İnternet Kitleniyor
-
evet yanlış duymadınız. internetim ara ara kitleniyor. res atana kadar da açılmıyor.
anti-virus programları ile ilgili olduğunu düşünüyorum. daha önce kaspersky yüklü olduğunda başıma geliyordu; fakat sadece utorrent tarzı veya soulseek tarzı programların yoğun bağlantı gerçekleştirmesiyle oluşan bir şey idi fakat şimdi msn açıkken bile olabiliyor, sizce sebebi nedir?
kullandığım programlar: g data totalcare 2009 - outpost firewall 2009 - avira security suite.
not: yazıda şiddetli anlatım bozuklukları ve noktalama hataları olabilir. lütfen mazur görünüz.
-
bence antivirüsleri kapat sil tekrar yükle bide her konunda nerdeyse wtf (what the fuck ) yazıyor :S neden anlam veremedim..şiddetli türkçe tanım sıkıntısı çekiyorsun :P
-
firewall varsa o olabilir. .. ip yi alıyor ve kitliyor senn modemı acayıp kapayınca modem yenı ip veriyor .. nete cıkıyon : ama modemde sorun yk yani sorun pc de
-
her sorununda wtf yazmak zorundamısın başlığa?
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
firewall varsa o olabilir. .. ip yi alıyor ve kitliyor senn modemı acayıp kapayınca modem yenı ip veriyor .. nete cıkıyon : ama modemde sorun yk yani sorun pc de
-----------------------------modeme değil, sadece pc'ye res attığımda da düzeliyor.
-
amele_2 bunu yazdı:
her sorununda wtf yazmak zorundamısın başlığa?
------------ -
sorunun internetle bi alakası oldugunu sanmıyorum. pc den baglantıyı kesitgin zamanda donma oluyor mu pc'de???
büyük ihtimal virüs var, yada kullandıgın antivirüs veya freewallerde bi sıkıntı olabilir.
pc den baglantıyı kes pc nin donup donmadıgına bak
pc den baglantıyı kes anti virüs freewall vs programları kaldır sistemi yeniden başlat bide o zaman bak.
baktın sorun devam ediyorrrr
cııızzzzz... (:
-
sorun bence antivirde .. her prog. senin bağlanti limitine göre hareket eder geliş gidiş sorunu yaşatan sana o bölümü denetleyen antivir prog. dır. oyüzden . sen avast 4.8 protection kullan onda sorun yaşamazsın.
-
Netmahir bunu yazdı:
sorun bence antivirde .. her prog. senin bağlanti limitine göre hareket eder geliş gidiş sorunu yaşatan sana o bölümü denetleyen antivir prog. dır. oyüzden . sen avast 4.8 protection kullan onda sorun yaşamazsın.
-----------------------------sorun sanırım outpost firewall'da; block intuder ip for 5 mins. özelliğini kapattım, bir de bu şekilde kullanacağım, sanırım sorun düzelecek.
-
format at ya da geri yükleme yap
-
Ulen her pc sorununda kesin birisi çıkıp format at diyor,ne kadar meraklısınız her dakka format atmaya