Internet Download Manager 6.02 -2 Beta Katılımsız Kurulum
-
acemi-webci bunu yazdı:
-----------------------------
You reached your hourly traffic limit. dedi ipnemsi site, şunu indirmelik ödünc acc verebilecek varmıııııı
-----------------------------x7.to' ya upluyorum hocam ..
edit : http://x7.to/51ziaa -
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------acemi-webci bunu yazdı:
You reached your hourly traffic limit. dedi ipnemsi site, şunu indirmelik ödünc acc verebilecek varmıııııı
-----------------------------x7.to' ya upluyorum hocam ..
edt: eyw hocam :W -
cwindowssystem32gkdkur.cmd windows tarafından bulunamıyor ismi doğru yazdığınızdan emin olıup yeniden deneyin bir dosya aramak için başata tıklyıp arayı kullanın ne demek hocam bu?!!! kurmaya kalktım böyle hata verdi
-
iteledim arşive sağol.
-
sürüm güncelleme isterse cracklerim :) idm crcklemek kırmak çocuk oyuncağı artık :D
-
mqstar bunu yazdı:
cwindowssystem32gkdkur.cmd windows tarafından bulunamıyor ismi doğru yazdığınızdan emin olıup yeniden deneyin bir dosya aramak için başata tıklyıp arayı kullanın ne demek hocam bu?!!! kurmaya kalktım böyle hata verdi
-----------------------------:| yeniden başlatıp pc'yi kurmayı dene hocam ilk defa sende duyuyorum cmd hatası :S
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------mqstar bunu yazdı:
-----------------------------:| yeniden başlatıp pc'yi kurmayı dene hocam ilk defa sende duyuyorum cmd hatası :S
IDMan.exe | x.exe | kur.cmd hatası verdi system32/gkd de imiş bu dosyalar bulunamadı diyor sende varsa upla belki düzelir ilginç ilk defa böyle bir hata aldım bende -
kurulmuyo bu
-
Bende 5.8 vardı sildim yükledim exe cıkdı masa üstüne indiriken fln bişey sormaz oLdu çalışmadı herhalde bi bakarmısınız ?
-
Tamam simdi yaptım bi res attım oldu