İnternet Forum Çöplüğüne Döndü
-
Herkes bir forum açmış. Artık link gizleme olayının suyunu çıkarttılar. İki dklık iş için yarım saat üye ettiriyorlar. Her yerde aynı şey karşıma çıkmaya başladı. Vakit kaybından başka şey değil.
-
hocam hep milletin scriptleri dağıtmasından oluyo bu.. Verme forum morum herkes kendi yazsın amk :S en azından az olur kaliteli olur..
-
ot,bok forum acmis zaten haci.birsey arayacagim zaman xxx+rapidshare diye arayinca bulmasi daha kolay oluyor yada , www.phazeddl.com , www.torrentz.com :D
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------
hocam hep milletin scriptleri dağıtmasından oluyo bu.. Verme forum morum herkes kendi yazsın amk :S en azından az olur kaliteli olur..
hiç sorma midem bulandı phpbb falan filan
ComputerWolf bunu yazdı:
ot,bok forum acmis zaten haci.birsey arayacagim zaman xxx+rapidshare diye arayinca bulmasi daha kolay oluyor yada , www.phazeddl.com , www.torrentz.com :D
Hacı bende sonuna rapidshare.com ekliyorumda bazı şeyleri bulması zor oluyor. Gidip elin dandik forumuna zorla üye oluyoruz. Sonra şerefsizler maillistleride satıyorlar. Günde 200-300 tane spam geliyor. -
linkleri görebilmek için milyon tane foruma üyeyim ama sorsanız her birine en fazla bir yada iki defa girmişimdir
bide üye olmak da yetmio bazı forumlarda illaa cvp atcan da linkler acılcak :@ -
çoğu yere uye adı 1111 şifre 111111 diye üye oluyorum üye olmadan önce bi deneyın belkı tutar:)
-
Bir tane mail adresi alın her foruma onu verin.
Ve her forumda aynı k.adı ve şifre kullanın zamanla üyelik derdi bitiyor :)
-
FireX bunu yazdı:
Hacı bende sonuna rapidshare.com ekliyorumda bazı şeyleri bulması zor oluyor. Gidip elin dandik forumuna zorla üye oluyoruz. Sonra şerefsizler maillistleride satıyorlar. Günde 200-300 tane spam geliyor.
-----------------------------dandikmail.com
-
bi de allah'tan asdasd diye bişe var :D 100 tane denediysem 50sinde tutmuştur
-
bende gıcık oluyo..
[Mesajın Devamını Görmek İçin Lütfen Üye Olunuz...]
:D
-
bende aynı isimle üye oluyorum. o ismi de sadece o iş için kullanıyorum googledan arayınca 1500 sonuş çıkıyo :) ama bazı siteler linkleri gizlemiyo aktif üye olmayacaksaznız üye olmayın falan yazıyolar. en mantıklısı ben senin sitene bi daha girmeyeceksem veritabanın'da durmamın sana ne yararı olabilir ki?
edit: böyle bi site var bu sorunu çözmek için yapılmış ama her sitede olmuyo tabi. ne olduğunu girince anlarsınız.
www.bugmenot.com