İnternet Üzerinden Havale ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

Müridler/Mürideler selamlar,bir siteden alışveriş yapacağım ama siteye telefon ettiğimde havaleyi bankadan değil internet üzerinden yaparsam havale ücretinin 1 lira olduğunu söyledi ancak benim ne kredi kartım var nede internet üzerinden nasıl havale yapılacağına dair bir fikrim var ?
    nasıl olduğu konusunda yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkür eerim...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

internet bankaciligi kullanmiyorsan yapamazsin

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Hocam sana yapabileceğin secenekleri söyliyeyim

ATM lerdende işlem yapınca uygun fiyat alıyorlar oradan hallediceksin ama online alışveriş işinde bir kod veriyorlar onu nasıl girersin acıklama kısmına bilmiyorum

R10 dan webmoney ve banka işleri yapanlar var onlardan birini bulucaksın onlara ücret yollıyım hallettireceksin ATM den felan ama önermem veya paypalla yollıyıcaksın

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

atm den kartsız işlem olarak yapabilirsin. en fzla komisyon alan banka 5 falan alıyor. hiç almayanda var hangi bankayla calıstıgına göre değişir.

banka hessabın ve buna bağlı internet bankacılıgı hesabın yoksa internet üzerinden havale başka türlü yapamazsın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

atm den kartsız işlem olarak yapabilirsin. en fzla komisyon alan banka 5 falan alıyor. hiç almayanda var hangi bankayla calıstıgına göre değişir.

banka hessabın ve buna bağlı internet bankacılıgı hesabın yoksa internet üzerinden havale başka türlü yapamazsın.

Ne 5 lirası,kartsız işlemlerden havale yaptım bir kere garanti bankasınının atm,sinden ve benden 9 TL havale ücreti aldı ben daha ucuza maltepeye gidip ürünü alır gelirim ama yinde o bankaya siktirmem kendimi,neyse arkadaşlar yinede sağolun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

abi adamın bilgilerini alıp pttden gönderirsen daha ucuza gelir herhalde, öyle bir seçenek varsa tabi. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

Peroksit bunu yazdı:

Hocam sana yapabileceğin secenekleri söyliyeyim

ATM lerdende işlem yapınca uygun fiyat alıyorlar oradan hallediceksin ama online alışveriş işinde bir kod veriyorlar onu nasıl girersin acıklama kısmına bilmiyorum

R10 dan webmoney ve banka işleri yapanlar var onlardan birini bulucaksın onlara ücret yollıyım hallettireceksin ATM den felan ama önermem veya paypalla yollıyıcaksın

Evet çok uygun maşallah,20 liralık alışveriş havalesi yaptım 9 lira aldı gerçekten çok uygun,
    Nerdeyse şerefsizler utanmasa yaptığın havale ücreti kadar ücret+%18 KDV+%25 Özel İşlem Verigisi+ATM Kullanım Ücreti+GSMH Ücreti +TRT Bandrol Ücreti falanda alacaklar
    oacnr84tyr5o984cyat9p38tyap358ytcm589tg8ğa3vc905y89tguy9854vc m85g98ew 5g (burası baya kallavi bir küfürdü ama krtiptolu yazdım)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

hezarfen bunu yazdı:

abi adamın bilgilerini alıp pttden gönderirsen daha ucuza gelir herhalde, öyle bir seçenek varsa tabi. 

Valla galiba ptt ile çalışmıyorlar ama bir sorayım bakalım ? Sağolasın :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

çalışmasına gerek yok, kendisine en yakın şubeyi, adını soyadını filan söyleyecek, sende o bilgilerle yatıracaksın, kimliğiyle gidip alacak 

edit: http://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=bankServices_tr&id=A26E523C-E7B1-4F45-88C1-0B29ADBFFD74&upId=9D05DBCA-F874-457D-8EF6-E8EAF2950C18&open=1&im=3 

Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 21:55'da hezarfen tarafından düzenlendi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    İzmir de olsan ver parayi elden bana yatirayim derdim ama uzakizz hocam :)

İmza YOK !!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

suhatuna bunu yazdı:
    İzmir de olsan ver parayi elden bana yatirayim derdim ama uzakizz hocam :)

Sağlık olsun,düşünmen yeter sağolasın :)

Toplam Hit: 1565 Toplam Mesaj: 13