İnternet Explorer Virüsü (Yardım Pls..)
-
-
bu belirli sitelerde oluo die biliorm ben :) sanırsam bendede mozillada gözüküo :D belkide i.c de8-) bilmiorm ama gördüm bunu :) takma nolacakki?
-
hocam firefox ve opera varken ne işin var explorerla. boşver kullanma sil gitsin:)
-
-
arkadaşlar burası internet cafe :D
web filtre mozillayı filtrelemiyo sonra :D Geneleve döneriz yaw :D
Millet deliye döndü netin içine sıçtı bu şerepsiz :D
HjackThis işe yararmı dersiniz?Başka çözümü olan varmı peki ?
-
valla Allah kolaylık versin kardeşim ... 3-4 gündür ben de cebelleşiyorum internet kafedeki virüslerle..
-
RockZoneStage bunu yazdı:
-----------------------------
valla Allah kolaylık versin kardeşim ... 3-4 gündür ben de cebelleşiyorum internet kafedeki virüslerle..
-----------------------------Hojam satsatkmı napsak bu cafeleri yaw :))
-
valla bilmiyorum abi satsan bi türlü satmasan bi türlü :) kafe benim değil ama tanıdık hesabına kahrını ben çekiyorum valla..
-
Hocam illet bir virus daha ilerleyince download yoneticisini ve scriptleri devreden cıkarıyor
yapacagın sey ag kablolarını cıkar makinelere komple formatla hatta switch modem bunların fisini cek:D
deep freeze kur sonrada bisecik kalmaz :D
-
Sorpix bunu yazdı:
-----------------------------Hocam illet bir virus daha ilerleyince download yoneticisini ve scriptleri devreden cıkarıyor
yapacagın sey ag kablolarını cıkar makinelere komple formatla hatta switch modem bunların fisini cek:D
hocam bu konuyu siteye açmadan birgün önce aynen senin dediklerini yaptım :Dsabah geldim sürpriz yaptı kerata:D İnternete girdim yine bu :D
-
DrKeworks bunu yazdı:
Sorpix bunu yazdı:
-----------------------------Hocam illet bir virus daha ilerleyince download yoneticisini ve scriptleri devreden cıkarıyor
hocam bu konuyu siteye açmadan birgün önce aynen senin dediklerini yaptım :Dsabah geldim sürpriz yaptı kerata:D İnternete girdim yine bu :D
-----------------------------Şehir ?