İnternet Kablomuzu Kesen Gizli Komşu
-
Lazmania61 bunu yazdı
fare kemirmiştir de geç bence.
hocam zaten yapabileceğimiz bişi yok kabloyu bağladık amele işi oldu biraz ama yaptık işte.
ama insanın içini kemiriyor kim ve neden ?
he yakalasak döver miyiz , dövsek bütün ilçe üstümüze çullanır.
valla ne yapıcağımızı şaşırdık.
-
kedidir o kedi kedi ;)
-
Dos_Attach bunu yazdı
allah yardımcın olsun diyip aşşağıdaki parçayla baş başa bırakıyorum hocam.
ooo ilk defa dinliyorum güzelmiş bu
-
buruksu bunu yazdıDos_Attach bunu yazdı
allah yardımcın olsun diyip aşşağıdaki parçayla baş başa bırakıyorum hocam.
ooo ilk defa dinliyorum güzelmiş bu
Http://youtube.com/watch?v=f1HOF1SXgC0
Mobil den link yapistirmak, hatim indirmekten daha zor amk.
-
Gta Adana Sandreas City'e Hoşgeldiniz
-
bi arkadaşınız şakasına yapmıştır onu.
-
ogluna kizan adam kendi netini kesicem die sizinkini kesmis olma ihtimali olabilir mi ? yoksa neti kim nie kessin ak adamlar satirla gezior diosun kablo keserek tehdit ediceklerini sanmam :D
-
'ne görek orospu çocuğunun biri kabloyu kesmiş.'
boyle yazan birinin oturdugu yerde birileriyle meselesi olmayacagini hic sanmiyorum derken 'babası geldi satır çeken oğlu için özür diledi.sağlam içmiştik.valla oğlu beni kesecekti ' bu bile senin icin mesele degilken kim bilir neler yamissinizdir o yuzden kimbilir kimler kesmistir o neti
-
Polisi ara -> polisin gücü yetmez adanada
Kişiyi bul -> bulamayız bulsak da dayak yeriz adanada
Sessizce ölmeyi bekle -> aslında bize düşmanlık edecek kimse yok adanada
O zaman problem yok -> birisi bizim kablomuzu kesmiş kim ki acaba adanada (başa dön tekrar)
Yahu kardeşim. Adanadasın diye Allahın siktirettiği memleket değil ya. Bırakın şimdi afrayı tafrayı. Kimse devletten büyük değildir. Normal usulünce soruşturma açtıracaksın. Adana diye her cümle arasına post arasına sıkıştıran müridleri anlamıyorum. Ankarada çinçini de herkes öyle bilir yok polis 500 kişi ağır makinalarla girebiliyormuş da yok helikopteri düşürmüşler de. Yahu olmaz değil olabilir. Ama çinçinde de olsan teksasta da olsan hırsızlık olunca polise giderek halloluyor mk memleketinde olaylar işte. Çalınan malı da bulundu herif de hapse girdi çocuk çinçinde yaşamaya da devam ediyor nedir yani.
-
Rahat durmazsanız Bugün Netinizi Yarın G*tunuzu Keserler.