İnternet Fenomenlerini Kim Ortaya Çıkarıyor
-
geçen sene gangnam style bu sene harlem shake seneye başka şeyler önceki senelerde başka şeyler her sene başka bişey fenomen oluyor ve birdeb bire patlıyor bu nasıl oluyor
-
bunları bilmemde çoğu 4chan köklü.
-
yabancı şarkıcıların bır çogu reklam amaçlı youtube anlaşmalı oldugunu bılıyorum bunu şöyle de anlıyabılırsınız "db"
-
bu tivitırdaki fenomenler nasıl oluyor iyi yazan/yazmayan garip tipler hep fenomen olmuş ve çoğu birbirini tanıyor
-
visualeffects bunu yazdı
bu tivitırdaki fenomenler nasıl oluyor iyi yazan/yazmayan garip tipler hep fenomen olmuş ve çoğu birbirini tanıyor
sosyete nasıl birbirini bi şekilde tanıyosa onlarınki de aynı hesap. garip bi durum.
-
visualeffects bunu yazdı
hacı o değil de enişteyi naptın sen barıştınız mı :D
-
Dünya moronlardan arındırılmadığı sürece böyle saçmalıklardan kurtulamaz. Sieg heil!
-
hocam çogu büyük şirketlerle çalışıyor :) ne kadar reklam o kadar iyi sonuç
illa fenomen olacaksan yap bişey gir bütün forumlara tek tek link ver işde yeni fenomen bu diye sora git fun sayfa kasan büyük facebook şirketleri ile anlaş patlar gidersin :)
-
DanqerLine bunu yazdı
hocam çogu büyük şirketlerle çalışıyor :) ne kadar reklam o kadar iyi sonuç
illa fenomen olacaksan yap bişey gir bütün forumlara tek tek link ver işde yeni fenomen bu diye sora git fun sayfa kasan büyük facebook şirketleri ile anlaş patlar gidersin :)
bukadar basitmi haci?
-
harlem shake eğlenceli bir şey ama ben şu twitter fenomenlerini anlamıyorum.
adam pide al yazsa 21391023 kişi retweet yapıyor. püf neyse. saçma sapan şeyler.
-
visualeffects bunu yazdı
para verip takipçi çekiyorlar :D fenomenlikleri öyle reetwet scripti piyasada çok beğeni felan :D