İnternet Üzerinden Mesaj Sistemi?
-
Merhaba hocular, şuan bulunduğum etütte(arkadaşımın etüt merkezi) öğrenciler için haftalık her öğrencinin telefonuna ders programı atılıyor. Her öğrencinin ders programı farklı ve telefondan at at bitmiyor yaklaşık 4-5 saat alıyor bu işlem. Bildiğim kadarıyla web site üzerinden belirli ücret karşılığı mesaj sistemleri var ve o sisteme geçilmek isteniyor. Bildiğiniz böyle mesajları bu sistemden atabileceğimiz, ücretli veya ücretsiz web sitesi/sistem var mı? Önerebileceğiniz?
Apolitik tarafından 21/Ara/15 13:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Dakiksms
netgsm
deneme üyelik oluşturup kredi alabilirsin.
-
netgsm
-
ontedi bunu yazdı
Dakiksms
netgsm
Hemen bakıyorum hocam, bi de smsler toplu olmayacak, her sms içeriği farklı olucak. Mümkün değil mi bu?
-
ApuLitik bunu yazdıontedi bunu yazdı
Dakiksms
netgsm
Hemen bakıyorum hocam, bi de smsler toplu olmayacak, her sms içeriği farklı olucak. Mümkün değil mi bu?
netgsm de mümkün diğer firmaları bilmiyorum. Excel dosyasında hazırlıyorsun sutün sütun. Diyorsunki Sayın [Sutun1], Öğrenciniz [Sutun2]'in ders programı [Sutun3] şeklindedir.
Gibi atabiliyorsun her satırdaki veliye ayrı ayrı atıyor. Netgsm den daha detaylı bilgi alabilirsin.
-
Dakiksms bana göre en iyisi. Panelide gelişmiş. Ayrıca API ile yazılım hazırlanabilir.
-
tolgasen bunu yazdı
Dakiksms bana göre en iyisi. Panelide gelişmiş. Ayrıca API ile yazılım hazırlanabilir.
Aynen hocam şuan kayıt oldum inceliyorum.
sezginari bunu yazdıApuLitik bunu yazdıontedi bunu yazdıDakiksms
netgsm
netgsm de mümkün diğer firmaları bilmiyorum. Excel dosyasında hazırlıyorsun sutün sütun. Diyorsunki Sayın [Sutun1], Öğrenciniz [Sutun2]'in ders programı [Sutun3] şeklindedir.
Gibi atabiliyorsun her satırdaki veliye ayrı ayrı atıyor. Netgsm den daha detaylı bilgi alabilirsin.
Teşekkürler hocam excel de numarayı 4. sütuna mı yazıyoruz?
-
Hocam uşaklar whatsapp da kullanıyordur. Her öğrenciye mesaj atacaksın sonuçta yine uğraştırcak
Whatsapp web de klavyeden yaz mousela seç at sms paketiyle aynı kapıya gelir. Ücretsiz kapatmış olursun mevzuyu.
Tek sıkıntı whatsapp kullanmayan yahut interneti olmayanlar
-
ApuLitik bunu yazdıtolgasen bunu yazdı
Aynen hocam şuan kayıt oldum inceliyorum.
sezginari bunu yazdıApuLitik bunu yazdıontedi bunu yazdıDakiksms
netgsm
Teşekkürler hocam excel de numarayı 4. sütuna mı yazıyoruz?
tabi onu belirtiyorsun hocam sutun10 daysa eğer gönderilecek numara kısmına sütun10 u seçeceksin.
-
by_Tet bunu yazdı
Hocam uşaklar whatsapp da kullanıyordur. Her öğrenciye mesaj atacaksın sonuçta yine uğraştırcak
Whatsapp web de klavyeden yaz mousela seç at sms paketiyle aynı kapıya gelir. Ücretsiz kapatmış olursun mevzuyu.
Tek sıkıntı whatsapp kullanmayan yahut interneti olmayanlar
Hocam velilere de gidiyor mesaj bi de bir çok öğrencinin whatsapp ve diğer hesapları kapalı üniversite sınav vesayre için.
@sezginari eyvallah hocam.
-
hocam ufak bi excell yaptım başlangıç olarak http://s000.tinyupload.com/?file_id=04911940556367330902
burdan otomatik olarak yaz neyse artık kopyala yapıştır yap falan,
daha sonra hazırladığın mesajları da airdroid vardı bi tane onunla bilgisayardan(telefonun ile) gönder.
airdroid e alternatif belki program vardır bilmiyorum telefonunu bilgisayardan kullanmanı sağlıyor işte bu tarz kopyala yapıştır gönder işleri daha pratik yaparsın.
airdroid de bu: http://web.airdroid.com
kofcu tarafından 21/Ara/15 18:25 tarihinde düzenlenmiştir