - Oyun Nakit Paraları  - Hepsini yapıyorum. Çok şükür ayda bir 10 Bin Bırakıyor.

Maş :) hocam pcler nasil senin ?? burdakiler tas gibi pc saati 1 tl de ondan sordum

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeLeVoLe
    TeLeVoLe's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı
    TeLeVoLe bunu yazdı

Maş :) hocam pcler nasil senin ?? burdakiler tas gibi pc saati 1 tl de ondan sordum

Bilgisayarlarım o kadar yeni sayılmaz ama hor kullanılan bilgsayarlardan değil :) İçeri çoçuk almıyorum :) zaten tüm işler ayak üstü çıktı fotokopi fax.
    standart bilgisayar özellikleri neyse benim internet cafede o.
    Bazı kafelerde 3 saat 1tl üstüne Halk günüde yapıyorlar :)) ne diyim hocam allah dahada artırsın.

Mahallenin Tavuk Hırsizı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

İnternet cafe kötü fikir

İnternet + cafe iyi fikir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yer önemli. Bakırköy'deki çoğu kafe iş yapamayıp kapandı. Bir kısmıda PlayStation olarak devam ediyor. 

2009 sonrası akıllı telefonların herkesin cebine girmesi öldürücü darbe yaptı internet kafelere. 

Ha lise, askeriye vs gibi yakın bi yerde olursa hala iş yaparsın. Tabi yan işlerde gerekli. Korsan dvd, tost, içecek, fax ve fotokopi, format, teknik servis vs. 

https://youtube.com/watch?v=kG52xRH6dYo

mkyb tarafından 14/Kas/16 14:16 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telos00
    telos00's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı

2 yıldan fazladır düzenli olarak nerdeyse hergün internet cafedeyim daha gece sabahladım cafede herneyse

Pc ler nasıl hangi ildesin bulunduğun yerde oyun piyasası nasıl cafede oyunlarda ping kaç biri indirme yapınca hemen ping uçuyor mu ... bunlar hep önemlidir

Bulunduğun yerde oyun oynanmıyorsa hiç boşver bana sorarsan bilgisayarında bulunması gereken oyunlar lol cs go dota 2 wolfteam bunlar yeter bence en azından bizim burdaki cafelerde aranan oyunlar bunlar

Oyunlara sürekli güncelleme geliyor onları hiç kaçırmaman lazım sürekli geldiği gibi yapman lazım yapmazsan müşteri gider

Müşteri ile iletişim arandaki samimiyet çok önemli pc ler her ne kadar kötü olsada üstteki oyunları açıp oynatabiliyorsa yeterdir gerisi samimiyet

Masa düzenide önemli çok bitişik olmaması gerek az boşluk olması lazım birde eski tip cafe tarzı aralarında tahta falan olmayacak 

Klavye fare masanın üstünde olması lazım alttan açılır şekilde değil

Lavabosu var mı sigara içip sohbet edebilecekleri ufakta olsa bir alanı var mı bunlarda önemli

Cafenin içini bilmiyorum fakat oyuna yönelik cafe açacaksan bunları öneririm ek olarak bir kaç oyun posteri alıp cafeye astın mı tamamdır

Sorun olursa yazarsın :) düzenli internet cafe müşterisiyim 

Üstad onerilerin için teşekkürler. Gaziantep merkez işyeri biraz bakımsız kalmış ,Müşteri si var ama sadece biraz derleyip toplamak lazım gibi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telos00
    telos00's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

il neresi

Gaziantep

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telos00
    telos00's avatar
    Erkek
    TeLeVoLe bunu yazdı

İnternet Cafe açma diyenler hayatınızda hiç mi internet cafeye gitmediniz ? Hanginiz evde bilgisayarla büyüdünüz ? 
    Aç kardeşim kısmetin varsa sende bu işe istekliysen yap kardeşim. 

Eyvallah üstad önerin için, boş durmaktansa bu işi yapmak gibi bir niyetim var. Kısmet artık biraz araştırıp karar vereceğim.

Toplam Hit: 2486 Toplam Mesaj: 21
internet cafe internet cafe devir almak