İnternet Kafede İp Değiştirme - İstek
-
beyler internet kafede bi şekilde ip değiştiremezmiyiz? bunun bi programı veya yolu yordamı varmı
-
Kardeş İp değişim her yerde mümkündür, Amma Velakin sanmaki Gizlendin bu yolla yinede bulabilirler demedi deme.
-
yaw zaten yasa çıktı çıkmaz olaydı artık tüm int. kafelerde kamera sisteöi var :( benim takıldığım 3-5 yer vardı ara sıra onlarda yerleştirmiş kameraları....
-
HIDE IP programını kullanabilirsiniz.
-
proxy kullan
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
HIDE IP programını kullanabilirsiniz.
hocam int. kafede hide işe yararmı? sonuçta ana bilgisayarda dğeilsin ağdaki bi makina da yapacaz nasılsa. benc eişe yaramaz -
hakikaten böyle bişey bana da lazım.siz ne için düşünürsünüz bilmem ama bana download için lazım.Rapidden bi dosya indirdim mi olay bitiyo.Ya ertesi günü bekleyeceğim ya da geri kalan dosyaları başka internet kafelerden indireceğim.Evimde internet bağlıyken sorunum yoktu.Dinamik IP aldığım için modeme bi reset atıp geri kalan dosyaları rahatlıkla indiriyodum...
-
benim amacım iraz çeşitli...
1- Biraz karanlık işler ;) detayı boşverin
1- Rapid film indirmek bir çile ve haftada en az 4 film izlediğimi düşünürseniz.. neler çektiğimianalrsınız. evde kota derdi olduğu için intç kafedne otlanmamız gerek
3- Biraz özel bir durum, tamamen şahsi olrak keşfettiğim bir olayı gerçekleştirmem lazım
-
hellfever01 bunu yazdı:
-----------------------------benim am acım iraz çeşitli...
1- Biraz karanlık işler ;) detayı boşverin
1- Rapid film indirmek bir çile ve haftada en az 4 film izlediğimi düşünürseniz.. neler çektiğimianalrsınız. evde kota derdi olduğu için intç kafedne otlanmamız gerek
3- Biraz özel bir durum, tamamen şahsi olrak keşfettiğim bir olayı gerçekleştirmem lazım
Karanlık işler için proxy switcherı kullan.Ama rapid için bilmem.Nalet rapid.Sabahtandır bütün programları yolları denedim,hiçbiri olmadı.Bi yöntem bilen var mı? -
abi bu kadar kıçını yırtacağına bas 15 milyonu al bir aylık pre, koy rapidin .mına
-
gragle den rapid üyelik çal
Toplam Hit: 5022 Toplam Mesaj: 12