folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder İnternet Normal Ama MSN Sürekli Kopuyo ! ?

İnternet Normal Ama MSN Sürekli Kopuyo ! ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

2 Akşam öncesine kadar birşey yoktu. Dün olmaya başladı. şimdi de devam ediyor. ve edecekte :P

giriyorum MSNe hop kopuyo bağlantı. tekrar aşmak içn tıklaıyn filan hani geri sayım var üstünde. hah öyle oluyor işte. Dün MSN ile ilgili ne var ne yok silidm. Sanırım tam silemedim. MSN programını açınca ben onu ekranın sağına dayamıştım. Yeniden kurunca baktım solda açıldı. dedim hah tamam olacak fakat beni anımsa yaptığım email msn adresim orda duruyodu. demek ki msn ile ilgili herşeyi tam silememişim regeditten.

şimdi reg editten ve normal klasör/dosyalardan msn live messengerim hakkındaki herşeyi temizlemem için neler yapmam lazım. bilgisayardan filan silerim de şu regeditten otomatik silmek için güzel bir program var mı?

doğru dürüst yazamıyom, konuşamıyom kimselen. bağlantı gidiyo hp siniri oldum. normal internet bağlantısında bir sorun yok.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    dayı senin bilgisayara msn cini girmiş 7 çeşmeden 7 su topla onları bilgisayarın üstüne 7 defa dök 7 defa yaşasın microsoft diye bağır cin çıkar :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

aytekın ole bi  soru sormusssun kı

msn i ve eklentısı ne var ne yok bı sıl dosya ekle kaldırdan kaldır yenıden kur

denedın mı bunu ?

sanırım msn alt yapıda sorun var ya

bendede yasanıyo bu sorun

mimi " yim ben ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

program ekle kaldırla birlikte tüm dosya ve klasörlerini sildim tmm msn açılıyo ama kopuyo sürekli. bunu defalarca denedim. kaldırdım kurdum olmadıı

dj alper :
    dayı senin bilgisayara msn cini girmiş 7 çeşmeden 7 su topla onları bilgisayarın üstüne 7 defa dök 7 defa yaşasın microsoft diye bağır cin çıkar :) 
    ---------
    7 olmasaydı denemeyecektim. tmm deniycem

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    dayı discovery felan eklentileri var ya sil onları mal mal yazılım onlar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    tüm eklentileriyle beraber kaldırdım kurdum zaten. (plus! & discovery)

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi
    format at :D

mimi " yim ben ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    aspirin bunu yazdı:
    -----------------------------
    heh :D

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    aspirin bunu yazdı:
    En sevmediğim şey bir yeriniz sıkışınca format at :) pc yi ağdamı kullanıyorsun ip yenile ağ içi ip onar de :)komple kaldır içindeki dosyaları da sil sonra dene yine oluyorsa yurt dışı çıkışlarında sorun var telekomun bu araları ondan olabilir son zamanlarda olmaya başladıysa bölgedendir dayı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    aspirin bunu yazdı:
    En sevmediğim şey bir yeriniz sıkışınca format at :) pc yi ağdamı kullanıyorsun ip yenile ağ içi ip onar de :)komple kaldır içindeki dosyaları da sil sonra dene yine oluyorsa yurt dışı çıkışlarında sorun var telekomun bu araları ondan olabilir son zamanlarda olmaya başladıysa bölgedendir dayı

inş dediğin gibidir menn. 2 akşam öncesinden olmuştu zaten. hiçbirşey yapmadım. normal kapatım pcyi yattım rüya gürdüm uyandım açtı pcyi baktım ilk başta 80004005 hatası verdi. sadece discovery i kaldırdım girdi msn e. ama bağlantı dediğim gibiydi. kurdum discovery i birdaha. yine 80004005 hatası verdi. dedim skerim seni kaldırdım. sonra girdim msn e girdi ama bağlantı dediğim gibiydi aq! :D:D yani böyle sürüp gidiyor aq. hâla olmadı

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

DJ_Alper bunu yazdı:
    aspirin bunu yazdı:
    hasbınallahhhhh !

aytekın format at lan

atcaksın

hele bı formatlama

atmazsan format bernayla kavusamayasınız ınsallah

at len pis doverım

aytekınnnn sırf ınadına at formatı

sankı ben formatla dıyınce aytekın de heh aspırın format at dedı e bi koşu atım gelıverım barı demıcek de heralde !

nitekım espırı yaptım onu yapıyo olmuyo bunu yapıyo olmuyo format at demesem pc yı asagı at dıcekdım

ana ıyı kı dememısım !

öf

mimi " yim ben ...
Toplam Hit: 14223 Toplam Mesaj: 21