İnternet Gidip Geliyor
-
Hojalar ethernet kablosu ile baglandıgımda durmadan ağ kablosu takılı degıl hatası veriyordu.Bende usb kablo ile internete baglanmaya başladım.Ama internet her zamanki gibi yavaş (usb'ye geçtiğimden beri sanırım)Airties RT 104 Marka modem kullanıyorum.ADSL Işığı sonuyor sonra sonra Internet sonuyor yaklaşık 1-2 dk sonra internet geliyor :( dün akşam kablolarla baya oynamıştım splittera evde bulduğum kabloları taktım :( Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
-
Bendede gidiyor 10 dk da bir, bazen hiç gitmiyor, bazen hiç gelmiyor
DNS den yanıt alınamyor gibi bişe diyor
-
Bende ağ geçici cevap vermiyor diyor bağlanmıyor windowsta. ubuntu kurdum sildim windovzu :D
-
maşallah herkez sorununu yazmış :P
-
aynısı bendede var kaynımdada var :D:D aynııı
-
15 gündüt ttneti arıyorum az önce düşürdüm dedim kesilip geliyo
güncelleştirme yapıyom felan dedi birdaha kesilmez dedi kapattı 4 kere daha koptu a.q
-
ttnet pek tercihim değil.
-
uydunet kullanın arkadaşlar.bakın ben turksat uydunet kullanıyorum.ne kopma ne donma ne de yavaşlama var. uydunet turkiyenin interneti.444 0 226 çaldırın biz arayalım.
-
bende de 8 mbit olduğu halde acayip yavaş arada sırada uydunet in kütahyaya hizmet verip vermediğini nasıl öğrenebiliriz @kivanc çaldırsak harbiden ararlar mı ki =)
-
eğer tarifen 8mbit e kadarsa, ve hattın kaldırmıyorsa, (ki şuan yağmurlar başladı. etkileyebilir. ) kopması normal. arıza kaydı açtırmadan önce sen bence kendi tesisatını sağlama al, sonra arıza kaydı açtır. geldiklerindede ankastremi sağlama aldım ben dersen bakarlar. ama kesin çözüm, hızını düşürcekler, muhtemelen düzelcek.
-
abi turksat online adersinde hizmetlerin verildiği iller vardır.internette yavaşlama ya da kopma olacağına yakın 3-4 saat önce tv'den haber veriyorlar.(çok çok nadir kopma oluyor.2007 den beri kullanıyorum 1 kere başıma geldi)zaten uydunet dediğiniz kablo tv'den alınıyor. evinizde kablolu tv varsa, turksat, interneti o kablodan veriyor. bu arada çaldırın arayalım olayı doğrudur. Benim cep telefonuma kampanya muhabbetine öyle bir msj gelmişti.siz çaldırın biz sizi arayalım msjı geldi:D