İnternet De Dolasamiyorum!!??

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek
    arkadaslar selam, internet explorer ve firefox kullaniorum ikisindende adres satirina ne yazssam hicbir sayfa acilmiyor, modemde mi bi sorun var diorum 192.168.2.1 yaziorum öle dönüp duruyo sayfa bembeyaz hic birsey yok.. ama kösede torrent 200KB ile indiriyo :S kafayi yiyecegim yardimci olursaniz cok sevinirim...

    choosing my confessions...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek
    hocam tecrübelerime dayanarak söylüyorum ; eğer belli bir site (site grubu) değilde hiç bi site açılmayıp öylece kala kalıyorsa bu modemin çok çlaışmasından oluyor.Teknik bir izah getiremem olaya zaten sadece tahmin ama aynı olay bende de oluyor sürekli. modemin elektriğini kes (res atma) yani adaptörü bi çıkart 1-2dk beklet tak yine olmazsa yaz başka çarler bakınalım.çok uyuz bir durumdur bilirim :)

    Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2002
    Erkek
    kullandığın antivirüs programından olabilir. Nortonda sıkça rastlanıyordu. Kaldırıp nete girmeyi denemelisin.

    Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek
    nod32 kullaniyorum, modemi kapa olayini denedim hocam gene ayni..

    choosing my confessions...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek
    o halde tarayıcılarının hafızasını temizle hazır elin değmişken temprory internet files'i de temizle eğer youtube tarzı online vide sitelerinde çok takılıyorsan yada benim gibi bi dünya internet sitesi geziyorsan her gün kesin bundan dolayıdır diyebilirim.

    edit:hiç proxy için ayar çektin mi browserlarına yahut proxy kullanımı için program yükledin mi pc'ye ? ne diye soruyorsam bunları :D eğer yapmışsan o ayarlar o şekilde kalmış olabilir.Ya sen unutmuşsundur yada program o şekle donusutrmustur.browserların ayarlarınabi bak proxy sekmesi kurcalanmışsa deafult ayarlara getir işte herşeyi birde o zaman bilgi ver bakalım aklımıza daha neler gelecek..

    Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Şubat/2005
    Erkek

    JaCKaL bunu yazdı:
    -----------------------------
    nod32 kullaniyorum, modemi kapa olayini denedim hocam gene ayni..
    -----------------------------

    hoca şu anda hangi makineden bağlanıyorsun peki ? Eğer kendi makinem değil diyorsan. Başka bir makineyi benim modemime bağladım gene aynı sorun var diyorsan senin modemden kaynaklanıyor. Eğer başka bir pc takma şansın varsa laptop vs onu tak modemine sorun pc'demi modemdemi ozaman emin olursun

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek

    arkadaş bendede aynı sorun başladı bi kaç haftadır herşey normal gösteriyor fakat  bazen donuyor ve internete girmiyor sinir bir durum.

    ttneti aradım modem fişi çek tak muhabbetinden sonra http://212.252.168.225/ ip adresine  yönlendirildim :) ve  turkcell açıldı benim aklıma gelen bu sorun telekom dns kaynaklı(tahmin).

     

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2007
    Erkek
    200 kbmı baglantın kaç:D

    ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek
    bencede ttnet'den kaynaklanıyor bendede oluor arada

    Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    cok downloaddan midir nedir bazen benim modemde de boyle sorunlar oluyor. rapid (premium) dan dsoya iniyor gozukuyor ama inmiyor :/// cok deli bir durum ya.. bence ttnetten. cun ne modeme reset atiyorum nede elektirigini kesiyorum yarim saat veya 45 dk sonra kendine geiyor alet. modem alcaktim vazgectim gittigi yere kadar.. anca ondan sonra alicam bi modem daha :))

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek

    open dns kullaniyorum youtube falan girmek icin ondan kaynakli olabilir mi acaba? bu arada dikkat ettim torrent calistirmaya basladigim zaman bu durum oluyor.. internet explorerda sitelerin hic birine giremiyorum hatta MODEM in 192.168.2.1 arayüzüne bile giremiyorum.. öyle bekliyor..

    baglantim 2048 lik..


    choosing my confessions...
Toplam Hit: 3303 Toplam Mesaj: 13