İnternet Çok Kesiliyor
-
Hocalar şu anda internet felaket derecede kopuyor 30 dkda belki 40 defa kopmuştur en sonda 5 dk koptu gelmedi kısa süreli gelip kopuyor tek benlemi alakalı bu sorun acaba. Yoksa herkestemi var. Netlimitsiz paketi kullanıyorum..
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar şu anda internet felaket derecede kopuyor 30 dkda belki 40 defa kopmuştur en sonda 5 dk koptu gelmedi kısa süreli gelip kopuyor tek benlemi alakalı bu sorun acaba. Yoksa herkestemi var. Netlimitsiz paketi kullanıyorum..
-----------------------------
hocam bu tarz bi sorunu geçen sene yaşamıştım sorunum spliterda temazsızlık varmış onu bi kontrol et hatta direk ana hattan ver ev telefonunu çıkarıp yine koparsa başka bi sorunun vardır eğer kopmazsa değiştirirsin spliterı iyi günler -
bende aynı dertten muzdariptim .. aradım ttneti.. bakıma geleceklerdi evde yokken gelmeye kalktılşar oda olmadı.. sonrasında sorun gitti. şimdilik iyi..
-
hocam splitter vs kablolarda sorun olcağını sanmıyorum konuyu açtığımdan bu msjı yazana kadar net gene gitti acayip acayip sorunlar oluyor bir daha olursa ttnet aramayı düşünüyorum ama onlarda mal mal cvb verip 1 hafta sonra eleman gönderiyo
-
dün arıza kaydı bıraktım eleman geldi bugün kabloların uçlarını falan deiştirdi bi bok yaptıgı yok aslında kontrol falan etti şansa bakki düzeldi :D
-
bendede var zırt pırt kopuo :s
-
hocalar şok oldum :D speedtest girdim bakim 8mbit hat düştümü diye 2-3 saniye kadar 4mbitte gitti sonra 2mbite indi ve en sonunda şunu gösterdi Download: 49.34 mb/s ---- Upload 0.67 mb/s ttnet dalgamı geçiyor acaba 49mbit hatmı gelcek :D bu manyaklar 100mbit hat sağlıcaz felan diyorlardı testmi yapıyorlar acaba :s testi 2 defa daha yaptm diğerinde 47.71mb/s görünüyor :s
-
hocalar ttnet dalgamı geçiyor benimle. ttnet sayfasındaki hız testine girdim 176.125 mbits download olarak görünüyo ? :S
-
ttnet elemanları fazla arıza kaydından ve şikayetten bıktı heralde basıyolar 40 megabiti kafamızı ağrıtmasınlar die :))
-
Türkiyede bakım çalışması var diyenler var. 1-2 hafta önce her 10-15 dakikada bir benimde bağlantım kesildi kabloları kontrol ettim bişey çıkmadı ttneti aradım ertesi günü gelip direkten duvardaki kutudaki kabloları kontrol ettiler kutudaki kabloda arıza varmış düzelttiler şuan hiç bir sorun yok..
-
hocam 18mbite kadar hız gösteriyo fakat download yapıyorum 400-800 kb arası gelip gidiyo