Internet Download Manager İndir
-
Açıklama:
Internet Download Manager dosya indirme hızını arttırarak size zaman kazandıran, yarıda kalan indirme işlemlerinize kaldıkları yerden devam etmenize olanak sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir dosya indirme yöneticisidir.
Bu program ile bağlantınızın kesilmesi sonucunda yarıda kalan download işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir, dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir ve ne zaman indirileceğini ayarlayabilirsiniz. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet DownloadManager FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerine, proxy sunucularına, güvenlik duvarlarına (firewall), çerezlere (cookie), MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor. Internet Explorer, Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.
Popülerleşen video sitelerinden direkt olarak içerik indirebildiğiniz Internet Download Manager sade ve basit arayüzü ile her türden kullanıcıya hitap ediyor.
İçinde Alternatif Crackler Mevcutturhttp://hotfile.com/dl/51261406/7b74a15/IDM_5.19.2_Derinport.in-_Mcnamara.rar.html
Alternatif...
http://rapidshare.com/files/403651702/IDM_5.19.2_Derinport.in-_Mcnamara.rar.html
alıntıdır....
-
+100 arşivciler için birebirdir zaten :) hele birde fiber warsa
-
Kullanıyorum alanın 1 numara bence :S Ayrıca kendiyle gelen eklentisiyle izlediğiniz videolar üstünde bu videoyu indir butonu otomatik oalrak çıkıyor youtube falan her türlü video sitesinde indirebiliyorsunuz.
-
he en iyisidir:) exeyi değiş değiş crackle cackle kullan :)
da özel bişimi bu?
-
crackleri denedin mi oluyor mu ?
ayrıca bununla ilgili epey bi konu var ' aramaya inanmak '
-
indirelimde dursun kenarda
-
getright?
-
KESİn çalışıyor kendim denedim
-
konudan kıllandım
indirdim içinceki cracklerden biri antivirüse yakalandı
tabi bunun kadar doğal bişey yok crackler her zaman yakalanır
ama yine de konudan kıllandım
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
konudan kıllandım
indirdim içinceki cracklerden biri antivirüse yakalandı
tabi bunun kadar doğal bişey yok crackler her zaman yakalanır
ama yine de konudan kıllandım
-----------------------------ben son sürümlerde exeleri değişip kullanıyom hep aynı exeyi devam ettiriyom yine güncelleme istemişti bunda denemedim ama yine yer sanırım :D
-
kıllanıyosan indirme kendin de dedin cracklar zaten antivirüse yakalanır.indiren varsa sölesin de bitsin bu mesele