Internet Explorer Pro 2.2
-

Eğer Internet Explorer 7'yi sevemediyseniz, yavaş ve yetersiz olduğunu düşünüyorsanız, Mozilla'dan ve Opera'dan iyi olmadığını da söylüyorsanız, o zaman bu pro eklentiyi yükleyin.
Bu eklenti Internet Explorer 7'yi kendinize göre ayarlamanıza olanak tanır.Ve emin olun ki bundan sonra da 3. parti bir IE eklentisine ihtiyacınız olmaz.
Çünkü tek başına bir sürü işi hallediyor.
Yükledikten sonra IE 7 durum çubuğunda kendini mavi bir "e" simgesi ile belirtir.Sağ klik ile menüyü görüntüleyebilirsiniz.
Dosya Boyutu : 2,24 MB
Lisan : Türkçe
Lisans : Ücretsiz
-
Deneyen veya bilgisi olan var mı, kurmayı düşünüyorum.
-
firefox kullan hocam ;)
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
Deneyen veya bilgisi olan var mı, kurmayı düşünüyorum.
indir indir -
Opera nın Üzerine Yok.. Mozillaymış Cartmış Curtmus.. birde Operayı Denesın su Mozillacılar.. Hızı Fark Etsinler.) Mozillada bir Sayfaya Girdiginde Kactane rReklam Acıyor Operada Bu Kesınlıkle Yok.) + Hız:) Deneyi bakalım Sonra Mozilla Diyin :) Ben Mozillayı Çok Denedim:) Kımse Anlatmaya Kalkmasın.)
-
iepro pek fazla bi şey göstermedi bana yani olsada olur olmasada bu programı daha önce kurmamam kurduysam kullanmamam eminim çok hora geçti :)I
-
yaw adam deneyen varmı demiş hangi browzer dememişki anatmısınız gene hikaye
-
Qin bunu yazdı:
yaw adam deneyen varmı demiş hangi browzer dememişki anatmısınız gene hikaye
:) yeaEdit:
indirdim kurdum. Güzel bişe epeyi bi özelliği var.Edit2:
olsa da olur olmasa da . Kaldırdım -
Martech bunu yazdı:
Opera nın Üzerine Yok.. Mozillaymış Cartmış Curtmus.. birde Operayı Denesın su Mozillacılar.. Hızı Fark Etsinler.) Mozillada bir Sayfaya Girdiginde Kactane rReklam Acıyor Operada Bu Kesınlıkle Yok.) + Hız:) Deneyi bakalım Sonra Mozilla Diyin :) Ben Mozillayı Çok Denedim:) Kımse Anlatmaya Kalkmasın.)
-----------------------------hız cok mu öenmli hocam 0.5*ms fark etse nolur ki ?
ayrıca reklam konusudna yanılıyosun Firefox da AdBlock var gayet başarılı ve basit.
ek olarak
Adblock Element Hiding helper ve G. updeter oldum mu alayına gidiyor :)
bu arada demişsin ki
Ben Mozillayı Çok Denedim:) Kımse Anlatmaya Kalkmasın.)
belli daha AdBlock u bilmiyon :)
-
JordanoR Önce Operayi dene bi işkembeden konusma birde mozilla ondan durduk yere reklamları acıyor demı : )) hız cokmu onemlı demıssın bana gore onemlı senı bılmem
-
evet mozillada çok reklam çıkıyor ya
şu adblock nerden edincez, yoksa içinde varmı , nedir bu, ne değildir ?