İnternet Kitleniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

evet yanlış duymadınız. internetim ara ara kitleniyor. res atana kadar da açılmıyor.

anti-virus programları ile ilgili olduğunu düşünüyorum. daha önce kaspersky yüklü olduğunda başıma geliyordu; fakat sadece utorrent tarzı veya soulseek tarzı programların yoğun bağlantı gerçekleştirmesiyle oluşan bir şey idi fakat şimdi msn açıkken bile olabiliyor, sizce sebebi nedir?

kullandığım programlar: g data totalcare 2009 - outpost firewall 2009 - avira security suite.

not: yazıda şiddetli anlatım bozuklukları ve noktalama hataları olabilir. lütfen mazur görünüz.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

bence antivirüsleri kapat sil tekrar yükle bide her konunda nerdeyse wtf (what the fuck ) yazıyor :S neden anlam veremedim..şiddetli türkçe tanım sıkıntısı çekiyorsun :P

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    firewall varsa o olabilir. ..  ip yi alıyor ve kitliyor  senn modemı acayıp kapayınca modem yenı ip veriyor .. nete cıkıyon : ama modemde sorun yk  yani sorun pc de 
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    her sorununda wtf yazmak zorundamısın başlığa?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    firewall varsa o olabilir. ..  ip yi alıyor ve kitliyor  senn modemı acayıp kapayınca modem yenı ip veriyor .. nete cıkıyon : ama modemde sorun yk  yani sorun pc de 

modeme değil, sadece pc'ye res attığımda da düzeliyor.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    her sorununda wtf yazmak zorundamısın başlığa?
    ------------

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek

sorunun internetle bi alakası oldugunu sanmıyorum. pc den baglantıyı kesitgin zamanda donma oluyor mu pc'de???

büyük ihtimal virüs var, yada kullandıgın antivirüs veya freewallerde bi sıkıntı olabilir.

pc den baglantıyı kes pc nin donup donmadıgına bak

pc den baglantıyı kes anti virüs freewall vs programları kaldır sistemi yeniden başlat bide o zaman bak.

baktın sorun devam ediyorrrr

cııızzzzz... (: 

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Netmahir
    Netmahir's avatar
    Erkek
    sorun bence antivirde .. her prog. senin bağlanti limitine göre hareket eder geliş gidiş sorunu yaşatan sana o bölümü denetleyen antivir prog. dır. oyüzden . sen avast 4.8 protection kullan onda sorun yaşamazsın.

beni bir ben bilirim birde beni yaratan , bana bir ben lazım birde beni anlayan..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

Netmahir bunu yazdı:
    sorun bence antivirde .. her prog. senin bağlanti limitine göre hareket eder geliş gidiş sorunu yaşatan sana o bölümü denetleyen antivir prog. dır. oyüzden . sen avast 4.8 protection kullan onda sorun yaşamazsın.

sorun sanırım outpost firewall'da; block intuder ip for 5 mins. özelliğini kapattım, bir de bu şekilde kullanacağım, sanırım sorun düzelecek.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    format at ya da geri yükleme yap

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Ulen her pc sorununda kesin birisi çıkıp format at diyor,ne kadar meraklısınız her dakka format atmaya

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
Toplam Hit: 2292 Toplam Mesaj: 13