İnternet Nakavt!
-
En dandik olay bende oldu heralde! 2 defa mavi ekran yedim nic adaptörü kaynaklı.
-
ttnet e kafam girsin
-
Gelde vucudunu sokma fıtık oldm UltraSurf saolsun yoksa bütün işler yarım kalıcak
-
aq 2 gun önce bulgaristanda okul bitti tr ye döndüm gelir gelmez ttnet saolsun hiç değişmedigini gosterdi
10 dkta bir internet gidip gelio youtube tan video bile izlettirmiyo
aq ekimi bekliyom gelsede bir an önce gitsem bg ye
-
evet yaw :S bende pc de bi bokluk var sanıyordum...:S
-
ttneti aradığımda tel bile meşkul çalıyodu pc de internet var gözüküyor ama yok (: bu istinayı bize yaşatan ttneti çayırda bayıra karşı domaltiyimmi?
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
ttneti aradığımda tel bile meşkul çalıyodu pc de internet var gözüküyor ama yok (: bu istinayı bize yaşatan ttneti çayırda bayıra karşı domaltiyimmi?
-----------------------------cayıra ,bayıra daga,hatta daha ne kadar yer varsa domalt hocam..
-
hay başlarım böyle işe bende snaıyordum.
Kaç gündür saçmalıyordu zatne.
Ben dedim size kıbrıstada böyle olmuştu 3g içine sıçmıştı herşeyin
-
Pcde yapmadıım ayar kaLmadı,Pardus kurana kadar(sistemden oLmadıını öğrendm xD ) ; modem parmakLanmaktan o.ospu oLdu,ethernet kartı çıkartıLıp takıLmaktan yaLama,pc desen zaten resetLenmekten başı döndü,TTNET gibi a... kaç oLdu bu,bu kadar amatörce iş yapıLmaz sağLıyamıyacaın hizmeti nie veriosun!
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
Pcde yapmadıım ayar kaLmadı,Pardus kurana kadar(sistemden oLmadıını öğrendm xD ) ; modem parmakLanmaktan o.ospu oLdu,ethernet kartı çıkartıLıp takıLmaktan yaLama,pc desen zaten resetLenmekten başı döndü,TTNET gibi a... kaç oLdu bu,bu kadar amatörce iş yapıLmaz sağLıyamıyacaın hizmeti nie veriosun!
-----------------------------sonuna kadar katılıyorum bu kadar dandik bir hizmet gormedim aq
bulgaristanda da kesliyor hemen arıyoruz adamlar bize hemen yeni bi ip veriyor hiçbir sorun kalmıyor