İnternet Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar evdek ttneti kapattırdım.

Bulunduğum yerde süperonline kutuları var 3 yıldır çalışıyormu bilmiyorum bodrum/bitez mah.

Eve internet bağlatacağım önerebileceğiniz paketler varsa sevinirim

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

ben ttnetten kurtulalı kaç sene oldu hiç hatırlamıyorum 5-10 sene arası bişey olmuşur. ev telefonunu kapattığımız için vodafone yalın internet muhabbetini kullanıyorum. öncedende doping adsl kullanıyodum. vodafoneyi tavsiye ederim şuanki net hızım 13215 ortalama bu değerlerde oluyor. dopingteyken 6000 civarıydı.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Para vs. olaylarına girmeden şunu söyleyeceğim.

3 yıldır süperonline abonesiyim. 2 defa problem yaşadım ikisinde de 48 saat içinde hallettiler. Geçen hafta modem bozuldu, hemen sorgusuz sualsiz ücretsiz bir şekilde bir üst model ile değişim yaptılar. Belki daha ucuzunu bulursun ama ilgi alaka bakımından benim gözümde hizmet kalitesi ve müşteriye değer verme konularında süperonline oldukça iyi vaziyette.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

uydunet varsa öneririm hocam ben uydunet kullanıyorum mükemmel. :)

Ping 01 :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

uydunet varsa öneririm hocam ben uydunet kullanıyorum mükemmel. :)

Ping 01 :)

bitez bodrumdayım varmı acaba

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Süper online olan yerde . 

Olmayan yerde ttnet . 

Minimalist Değilim Tembelim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hocam super online da kampanya var. 24 mbps akksiz internet 99 tl. Son başvuru 1 ekimde bu ay sonuna hemen bağlat. Normal fiyatı 250 liramı ne 130 lira indirimle 99 liraya geliyor. Akk ne zaman kalkacak bilmiyorum ama o zamana kadar güzel seçenek. bu pakete yükseltme de yapabiliyorsunuz aklınızda bulunsuz hacılar.

internetten bakınca çıkmıyot. arayıp konuşun bağlattırın. şiddetle tavsiye ederim :)

ride or die..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Uydunet tahattüt bitiyormuş gelecek ay. Memnunum ama bazen ping coşuyor falan. Alternatif önerisi alabilirim. 

Şu an kullandığım 50mbit / 250 gb akk + tv + uyku yok plus (her ay gece 12 sabah 6 arası akk saymıyor) 96 lira falan ödüyorum. Kalayım mı yoksa şu daha avantajlı dediğiniz bir paket mevcut mudur başka servis sağlayıcılarda?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pirefosyönel Üye
    Queltos
    Queltos's avatar
    Erkek

Superonline'nın bu tarifesini kullanmaktayım. Normalde cep telefonumun tarifeside bu: 4gb + 500dk + 1000 sms 50 tl

50mpbs fiber 75 akk'li internet 30 tl'ye gelmiş oldu bana.

Şuan durum bu 55mpbs'leri de gördüm.

Queltos tarafından 20/Eki/16 18:14 tarihinde düzenlenmiştir

The brightest flame burns quickest!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    1049 bunu yazdı

Uydunet tahattüt bitiyormuş gelecek ay. Memnunum ama bazen ping coşuyor falan. Alternatif önerisi alabilirim. 

Şu an kullandığım 50mbit / 250 gb akk + tv + uyku yok plus (her ay gece 12 sabah 6 arası akk saymıyor) 96 lira falan ödüyorum. Kalayım mı yoksa şu daha avantajlı dediğiniz bir paket mevcut mudur başka servis sağlayıcılarda?

Konu güncel.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    1049 bunu yazdı
    1049 bunu yazdı

Konu güncel.

Vodafone'nun kurumsal tarifesi olsada bireysel olarak da başvurulabilir maddesi var. 

Akk'siz tarife portun kaç mbit destekliyorsa 16-35-50-75-100 Mbit Vdsl 149 tl

Sabah 7, Akşam 19:00 arası Akk'siz yukarıda gördüğün hızlarda full sınırsız geri kalan saatlerde 3 Mbit tarife 59 tl

http://www.vodafone.com.tr/Is-Ortagim/dijital-esnaf/vodafone-dijital-Dukkan-kampanya-taahhutnamesi.pdf

Kernel_Panic tarafından 01/Kas/16 19:46 tarihinde düzenlenmiştir

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
Toplam Hit: 2270 Toplam Mesaj: 14
internet