İnternet Girişine Şifre
-
arkadaşlar ben bilgisayarın başında değilken bilgisayarın açılmasını ama sadece internete girememesini (buna msn internette surf vs hepsi dahil) istiyorum baya bi araştırdım ama tam bu işi yapan bulamadım bildiğiniz varmı yardımlarınız için çok sağolun
-
unal_ bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar ben bilgisayarın başında değilken bilgisayarın açılmasını ama sadece internete girememesini (buna msn internette surf vs hepsi dahil) istiyorum baya bi araştırdım ama tam bu işi yapan bulamadım bildiğiniz varmı yardımlarınız için çok sağolun
-----------------------------eğer sadece İE yüklü ise buna parola koyabiliyor yada filtreleye biliyorsun.
-
yok ie yi kullanmıyorum sakınmaya çalıştığım kişilerde öyle basit şeyleri aşamayacak kişiler değil ayrıca msn yede giremesin istiyorum yani çeşmenin başı elimde olsun ben istediğimde açayım kapatayım ayrıca modem bende değil komşudan çekiyorum
-
modemin arayüzüne girip nat'ı devre dışı bırakabilirsin kolay kolay anlamazlar...
-
unal_ bunu yazdı:
yok ie yi kullanmıyorum sakınmaya çalıştığım kişilerde öyle basit şeyleri aşamayacak kişiler değil ayrıca msn yede giremesin istiyorum yani çeşmenin başı elimde olsun ben istediğimde açayım kapatayım ayrıca modem bende değil komşudan çekiyorum
-----------------------------ozaman sana ultra süper kabiliyetsiz programımı takdim edeyim...
http://www.tahribat.com/Forum-Karakutu-V-0-1-Dosya-Erisimi-Kisitlayici-111498/
istediğin uygulamaya erişimi kısıtla... Belki işine yarar
-
eyvallah hemen deniyorum maksat şu eve gelen arkadaşlardan birisinin nişanlısı var kız ben yokken bilgisayarı açıp msnde başka birisi ile aşna fişne yapıyo elemana dedim iftira etme dedi bende iyi dedim kız ne bok yicekse benim bilgisayrı bulaştırmadan yesin dedim kendi kendime bilgisayarı evdekilerde kullandığından şifre koysamda diğerlerinden öğrenir
-
hocam msn yi engelle diyom engellemiyo bu progrm yaw
-
unal_ bunu yazdı:
hocam msn yi engelle diyom engellemiyo bu progrm yaw
-----------------------------adımları tek tek uygula
1. dosya seç
2. Komutu ver
3. Uygula
not: Geri planda çalışmadığına dikkat etmelisin.
not2: Win7 mi kullanıyorsun ?
-
bi resmi engelliyim dedim dediğin gibi yaptım engelledim hah oldu dedim programı kazara kapattım şimdide engeli kaldırmıyo dosya seçten resmi seçiyorum dosyayı açamazsın izinalmak için dosyayının sahibine yada yöneticiye başvur diyo gitti resim yaf
-
unal_ bunu yazdı:
bi resmi engelliyim dedim dediğin gibi yaptım engelledim hah oldu dedim programı kazara kapattım şimdide engeli kaldırmıyo dosya seçten resmi seçiyorum dosyayı açamazsın izinalmak için dosyayının sahibine yada yöneticiye başvur diyo gitti resim yaf
-----------------------------tekrar seç ve erişime izin ver de
-
işte seçmeme izin vermiyor programı kapatıp açtıktan sonra yeniden resmi seçmeme izin vermiyor