İnternet Siteleri İçin Trafik Arttıran Popüler Kelimeler...
-
Merhaba arkadaşlar.Google bazı dönemlerde popüler olan bir çok kelimeyle trafik arttırabiliyoruz.Bunları da burdan paylaşalım istedim :).Benim 5 gündür kullandığım kelimeler: Haliç'te Yaşayan Simonlar- Dün Devlet Bugün Cemaat indir download pdf
pdf,txt,download,indir,yükleVarsa sizin bildiğiniz güncel kelimeler paylaşın trafiğiniz artsın:) yararlı olacağını düşünüyorum..
-
yeni kelimeler.
12 Eylül 2010 referandum sonucu,referandum,referandum oy oranı,referandum,evet,hayır,değişecek maddeler,değişen maddeler,
-
sen paylaş :)
-
hocam Türklerin siteye girmesini istiyosan yazacaksın sekx,karı,kız vs. bu tür abazan kelimeler :D girişede bi reklamı entegre edip pop up yapıcan gör sen geliri :D paypal coşar coşar :D:D
-
SUPERBICO nasıl yani oruç kafama vurdu tam anlamadım
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
güncel kelimeler dedik hoca.
her zaman işe yarar =) -
-
30 ağustos zafer bayramı,
12 eylül,
referandum nedir,
referandumda evet,
referandum da hayır,
referandum sonucu,
29 ekim
kurban fiyatları,
-
levent yüksel-aşk mümkünmüdür hala full download
(dalga geçme bu aralar çok aranacak :))
-
SUPERBICO
Referandum :D Evet HAYIR
-
SUPERBICO bunu yazdı:
NighT_JudGe
şöyleki bu kelimelere dayalı seo yapılmadığı için güncel arama olduğu için fazla da ulaşılacak site yok.bu nedenle arama yapıldığında büyük oranla senin siten çıkıyor ilk olarak trafik elde ediyorsun.mesela benim blog 2.sayfada 1. çıkıyor.
-----------------------------o öyle olmaz önemli olan az kelimeyle 1. olmak 2. isen 2. sin :D