İnternet Hızını %20 Arttırın...
-
%20 internet hızı artışı=Windows xp professional %80 internet hızını kullanmanıza izin veriyor
İnternetinizin hızını % 20 arttırabilmek içinBaşlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >TAMAM bunu yapmanız yeterli
hocam mantık şu windows normalde nette downlaod yaparken %80hızı downloada &20i webte dolaşmaya verio böle yapınca download hızı tavana vuruo
bu video izlerkende geçerli tabe :)
-
hacı ram i yükselttiğimizde internet hızında bi değişiklik oluyomu peki ? :)
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------
hacı ram i yükselttiğimizde internet hızında bi değişiklik oluyomu peki ? :)
-----------------------------Sen yükselt Sende kesin Yükselir hızı :)
-
hö
-
Cr4zY bunu yazdı:
-----------------------------Sen yükselt Sende kesin Yükselir hızı :)
-----------------------------:D
-
sirpence bunu yazdı:
hö
-----------------------------bak şöle normalde download yaparken yada youtubede bişi izlerken bunun hızını %20kesiyo windows böle yaparsan bu hız tavan yapar ama download yaparken az
bucuk webte dolaşma hızın düşer
-
la yaptım yavasladı a.q bu nasıl iş
-
arkadaşım kaynak göstersene :))
-
en iyisi hiç bulaşmamak :D
a.q sonra biboktan çakmıyok format atıok :D
-
yapsanda türkiye şartlarında yada şöyle diyelim 1024 2048 4096 hatta 30mbit bağlantıda bile etki etmez
diyelim modem/ethernetten alıyosun neti
100mbps hızında
%20sini keser
80mbps kalır
oda 1mbit , 4mbit , 2mbit , hatta 30mbit için bile bi bok ifade etmez :D çünkü zaten olmayan bağlantıyı kesiyor demektir.
Wireless de 50mbps mi 30 mu neydi
ben 1 mbit net kullanıyom mesela
2 gndür açık torrentten gta4 indiriyorm
ilginçtir ki gün içinde 3-5 kere 30 saniyeliğine falan hız 200 falan oldu 1mbit bağlantı ama.Normal indirirken sadece başlarda oluyo mozillada falan oda hata , açıklması vardı ama torrentte noldu bilmiyom.Herneyse öyle işte.Ttnet okadar dandik ki 1mbit bağlantı parası veriyorum yanlışlıkla 2 oluveriyor bazen :P
neyse bu %20 olayı olsa bile diye açıkladım ki %o 999 gibi bi ihtimalle falan yoktur :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
arkadaşım kaynak göstersene :))
evet kaynak göstersin :d ve yanlardan tutup ayırsın :D