İnternet Normal Ama MSN Sürekli Kopuyo ! ?
-
2 Akşam öncesine kadar birşey yoktu. Dün olmaya başladı. şimdi de devam ediyor. ve edecekte :P
giriyorum MSNe hop kopuyo bağlantı. tekrar aşmak içn tıklaıyn filan hani geri sayım var üstünde. hah öyle oluyor işte. Dün MSN ile ilgili ne var ne yok silidm. Sanırım tam silemedim. MSN programını açınca ben onu ekranın sağına dayamıştım. Yeniden kurunca baktım solda açıldı. dedim hah tamam olacak fakat beni anımsa yaptığım email msn adresim orda duruyodu. demek ki msn ile ilgili herşeyi tam silememişim regeditten.
şimdi reg editten ve normal klasör/dosyalardan msn live messengerim hakkındaki herşeyi temizlemem için neler yapmam lazım. bilgisayardan filan silerim de şu regeditten otomatik silmek için güzel bir program var mı?
doğru dürüst yazamıyom, konuşamıyom kimselen. bağlantı gidiyo hp siniri oldum. normal internet bağlantısında bir sorun yok. -
dayı senin bilgisayara msn cini girmiş 7 çeşmeden 7 su topla onları bilgisayarın üstüne 7 defa dök 7 defa yaşasın microsoft diye bağır cin çıkar :)
-
aytekın ole bi soru sormusssun kı
msn i ve eklentısı ne var ne yok bı sıl dosya ekle kaldırdan kaldır yenıden kur
denedın mı bunu ?
sanırım msn alt yapıda sorun var ya
bendede yasanıyo bu sorun
-
program ekle kaldırla birlikte tüm dosya ve klasörlerini sildim tmm msn açılıyo ama kopuyo sürekli. bunu defalarca denedim. kaldırdım kurdum olmadıı
dj alper :
dayı senin bilgisayara msn cini girmiş 7 çeşmeden 7 su topla onları bilgisayarın üstüne 7 defa dök 7 defa yaşasın microsoft diye bağır cin çıkar :)
---------
7 olmasaydı denemeyecektim. tmm deniycem -
dayı discovery felan eklentileri var ya sil onları mal mal yazılım onlar
-
tüm eklentileriyle beraber kaldırdım kurdum zaten. (plus! & discovery)
-
format at :D
-
aspirin bunu yazdı:
-----------------------------
heh :D -
aspirin bunu yazdı:
En sevmediğim şey bir yeriniz sıkışınca format at :) pc yi ağdamı kullanıyorsun ip yenile ağ içi ip onar de :)komple kaldır içindeki dosyaları da sil sonra dene yine oluyorsa yurt dışı çıkışlarında sorun var telekomun bu araları ondan olabilir son zamanlarda olmaya başladıysa bölgedendir dayı -
DJ_Alper bunu yazdı:
aspirin bunu yazdı:
En sevmediğim şey bir yeriniz sıkışınca format at :) pc yi ağdamı kullanıyorsun ip yenile ağ içi ip onar de :)komple kaldır içindeki dosyaları da sil sonra dene yine oluyorsa yurt dışı çıkışlarında sorun var telekomun bu araları ondan olabilir son zamanlarda olmaya başladıysa bölgedendir dayı
-----------------------------inş dediğin gibidir menn. 2 akşam öncesinden olmuştu zaten. hiçbirşey yapmadım. normal kapatım pcyi yattım rüya gürdüm uyandım açtı pcyi baktım ilk başta 80004005 hatası verdi. sadece discovery i kaldırdım girdi msn e. ama bağlantı dediğim gibiydi. kurdum discovery i birdaha. yine 80004005 hatası verdi. dedim skerim seni kaldırdım. sonra girdim msn e girdi ama bağlantı dediğim gibiydi aq! :D:D yani böyle sürüp gidiyor aq. hâla olmadı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
aspirin bunu yazdı:
En sevmediğim şey bir yeriniz sıkışınca format at :) pc yi ağdamı kullanıyorsun ip yenile ağ içi ip onar de :)komple kaldır içindeki dosyaları da sil sonra dene yine oluyorsa yurt dışı çıkışlarında sorun var telekomun bu araları ondan olabilir son zamanlarda olmaya başladıysa bölgedendir dayı
hasbınallahhhhh !aytekın format at lan
atcaksın
hele bı formatlama
atmazsan format bernayla kavusamayasınız ınsallah
at len pis doverım
aytekınnnn sırf ınadına at formatı
sankı ben formatla dıyınce aytekın de heh aspırın format at dedı e bi koşu atım gelıverım barı demıcek de heralde !
nitekım espırı yaptım onu yapıyo olmuyo bunu yapıyo olmuyo format at demesem pc yı asagı at dıcekdım
ana ıyı kı dememısım !
öf