İnternet Gidip Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek
    Hojalar ethernet kablosu ile baglandıgımda durmadan ağ kablosu takılı degıl hatası veriyordu.Bende usb kablo ile internete baglanmaya başladım.Ama internet her zamanki gibi yavaş (usb'ye geçtiğimden beri sanırım)Airties RT 104 Marka modem kullanıyorum.ADSL Işığı sonuyor sonra sonra Internet sonuyor yaklaşık 1-2 dk sonra internet geliyor :( dün akşam kablolarla baya oynamıştım splittera evde bulduğum kabloları taktım :( Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Bendede gidiyor 10 dk da bir, bazen hiç gitmiyor, bazen hiç gelmiyor

DNS den yanıt alınamyor gibi bişe diyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    Bende ağ geçici cevap vermiyor diyor bağlanmıyor windowsta. ubuntu kurdum sildim windovzu :D

=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek
    maşallah herkez sorununu yazmış :P
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

aynısı bendede var kaynımdada var :D:D aynııı

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

15 gündüt ttneti arıyorum az önce düşürdüm dedim kesilip geliyo

güncelleştirme yapıyom felan dedi birdaha kesilmez dedi kapattı 4 kere daha koptu a.q

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

ttnet pek tercihim değil.

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

uydunet kullanın arkadaşlar.bakın ben turksat uydunet kullanıyorum.ne kopma ne donma ne de yavaşlama var. uydunet turkiyenin interneti.444 0 226 çaldırın biz arayalım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canafar
    canafar's avatar
    Erkek
    bende de 8 mbit olduğu halde acayip yavaş arada sırada uydunet in kütahyaya hizmet verip vermediğini nasıl öğrenebiliriz @kivanc çaldırsak harbiden ararlar mı ki =)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

eğer tarifen 8mbit e kadarsa, ve hattın kaldırmıyorsa, (ki şuan yağmurlar başladı. etkileyebilir. ) kopması normal. arıza kaydı açtırmadan önce sen bence kendi tesisatını sağlama al, sonra arıza kaydı açtır. geldiklerindede ankastremi sağlama aldım ben dersen bakarlar. ama kesin çözüm, hızını düşürcekler, muhtemelen düzelcek.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

abi turksat online adersinde hizmetlerin verildiği iller vardır.internette yavaşlama ya da kopma olacağına yakın 3-4 saat önce tv'den haber veriyorlar.(çok çok nadir kopma oluyor.2007 den beri kullanıyorum 1 kere başıma geldi)zaten uydunet dediğiniz kablo tv'den alınıyor. evinizde kablolu tv varsa, turksat, interneti o kablodan veriyor.  bu arada çaldırın arayalım olayı doğrudur. Benim cep telefonuma kampanya muhabbetine öyle bir msj gelmişti.siz çaldırın biz sizi arayalım msjı geldi:D

Toplam Hit: 2899 Toplam Mesaj: 18