İnternet Olan Bir Bilgisayarda Yalnızca Msn Açmayı Sağlayan Site Engelleyici Bi Program Varmı?
-
bilgisayarda internet bağlantısı war ama sadece msn açılsın kullanıcı hiçbir siteye girmesin istiyorum. bunu nasıl yapabilrim?? eğer bi programla yapabilirsem bu programında kullanıcı tarafından kaldırılamaması veya ayarlarının değiştirilememesi gerek. bana yardım edin plzzzzz
-
Tüm browserları sil.
-
kullanıcı istese 2 dakkada firefox yükleyebilir. bu yöntem sakat :D
-
th317 bunu yazdı:
-----------------------------
bilgisayarda internet bağlantısı war ama sadece msn açılsın kullanıcı hiçbir siteye girmesin istiyorum. bunu nasıl yapabilrim?? eğer bi programla yapabilirsem bu programında kullanıcı tarafından kaldırılamaması veya ayarlarının değiştirilememesi gerek. bana yardım edin plzzzzz
http://www.ttnet.com.tr/web/119-441-1-1/tr/evde_ttnet/aile_koruma_sifresi/kullanmaya_baslamak_icinAile koruma şifresini yükleyebilirsin adsl abonesi olman şartı var.Bilgisayarda internete girişi engelleyebilirsin,zaman ayarı koyarak hangi günlerde ya da hangi saatlerde netin acık olmasını sağlayabilirsin,msn,yahoo messengerda yapılan konuşmaları raporlayabilirsin..Sadece msne girişe izin verebilirsin.
-
th317 bunu yazdı:
firefox cevab değilki tüm arama motorlorı silincek explorer 7-8-9-32 farketmiyor yani cevap uyu hocam saçmalama -
th317 bunu yazdı:
-----------------------------dai browserları silersen nasıl yükleyecek :S
-
msnden setupını alabilir..
-
th317 bunu yazdı:
msnden setupını alabilir..
onebe fenerbahçenin yeni transferimi..... (Hocam beni aydınlat sakın ihmal etme) -
firewall kur sadece msn e izin ver
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
firewall kur sadece msn e izin ver
nası kurcaz nerden yapcaz?? tam anlamadıgım şey aq yaa... -
browserlarına ne kadar kaldırsa ie kalkmaz ki =)
comodo firewall tavsiye ederim herhangi bi firewall da olur ama çok dandik olmasın.
ordan browserları engellersin. zaten ilk kurduktan sonra mesela firefox açtın hemen soruyo bu internete girmek istiyo ne yapayım diye. engelle de. firewall ayarlarında şifre bölümü var koy şifreyi. ayarları değiştiremesinler şifresiz. ya da ayarlardan herşeyi engelle de, izinli programlar listesinden msnye izin ver. yine şifrele ayarları.
mesela firewalldan ff olsun ie olsun engelleyip bıraktığında opera kurar. onu engellersin safari kurar illa girer sayısız browser var. en iyisi hepsini engelle modunda çalıştır bi tek msnyi izinli listesine koy.