Internet Hizim Artmis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocalar anormal bi sekilde internet hizim artmis normalde 800 kb / sn yi zor bulan hiz simdi cok cok rahar 1.200 mb / sn yi buluyor ve ortalama 1 mb / sn ile indiriyor. Bunun altinda birsey olabilir mi anlamadim .s boyle bi durum var mi baskasinda da ?

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

ndmylmz bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocalar anormal bi sekilde internet hizim artmis normalde 800 kb / sn yi zor bulan hiz simdi cok cok rahar 1.200 mb / sn yi buluyor ve ortalama 1 mb / sn ile indiriyor. Bunun altinda birsey olabilir mi anlamadim .s boyle bi durum var mi baskasinda da ?

ulan 16mbit hattım var daha 1.2 mb göremedim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benimde 5-6 aydır 800'lerden 1.2 mb downloada çıktı.

8 mbit var.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

şans sanırım :D benim arkadaşımda 8 mbpsle geçtigi günden beri 1mb la flaan çekio düştügünü görmedim. bende 950 civarı çekiyorum.  seninki baya iyiymiş :D turktelekomun alt yapı çalışmalarının meyvesi olsa gerek.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:

şans sanırım :D benim arkadaşımda 8 mbpsle geçtigi günden beri 1mb la flaan çekio düştügünü görmedim. bende 950 civarı çekiyorum.  seninki baya iyiymiş :D turktelekomun alt yapı çalışmalarının meyvesi olsa gerek.

aynen hocam sansli miyim neyim :P Galiba gecen kestikleri netin hesabini veriyorlar cikar kokusu :D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

ne hızlanması, arkadaştan çekiyorum neti 10 kb hızla dosya indiriyorum. :))iş yerinde 280 bilgisayar olduğu halde 300 kb zorluyoz ama evde tık demiyor.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

1.7 mb ile indiriyorum normalde ama son 1 haftadır 1.4 mb a düştü hız

birinden kesip diğerine veriyorlar:)

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dr_X
    Dr_X's avatar
    Erkek

Tivibu Ev Hizmetini Aldıysanız bağlantı otomatik olarak ADSL2+ ' a geçiyor 8mb olarak görünüyor fakat 16 mps olarak geliyor hız size buda download 'a 1.2 ile 1mb arasında download etmeye etki ediyor. eğer  tivibu hizmeti yoksa telekom santral'e yakın olan yerlerde gözle görülür hız yükselmesi görünmekte. benim evdede şu anda aynı durum mevcut :) Oradan biliyorum çünkü. 8 mb ama download da 1.5 leri bile gördügüm oluyor

Ainesi İŞTİR kişinin..LAFA bakılmaz !.....Çok laf YALANSIZ olmaz !.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Dr_X bunu yazdı:

Tivibu Ev Hizmetini Aldıysanız bağlantı otomatik olarak ADSL2+ ' a geçiyor 8mb olarak görünüyor fakat 16 mps olarak geliyor hız size buda download 'a 1.2 ile 1mb arasında download etmeye etki ediyor. eğer  tivibu hizmeti yoksa telekom santral'e yakın olan yerlerde gözle görülür hız yükselmesi görünmekte. benim evdede şu anda aynı durum mevcut :) Oradan biliyorum çünkü. 8 mb ama download da 1.5 leri bile gördügüm oluyor

tivibu almissakta haberim yok :| ama ev postaneye 2 sokak uzaklikta. Bu yuzden olabilir belki ins duzmez. Onceden 900 e cikiyordu sonra bi ariza oldu ttneti aradik 600 e indir bi sure. Sonra zorla 800 e cikardim sabitlemislerdi sanirim. Simdi naptilar bilmiyorum 1 mb a cikti :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ping:34

Download Speed: 8.17 Mbps

Upload Speed: 0.66 Mbps

8 lik net kullanıyorum uyzun zamandır böyle :| 8.00 altına düşmedim hiç

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

ping 9 ms download speed: 8.06 upload speed 0.81 vay be bir zamanlar 1 mbps kullanıoduk ne kadar eziktik lan:D

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
Toplam Hit: 2163 Toplam Mesaj: 14